Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 912
  • 372
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро !!! Какво ли ни чака днес ? След вчерашната еуфория  newsm44 newsm44 newsm44 ....
Да държим под око Ифчето...  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
  • София
Добро утро и от мен в най-топлия ден за това лято. Всички бременни - да стоите на сянка, по възможност на климатик, и да пиете много течности. Така като гледам, ставам за свекърва, значи може момче да раждам. Щото аз преди време (доста време) бях решила, че ще имам момиче и толкоз!  Joy
Снощи веселбата е била както си трябва, днес да видим кой ще го боли глава.....  Mr. Green
Ивче, нали имаш нечий телефон, сигурно на някой от варненската група. Да звъннеш като се случи и твоето чудо, че пак да има радост за нас.  Heart Eyes
papolino, така е мила. Имаше един период преди години, в който много ходех по интервюта за работа и смених набързо 2-3 работи. И аз много съм се ядосвала, като не казват каква ще е заплатата. А при вас е сложно и заради необходимостта от преместване в друг град. Не се ядосвай, Миро сам ще реши, и вярвай ми, при вземането на решение ще мисли повече за теб и вашето бебе, отколкото за себе си.

Пожелавам ви лек ден, и по-полека....  Wink

# 122
Добро утро, хубостници  Hug Mr. Green Hug

Няма време да се преживява болката в главата, но поне днешния работен  Shocked ден ми започва с усмивка  Mr. Green

Когато ми се случи нещо, което вкарва в душата ми голям заряд, тази енергия действа като катализатор, който засилва умението ми да забелязвам и най-дребните неща, който ми представя живота, като шанс да се усмихвам и да намирам спокойствие и вяра  Heart Eyes  Наистина може и да е странно, но такива щастливи събития действат, като спирачка на лудото ми ежедневие и някак ме отрезвяват. Всичко около мен се забавя и придобива реалните форми и цветове и това е невероятно приятно усещане.

Знаете ли, с нашите глупости  около професионални реализации и там всички тревоги, които ни карат да препускаме като изоглавени, рискуваме да превърнем живота си в подобие на един реален физично-медицински експеримент, в който пред наблюдателя се поставя един кръг разграфен на цветни сектори. Когато кръга е в покой "опитното зайче" вижда всички цветове, но когато този кръг се завърти с голяма сила, цялата му повърхност става бяла и окото не може да види истината. За наблюдателя кръгът е едноцветен и нищо не може да го убеди, че не е прав.
Е, в живота е същото  Sad Добре, че има такива събития, както раждането на Влади и щастливите усмивки на Lennyh и всички, които се радват от щастието на семейството и, за да спре моят кръг и да мога отново да се радвам на пълната пъстрота на живота  Hug
Колкото по-често има такива събития, толкова по-рядко губя предства за красотата около мен. Предполагам, че с начина си на живот, нещата и за вас не стоят по по-различен начин.

Днес светът се движи много по-бавно и всичко е много красиво  Hug Heart Eyes Hug Дано запазим това за по-дълго в нас  Hug
Приятен ден Hug Ще ви наглеждам  Party

Кюбит, как си пиле? Знам, че въпросът ми може да звучи и глупаво  Blush , но на всеки от нас в темичката ни се иска, да видим  искриците на надеждата в теб и от време на време по някоя усмивка  Praynig Сега само се надяваме, че не живееш без тях  Hug

# 123
Присъединявам се към призива да се пазим от жегите. Аз самата си изпатих тези дни  Crazy Събрах границите на кръвното в понеделник, оттам получих Мениеров синдром - силен световъртеж с повръщане и замайване. Всеки ден ме слагаха на система, почувствах се като баба  на 100 години. Сега съм съвсем добре, но първите 3 дени имах чувството, че никога няма да мога да се оправя Rolling Eyes Затова и не влизам много във форума, пазя си силите за работа, колкото мога да свърша на компютъра. Наистина трябва голямо пазене и много пиене на течности, аз имах много ангажименти и накрая успях да се докарам дотам да не мога да свърша нищо  Mr. Green

# 124
  • Варна
Лелееее направо отървах новините тук.
ЛЕНИ ЧЕСТИТО  Hug Hug Hug
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА ВЛАДИ. newsm51
Много се радвам и дано всички ни тук ни сполети това щастие. newsm68 newsm44
Eх, че хубавооо. Квази ама ти как си го написал само. Да наистина в това забързано ежедневие, сякаш пропускаме малките красиви неща които ни радват много силно.
Аз пак ви изоставям ,защото едни приятели от Холандия са тук и няма как.Трябва да ги видя ,че си заминават скоро.
Приятен летен ден.
И прегръдки на всички.

# 125
Добро утро!

Аз мислех да не пиша днес, ама на краста си ми е това форумче, че даже и опиятче. Та не се стърпях да се заредя с малко щастие за деня.

Е Квази какво те е ударило снощи по-главата. Аз след чаша вино и сега чета и в началото нищо не ти разбирах, ама препрочетох и викам ей тоз момък и философията му позната. Та напълно прав си, но ... неможе всички да сме еднакви и има хора които този професионален маратон ги зарежда, така че за всеки влак си има пътници, въпреки че има влакове дето са претъпкани и май ще трябва да се изчака следващия. Ама аз какво започнах и исках да кажа, а то какво излезе. Май по ме бива за философстване вечерно време.

А да се радваш на малкото и да намираш щастие във краткотрайните радости си е истинско изкуство и дарба и не всеки го може. И аз често се хващам, че много искам нещо и като го получа съм щастлива 1 ден и айде пак нещастна и тъжна, че сега пък нещо друго искам...А не трябва, трябва да се радваме и дори само на факта, че днес е нов ден, с нови изненади и се надявам и тук във форумчето ни това да се потвърди.

Та за финал, лек и весел ден на всички, ако на някой му е жега да стяга багажа и да долита тук в Скандинавието приятно лято с 22 градуса макс, за преспиване ще го уредим. Тес надявам се да се чувстваш по-добре и се грижи за себе си.  Hug

Аз също ще ви наглеждам и ще чакам новини  Mr. Green!

Хиляди целувки и усмивки от мен!

# 126
  • София/Кюстендил
Здравейте банда  Hug

Лени, честито ти юначе.  smile3525. Да расте жив и здрав малкият Влади за радост на мама, тати и батковците.  Ей, как се зарадвах  newsm68 newsm44

Ама и аз съм една патица  ooooh! Как можах да пропусна такава страхотна новина. А-а-а, край. То бива, бива работа, ама чак пък толкова... doh
Майтапът настрана. Такава лудница е при мен, такива проблеми  #Crazy. Имам чувството, че жегите са побъркали всичко живо и са отнели способността ни да мислим трезво и логично. Дано по-скоро се разхлади та малко да влезем в релси.

Много целувки за всички ви  Heart Eyes и се връщам да ви чета, че много сте изписали  Laughing

# 127
... неможе всички да сме еднакви и има хора които този професионален маратон ги зарежда...
Мммм...  Thinking ... тц...  не е съвсем така Naughty Професионалният маратон зарежда дотолкова, доколкото да имаш сили да продължиш... професионалния маратон. Най-типичният и директен пример за професионален маратон е явлението "Хамстер в колело". Бяга, постига резултати, получава морковче, радва шефовете, но... има по-малко време да се радва на хамстерицата, на любимата миризма на отдавна несменян талаш, на шегичката "Отхапи пръста на първия будала посегнал да те мачка"... Професионалният маратон не може да е цел задоволяваща нормалния човек. Той е само средство, което неусетно се превръща в измамна цел.

Както и да е Hug

Tess, Marpen  Hug Отдавна не сте се мяркали  Sad

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 12:26 от Quasimodo.

# 128
Лелееееееее, страхотна новина! Божеееееееее каква радост!!!!!! Мила мамо Лени частито малко, сладко, розово съкровище!

Да ти е жив и здрав малкият младеж  и да ти носи мнооооооооого щестие!

Така ме развълнувахте от тази новина, че се смея и просълзявам...........Ейййййй голяма работа е един нов живот и то толкова очакван и обичан!!!!

# 129
Привет в този ужасно горещ ден. Направо не може да се диша. Ние рано рано излязохме, защото на моя мъж му влезе в главата, че трябва да сменим масата и столовете в трапезарията и маахме гащи по магазините. То пък някои не работеха толкова рано, но важното е че най-накрая намерихме каквото търсихме.
Някой знае ли как са Ленка и малчо  newsm78. Надявам се, че вече се кърмят. Ако се чуете много поздрави от цялата банда и целувки на малката муцунка.
Пожелавам ви да изкарате този ден на някое уютно и прохладно местенце.
 Hug  Heart Eyes Hug  Heart Eyes Hug на всички

# 130
Привет и от мен.Едва дишам и ооо чудо hahaha не  Joy готвя.
Щото може да съм лудичка ама не чак до там hahaha.
Та днеска сме като мишки в къщи и преживяваме неблагоприятните метерологични условия.
Каня се да поизлезем на разходка чак към 8 Party.
То в тая жега лошото е че и основната работа не ми се върши Embarassed като риба на сухо съм.
Рослемче и ние щяхме да ходим по магазини ама добре ,че го вразумих моя Peace.Хубави ли неща купихте Hug

# 131
  • София
Минавам да видя как е групата. Аз сутринта рано-рано ходих да пазарувам (Бънка, купила съм си суха мая, другите продукти ги имам, и мисля да изненадам довечера любимия с една бърза пица по твойта рецепта, той и без това много обича пици  Heart Eyes), после сготвих една манджа, на козметик ходих и .... ме заболя главата от жегата. Мъчих се да спя, но не успях, но пък изгледах един страхотен френски филм. Направо пълноценен ден! Сега обаче следва най-неприятната част  newsm79  newsm28  1ironing  1dishes Но няма как. Може пък от това да ми мине главата.  Mr. Green
Марги, как е коремчето?

# 132
А моят "официален" работен ден свършиииии  Party Joy Party
И сега, ако приемем, че жегата ще намалее след около час, се чудим с моето девойче - можем ли или не можем да отразим едно плажче някъде в близост до Варна  Thinking Аз по-скоро гласувам за това, че ще можем  Mr. Green
Честно казано не ми е много до плаж, защото доста ще ме умори и без бира няма да се мине, а вечерта ми се очертава работна. Не знам как ще се справя, но не го и мисля  Crazy Постъпвам безотговорно и това е. Резултатите ще ги оправяме някак си  Mr. Green Няма непоправими неща в този живот, та камо ли някаква си Несвършена работа  Crossing Arms

rumix и туземците сме по  моренцето  Hug За другите, не знам, как се справяте с жегата, но се надявам, да сте си намерили някоя прохладна хралупа и да я пазите, да не я открадне някой  Crazy
На мен ми домъчня за Маргаритка  Blush То па горкото, каквото го юркам Crazy 24 часа не е писало и вече сметка му държа, без аз самия да осъзнавам, че трудно се комуникира по интернет с две-три ледени бири на корема  Hug Това да е  Hug И дано да важи за всички  вас Hug

Аз наистина ще го подкарам безотговорно, 'щото така като чета, какво съм изписал, усещам едно самонавиване от своя страна  Crazy
Ангелчето в мен леко увеси крилца и усети, че "губи фланговете", а онзи симпатяга с нагризаните от притеснение, че съм го изоставил, връхчета на тризъбеца, вече потрива доволно копитца и тъкми клада за Утрешната ми Съвест  Crazy Да са ми живи и здрави  Hug Другарчета са си те, но все пак има известна спортна злоба, когато опрат до броенето на моите черни и червени точки...

Хайде, че взех да пиша глупости. Мозъкът ми мисли и вижда всичко през запотеното стъкло на една огромна халба, така че не мога да му противореча. Не и ако не искам да чуя за себе си "Този не е с разума си"  Crazy Където е  той там и аз, така че пожелайте ми успех  Joy Joy  Joy

"Бииира, биирааааа, пенлиииива бираааа
                             колко те обиииичааам азззз..."
И други подобни стари градски песни  Crazy

Чао  Stop Ще се "видим" по-късничко  Hug

# 133
Пух-пух, пух-пух, пух-пух...

Пухтя си тука в жегата и две не виждам... Ужас! Не мога да се концентрирам два реда да напиша. Ей сега подстригвах моето момче (доколкото има коса и брада  Mr. Green) и направо ми прилоша. Всяко действие предизвиква изригването на горещи вълни. Сега реанимирам пред компито с чаша студено прясно мляко с лед и нес кафе и отново полека-лека идвам на този свят... Коремчето ми е добре, дори и само след 1 компрес с риванол и спирт отпреди 2 дни! Благодаря на всички, които споделиха ноу-хау!
Зази, вчера така и не ти честитих за племеницата - дано има незабравими весели студентски години! И моята племеница е приета да следва, но тя живее по принцип във Виена, а сега ще следва в Амстердам - моден дизайн&брандинг  Mr. Green. Казах й - ей сега вече дойдохме за 1 седмица в Амстердам! Чакам я да отиде в края на август и след около месец да си вземем билети и да литнем по някое време натам!
Утре преди обед съм отново на изследване на хормоните и преглед и после ще мога да ви докладвам как вървят нещата.
Желая ви да намерите начин да се разхладите и да устискате още няколко часа - нали обещават буря и дъжд тази нощ!

# 134
А, гледам аз, че вече съвсем сте се опекли живи. Родителите ми са забегнали в планината над Банско, та неможах да се свържа да си поприказвам с тях. Ама то имало причина... newsm78, жега!

А тук, аз не да ви дразня  Mr. Green, е едно прохладно и мирише така страхотно след летният дъжд, който се изсипа из невиделица (от облаците де, ама то много внезапно стана). Мммм да, ние дори си организирахме отпуската, ще се прекосява Скандинавието с влак за 7 дни  Grinning, само се надявам като стигнем най-на север да няма сняг в краят на август, че чак сняг не ми се усеща сега.

Гледам всички са кротнали след вчерашната експлозия тук, ама дано е за кратко. Марги браво и на твойта племенница, пък Амстердам ей го на няколко часа път със самолет.  Party

Зази как е пицата, аз я пробвах вчера стана страхотна и половинката я омете, дори за закуска нямаше за мен, че той изяде и двете останали парчета. Ама така трябва, че то моят е 55 кила с мокри дрехи, и му допадат българските гозби, ама аз много не обичам да готвя.

Квази гледам съвсем се е препекъл, та чак замъглена му се вижда бирата  Mr. Green, но вярвам че ще се справиш на нощната смяна... Hug

Изпращам ви прохладният дъждец, ама ще трябва да почакате няколко часа!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт