Къде в Бургас (19)

• 48 789
  • 472
  •   1
Отговори
# 270
GreenApple , благодаря за информацията!
На ул. Македония има един магазин, малко преди магазин "Тема", който продава стари мебели (внос). Може и да ги ремонтират преди това. Можеш евентуално тях да питаш, знам ли!  Peace

Знам за фирма, която изкупува стари мебели, но дали ги поправя  newsm78
Намира се на " Патриарх Евтимий" № 42
http://www.goldenpages.bg/mebeli_vtora_upotreba-magazini/BURGAS

Благодаря ви, ще питам там  Peace

# 271
Няма смисъл, аз се оправих, но съм възмутена  Crossing Arms!

Не си сама, на път съм да го приема лично  Crossing Arms

# 272
Здравейте
да питам знаете ли къде в Бургас мога да намеря фирма ,магазин за интериорни врати Rolling Eyes,от които сте доволни и според вас качественни Laughing
Rolling Eyes Praynig Praynig

# 273
  • Бургас
Здравейте
да питам знаете ли къде в Бургас мога да намеря фирма ,магазин за интериорни врати Rolling Eyes,от които сте доволни и според вас качественни Laughing

Нашите са от тук и съм много доволна - http://www.design-shopov.com/.

# 274
От жп гарата с кой автобус мога да стигна до Бургас Плаза ?

# 275
  • Бургас
номер 15 (за Сарафово или Аерогара)  Peace

# 276
  • край голямата локва

211, 4 - последната спирка и на двата е точно с/у него.

# 277
Супеер, благодаря много за бързите отговори Simple Smile

# 278
От къде мога даси напазарувам пластмаса на фирма Hobby?

# 279
  • London, baby
От къде мога даси напазарувам пластмаса на фирма Hobby?
Виждала съм в едно магазинче, намира се като тръгнеш от тройката нагоре, с/у безистена има една улица (не помня как се казваше), тя е доста широка, в дясно има Магазин за 1лв, та вътре.
 Аз търся на Hobby течен сапун, явно само в Турция има.

# 280
Здравейте!Предстои ми пътуване и търся дъждобран,но не от тия най-тънките найлонови,а нещо по хубаво.Някой знае ли къде мога да намеря.

# 281
Здравейте

Нашите са от тук и съм много доволна - http://www.design-shopov.com/.

bouquet

# 282
  • Бургас
Здравейте!Предстои ми пътуване и търся дъждобран,но не от тия най-тънките найлонови,а нещо по хубаво.Някой знае ли къде мога да намеря.
Дъждобрани има в "Метро" при палатките и къмпинг-оборудването, предполагам, че има и в другите големи магазини като Практикер и Баумакс, пак при къмпинг-оборудването. Може да видиш и в рибарските магазини на краставицата.  Peace

# 283
Здравейте

Нашите са такива - http://intext.bg/?vrati=1&en=
Офисът им в Бургас е в блока на Вардар - като застанеш срещу него, най-ляво. Доволна съм много, важното е, че и монтажниците им бяха добри, защото един приятел си поръча от друга фирма много хубави врати, но така му ги монтираха, че не можеха да се затварят.

А сега и аз да питам - търся фирма за качествен ремонт и хидроизолация на покрив, някои които да работят с течна гума напр. или с инжектиране на смоли?

# 284
Дъждобрани има в "Метро" при палатките и къмпинг-оборудването, предполагам, че има и в другите големи магазини като Практикер и Баумакс, пак при къмпинг-оборудването. Може да видиш и в рибарските магазини на краставицата.  Peace
Благодаря много.Непременно ще потърся

Общи условия

Активация на акаунт