Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 891
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ненагледни. Някой днес ме разтресе здраво и ето ме тук да прочета за страхотната новина.

Мила Ленка и съпружеско тяло, честита ви  дългоочаквана рожбичка, да ви е жив и здрав малкия Влади да ви радва и пълни животът ви с много смисъл.
Ленка на теб едно голямо гушки, ти си героиня.

Що се касае до мен ще ви напиша нещо изсъчинено на базата на една песен на Щурците която ми се върти в главата напоследък, а вие ненагледни тълкувайте...

Звън, звън, звън,
вятър по стъклата ли звъни?
Звън, звън, звън,
или в темата ни бомба гърми?

Звън, звън, звън,
Ленка гушка Влади и цяла цъфти!
Звън, звън, звън,
щафетата поемам както Квази твърди...

Хей такава песен знам -
думи си намислих сам,
затова и няма там думи,
няма думи там...

Целувам ви

# 136
РЕГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,

стига, бееее! СТРАШНА БОМБА!

Олелееееееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001  love001

Сега трябва да се освестя - щастлива съм!

Пратих смс на Лени, веднага ми отговори - имаш специални целувки от нея!

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 18:50 от Margaritka

# 137
  • София/Кюстендил
Реге, за тълкуване - тълкувам. Ама не мога да разбера. Кога е гръмнала бомбата, та не съм разбрала  newsm78
Извини ме, ако греша, но ако съдя по лентичката - едно голямо Честито   bouquet

Тотално се ошашавих, ама пък така се радвам. newsm44. След като и Маргаритка го е разбрала като мен, грешка няма. Урааа

# 138
Днес пак ще се  cheers ... колко му трябва на човек , а???

# 139
Абе хора какво стана тука бе.
Ей така съм  newsm57 newsm57 newsm57 като пияна кокошка от радост бе хора.
Ще ме уморите за два дена, ехххххххх Регенцеееееееееееееееееееееее  love001  love001  love001  love001  love001
Ураааааааааааа newsm44 newsm44 newsm44.
Мила Реге много те гушкам Hug Hug Hug страшно много се радвам за теб.Толкова добър човек си ти Hug.
Пожелавам ти цялата ти бременост да мине като един прекрасен миг и да родиш бързо като Ленката най прекрасното бебе на света твоето Hug
Ох колко хубаво в тази тема, не искам да свършва чесно ви казвам.Давайте да се постараем да има следващи Rolling Eyes, кой ли ще е следващия newsm78.
Наближава скоро за Ифчето да подскачаме май.Какво ли става с нея newsm78.Някой има ли информация newsm78

# 140
  • Варна
Ренинка мила  Hug Hug. Само да си добре и много скоро да се видим, че да те нацелувам едно хубаво. hug
Квази ми е обещал да ти се обади и да се видим.  Simple Smile Много се радвам за теб да знаеш.
Хайде кой е следващият моля??? newsm78

# 141
  • Манчестер
Регеееее,  newsm44 newsm44 newsm44 Честитоооо  newsm51 .
Имам чувството че сънувам Crazy, някой да ме ощипе  Crazy. Не мога да повярвам  newsm44 newsm44...и толкова се радвам..и съм развълнувана  newsm44 newsm44.
Регеее, искаме подробности  Mr. Green. искаме подробности  Mr. Green.искаме подробности  Mr. Green.искаме подробности  Mr. Green.искаме подробности  Mr. Green
Как го кри досега  Mr. Green безобразнице  Mr. Green Hug

# 142
  • Варна
Пуснала съм снимчици в албума.  newsm68 newsm44  Може да разгледате. cheers

# 143
  • там където мога да си закача хамака
Ха така!
Ре-гееееееееее  newsm10 newsm51 newsm47 smile3521
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ох - може да звучи егоистично, но се радвам и се успокоих, че няма да си хипопотамствам саминка.
Отивам да пратя милото за още една 10 литрова бутилка вода - запоя продължава с пълна сила.
Присъединявам се към Мили Ванили
Регеее, искаме подробности  Mr. Green. искаме подробности  Mr. Green.искаме подробности  Mr. Green.искаме подробности  Mr. Green.искаме подробности  Mr. Green
Как го кри досега  Mr. Green безобразнице  Mr. Green Hug

# 144
  • там където мога да си закача хамака
Ренинка мила  Hug Hug. Само да си добре и много скоро да се видим, че да те нацелувам едно хубаво. hug
Квази ми е обещал да ти се обади и да се видим.  Simple Smile Много се радвам за теб да знаеш.
Да бе да! Само обещавате.

# 145
Варна  bg Варна bg Варна  bg

_re_ge  Hug Heart Eyes Hug Знаеш, колко много се радвам и сега, когато споделяш с всички радостта ми се утроява (най-малко Naughty ) Имам една мечта, за която ви бях писал преди няколко месеца. Да "ометем" от темичката с щастливи усмивки момичетата, които са я подхванали и са и вдъхнали живот  Praynig Дано нашето слънце _re_ge повлече крак  Praynig Пиле, спокойствие и Вяра са необходими. Трябва да си щастлива  Hug

Сега непремено ще тръгне злословене по мой адрес, че съм вкарал нелегална пратка щъркове във Варна  Blush Това категорично НЕ Е вярно. Просто, както всички други същества и те обичат да препичат кореми на плажа и заради това лятото тук е толкова плодотворно  Praynig

Нашето слънце пое щафетата, но сега имам друга мечта, след като с общи усилия  Crazy възстановихме броя на бременните в темичката. Иска ми се да установим устойчив растеж  Praynig
Хайде девойчета Hug Heart Eyes Hug

Брейййййй... Всички забегнаха да поливат новината. Ще взема и аз така да сторя Grinning

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 20:51 от Quasimodo.

# 146
Реге миличка честито желая ти едни безпроблемни 9 месеца и най сладкото бебче.
Тук съм все още.

# 147
Поздрави и от rumix   bouquet Heart Eyes  bouquet Сетих се, че е на Обзор и няма как да научи новината и пратих едно съобщение  Blush

# 148
  • София
А, не, аз съм тук, държа фронта. Щото и аз като Паполино я карам на безалкохолно, че сега нали се лекувам и алкохола е табу... Обаче заради новината на Реге си струва да ударя поне една чаша бяло винце  Heart Eyes А, наздраве на всички пируващи.... Laughing
Регенце, браво, миличка, не можеш да си представиш колко много се радвам за теб. Лека бременност ти желая и надявам се занапред ще споделяш повече... Макар че те разбирам, искала си да минат първите седмици и така да ни зарадваш.
Квази по-предния ти пост не го разбрах много, явно днес на всички топлината ни е разказала играта. Брей, и рима се получи. Ми така де, няма само Реге да бъде поетеса  Joy Обаче аз не вярвам, че не си подкупил щъркелите първо над Варненско да обиколят...  Naughty
Камъче, пицата я оставих за утре, че на моето момче нещо му е лошо, сърцето му прескача и каза, че само малко диня ще хапне.... Ох, да идва вече този хладния вятър...  Praynig

Оставям ви, че ще изтърва филма, който пуснахме. Хубава вечер, дружина. Ей, аз как съм се ухилила само.... Представяте ли си от тук нататък всеки ден да има по една хубава новина в темата  Crazy Heart Eyes

# 149
Регенцеееее  Hug Hug Hug Hug Hug
Хе-хе-хе, в размисъл ни хвърляш, а? Кой е лирическият герой и какво, аджеба, е скритото послание на поета Mr. Green
Регенце, честито, миличка Hug!
Леле-е-е, ама това се казва гореща новина Laughing
Леко и безпроблемно бременеене и едно здраво, пухкаво беборанче на финала newsm51.
Ама че си потайница ти-и-и smile3521

Ей, ако знаете кооооолко ви обичаа-а-а-ам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт