Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 491
  • 372
  •   1
Отговори
# 105
  • там където мога да си закача хамака
Зази браво на твойта племенница.

Румикс да си починете добре. Не се коси - като се върнеш ще ти направим едно резюме на най-важните случки.

Да ви призная и аз се присъединявам към общия всенароден запой за нашия специален случай - раждането на Влади - третия син на Лени. Поради разбираеми ограничения наложени от обстоятелствата съм прегърнала една 10 литрова бутилка минерална вода и като гледам нивото на изпитата вода  - скоро ще съм под масата Sunglasses.

# 106
една 10 литрова бутилка минерална вода и като гледам нивото на изпитата вода  - скоро ще съм под масата Sunglasses.
Joy Joy Joy Joy Joy
Хи хи и аз така.Алкохол не мога да пия за здравето на моя бъдеш зет ама...виж вода яко.
Паполинче как си в жегата миличка? С интервюта какво става newsm78
Квази чул те господ Praynig Hug Praynig ама отстъпвам единия момък на теб Hug.С момиче ви виждам аз Heart Eyes
Румикс Hug супер да си изкараш Hug и...нали знаеш там Whistling каквото на Каритас пожелах и на тебе това Hug
Ифчето нещо я мисля..до къде ли го докара newsm78

# 107
  • Манчестер
Ехооо, какво сте се умълчали  Mr. Green Слабо пиете нещо  Drunk cheers Wine Glass Drunk cheers

Мили, сънувах те тая нощ - абе луда работа - нареждах ти и те съветвах все едно съм ти свекърва - да се радваш на живота, да живееш като циганите - ден за ден т.е. да не мислиш надълбоко. Да се радваш на хубавите моменти с твоя човек, а някоя хубава сутрин ще откриеш в своята градина, скита в една зелка една Малечка-Палечка, която си е само за теб. Тъй се нареждат нещата в живота.   bouquet
Ей, Мишок  Crazy , сега какво  newsm78 трябва някой да ми го разгадае, този твой сън  Mr. Green. На хубаво ше да е, поне така ми изглежда  Hug

Milma welcome

# 108
Паполинче как си в жегата миличка? С интервюта какво става newsm78
Бивам - нямаме климатик и направо съм се разплула. Между разговорите, които проведох днес с цел да разбера как са минали интервютата на Миро и една моя бивша колежка от предишната фирма, но все още приятелка - и двамата кандидатстваха днес в една и съща фирма - успях да изгледам доста бози по телевизията. За интервютата - представили са се - най-важните въпроси като заплащане и работно време не са били уточнени - и на двамата са им казали до понеделник да си мислят за какви пари искат да работят и щели да се обадят и после да решават Shocked. Не харесвам фирми които не поставят ясно условията си. В Англия те питат агентите какви пари искаш на час и за толкава ти търсят работа. Фирмата казва даваме толкова на час и се работи по 7.5 часа на ден. Ако си съгласен се хващаш на хорото. А тука като на пазара в Кайро. И какви са тея три месеца изпитателен срок - ако за 1 месец не си разбрал струва ли човека значи твоето място не е там. И за какво е тогава това интервю - ами направо да наемат и да видят работейки дали стават. На нея казали, че ще наемат и 6-мата определени за интервюто и след 3 месец ще решат, а на него казали че ще наемат само 3-ма. Решили са тая вечер да се виждат на вечеря и да решат каква заплата да искат, ако въобще им се обадят в понеделник или вторник. С две думи пълни простотии и загуба на време. При такива условия въобще не смятам да се местя в София само за три месеца още повече че ще инвестирам повече пари от заплатата му за да го направим - квартира, багаж, ремонти, почистване. Уф - не искам повече да го мисля - отивам да релаксирам.

# 109
Е най-после сколасах да се прибера в къщи. И вместо да почвам да приготвям вечерята аз търча на компютъра.

Честит рожден ден Влади! Леле ако знаеш сладко бебче и ти геройска мамо Лени, колко много хора направихте днес щастливи...Да ви се връща хилядократно! newsm51

И аз така едвам издържах в работата, през 1 час пак си препрочитах всичко, добре че всички са отпуска та дори си поплаках в офиса. А сега започвам да приготвям пицата на Бъни, хиляди благодарности за рецептата и като се прибере моято половинка след 2 часа, сядаме на масата с пица и бутилка прекрасно червено вино. Аз съм по-голям почитател на виното, но и биричка чат-пат пийвам.

Зази съвсем се заплеснах и забравих да те поздравя за успеха на любимата ти племенница.   bouquet

Добре дошла и на Милма.   bouquet

Исках още да пиша за детелинки нещо, ама забравих... Embarassed

Сега ви пожелавам весело напиване и аз сядам след малко!

Р.С. Паполино спокойно скъпа. Тук в Швеция е 6 месеца изпитателният срок и те питат каква заплата искаш. Да не говорим че на последната ми работа ми бяха обещали на интервюто да съм директно на постоянен договор, ама като дойде договора за подпис - пише 6 месеца изпитателен срокл След няколко разговора подписах, но бързо минават тез 6 месеца... Надявам се да се изяснят нещата

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 21:17 от DeSten-Kamache

# 110
 newsm68 cheers newsm44 Drunk  bigdance2
Ехооо какво сте се умълчали, веселбата продължава за здравето на Лени и Влади

# 111

Мммм дааа smile3521 smile3521 smile3521 cheers Drunk cheers то се знае.
Милма забравих да те поздравя с добре дошла Hug то тука еуфория така голяма е като виждаш.Дано това, че точно днес се записа при нас да е знак, че скоро и ти ще последваш Лени Praynig
Камъче да кажеш после как е било пицата Rolling Eyes.Дано да ви хареса CrazyАз като изровичкам таковма пак лесно ще ви кажа щото си ви обичам много Hug
Паполинке подхванаха те хормоните като те гледам как се лютиш.Не бой се душко.В БГ изпитателни срокове и т.н кой как прочел и разбрал.На много места изпитателния срок е 6 мес. особенно за по високи позиции.
Разбирам те напълно, че за едно местене ти трябва яснота, но....какво да ти кажа.Зависи за каква позиция става дума, но един месец за ръководна длъжност newsm78 то докато разбереш за какво иде реч и месеца заминал.
Не знам newsm78 какво да ти кажа.Смяната на работата има своите рискове, но пък ако не опитва човек пак не става. Надявам се Миро да има достатъчно информация и вярвам, че е умен мъж и ще вземе най доброто решение.То и сърцето ще подскаже Peace.Успех ви желая Hug

# 112
... Ехооо какво сте се умълчали, веселбата продължава за здравето на Лени и Влади...
Ама не е възпитано да се говори с пълна уста  Blush Особено когато е пълна с течности  Crazy

# 113
Милма сори ама и аз забравих да те поздравя с  welcome То днес ни е простено. Дано тази темичка ти донесе късмет  newsm10

cheers Drunk Айде по още едно newsm68 newsm44 newsm68

# 114

cheers beer Drunk Рослемче Heart Eyes , тук "вкарвам" и едно за теб  Praynig

# 115
Ехо наздраве! Wine Glass

Отчетче за Бъни. Пицата е направена - с моцарела, сушени домати(че моят не яде пресни, не му харесвала консистенцията), кашкавал и шунка. Много бързо и лесно стана. Страшно ми харесва, сега чакам половинката да чуя неговият отзив. Не стана хрупкаво дъното, но е като истинска си пица, само следващият път ще сложа повечко сол, че нали ползвам някъква специялна уж по здравословна, ама забравих, че не соли като готварска сол.

Отново много ти благодаря Бъни за рецептата, лесна и вкусна е и могат да се изпробват хиляди комбинации.   bouquet Hug Аз съм много доволна.

Сега лека ви нощ, на тези дето могат да спят и утре пак сме тука.

# 116
Ей Камъче как се радвам само Hug.
Аз се клатушкам на това тука
http://www.youtube.com/watch?v=2uj4pUD7YwI&feature=related
Поздравче за всички вас Hug

# 117
Паполинке подхванаха те хормоните като те гледам как се лютиш.
Нема такова нещо - аз съм си такава Sunglasses. На моменти дебилно спокойна, но като ме избият балансите...... става страшно.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 00:56 от papolino

# 118
 newsm44 newsm44 newsm44Лени, Лени, Лени честито да ти е жив и здрав Владко! Много се развълнувах и се радвам много, защото това е първото бебенце във форума. Ти си герой  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Зази, честито и на твоята племенница и успех  bouquet.

# 119
Лени, честито момченце Влади.   bouquet Да расте здрав, усмихнат и палав.  Wink На теб бързо възстановяване, за да мениджваш твоите четирима мъже.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт