Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 886
  • 372
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
цитат на Quasimodo
Цитат
Вмъкни Цитат
Варна  bg Варна bg Варна  bg
ЯКИ СМЕ НИЕ ВАРНЕНЦИ, КАКВО ЗНАЕТЕ ВИЕ? newsm44 newsm68 smile3501

Поли недей с лошото де. Hug Hug  Аз искам да се видим повече хора. А пък Квазимодо като се е разработил ,та пушек се вдига чак. newsm62

# 151
  • София/Кюстендил
Ало, Варнаа, нещо много на национализъм го раздавате.  Joy hahaha Ама ще видите вие Маргаритка като ви финтира след някой и друг ден с близнаци  newsm32 newsm32.

Марги, в теб ни е надеждата, за да изравним резултата. А може и някоя друга бомбичка да има из Софийското равно поле, но още да се крие... А дано  Praynig

Лека и прохладна нощ, момичета и момче  Hug Hug Hug

# 152
Мило мое Регенце пожелавам ти с цялото си сърце една лека и безпроблемна бременност. На финала здраво и пухкаво бебче.

Еееееех, че хубавооооооооо

# 153
Добро утро! Ето коя била момата намерила детелинката в моят сън - Ре-ге честито скъпа и безпроблемнна бременност.
Ама ти откога знаеш
и не казваш и си траеш? Hug Hug Hug

Аз още снощи след полунощ разбрах прекрасната новина, ама толкова бях уморена след едно гости, че неможах и ред да драсна. Но заспах ухилена и вдъхновена, ама да знаете започвам да си мисля да се пренеса във Варна, как вървят цените на апартаментитет там? newsm78

Аз ще отида назад в темите искам една информация да открия, че  нещо ме гложди. Ифче леко раждане и да не ми подминеш пророчеството на 27 де се гушкате с твойто сладко бебче!

До скоро!

# 154
re_ge_, честито и от мен  Simple Smile Желая ти от сърце една безпроблемна бременност и накрая - здраво бебче на финала  Hug  Тези дни хубавите новини тук се редят една след друга, супер!

Аз ще отскоча до морето, на всички желая само приятни емоции, ще се видим пак, като се върна  Simple Smile

# 155
  • там където мога да си закача хамака
Момичета и момче. Тази сутрин се чувствам много отворена към всякакви съвети против гадене и повръщане Sick.
Ей Тесс - да си изкараш хубаво.

# 156
papolino, мерси. А за гаденето ти съчувствам, лек не съм намерила, но хубавата новина е, че щом има гадене, значи е по-здрава бременността Simple Smile

# 157
Привет на всички тревички!

отчитам се след прегледа днес.
Хормоните не знам как са, защото след като дадох кръв лекарката веднага ме извика на преглед. В левия яйчник са го ударили на непукизъм, стоят си долу-горе както си бяха в петък - 4*7 мм + 2*5,6 мм. В десния яйчник обаче се забелязва видим ентусиазъм от възможността на младежите за реализация  Mr. Green - 4*11 мм + 3-4*9 мм. Лекарката каза, че принципно е възможно единият яйчник да не реагира адекватно. Но каза, че за годините ми  Grinning десният е реагирал страхотно и това би било напълно достатъчно. Дори каза, че ако и левият беше реагирал така, можело да се стигне до хиперстимулация  #Crazy!
Аз си продължавам по същата схема - сутрин и вечер по 2 Мерионала 75 за стимулация + 0,05 мг Декапептил за блокаж на естрадиола и утре вечер като отида за инжекциите Юнакова отново ще ме види, а ще разбера и как се движат хормоните.

Това е положението, аз съм много доволна, спокойна и щастлива!  newsm68 newsm03 newsm53

Мдаааа, след поредния варненски анонс мисълта, че Квази е подкупил щъркелите никак не е далеч.  newsm78
Честно казано следващият анонс го очаквам от Николчето  Grinning  bouquet.
Марпенче, ще се постарая да реализираме нова серия на "Империята отвръща на удара" със заглавие "Софийските близнаци в преследване на варненските първенци"  hahaha Очаквам също така силно актьорско присъствие от Зази, а и от всички останали моми-софиенки. Мисля, че все пак най-добрият ни повод за добро самочувствие е фактът, че първото бебе на нашата тема, е в София! На това какво ще кажете, а?  smile3533

Поли, за съжаление оправия няма. На мен ми се гадеше само от глад  #Crazy, затова първите 3 м. хапвах нещо почти постоянно. Леко облекчение беше да похапвам солетки - от обикновените български, че нямат много сол и са най-диетични. Също можеш да пийваш айрянче с малко сол. Смятам обаче, че в момента Реге, Ванхорн и Фиорчето могат да споделят най-прясно ноу-хау(защото Ифчето вече е на съвсем друга вълна  Grinning)

# 158
Паполинко Hug, съчувствам ти. Гадното гадене и повръщане при мен продължи 4 месеца ooooh!.
Сутрин хапвах само по бисквитка или няколко солети. Ако си много гладна- препечени филийки със сиренце (не че и тях няма риск да повърнеш). Но да не гладуваш, ей. Хапвай, каквото ти се иска, пък и да върнеш, все нещо ще остане  Wink И дишай дълбоко.
Най-важното е да си повтаряш, че ще мине. И че въпреки неприятното неразположение, след няколко месеца те очаква най-прекрасната среща   ylinfant

Ифче Hug, къде си? Тук ли си днес? Мисля те и стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Маргаритката Hug, това да се чува. Без значение дали играта ще е в лявото или дясното поле, важно е да има отбелязани голове. А така както се очертава при теб мачът ще е много резултатен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Много  Hug Hug Hug на цялата банда!

# 159
  • София
Привет другарчета. На мен днес ми е малко криво  Sad, но... друг път ще ви разкажа.
Марги, много се радвам че нещата при теб се развиват така, браво, момиче!  Hug Мен не ме слагай в роля, аз сега малко почивам, най-рано октомври може да има включване от моя страна. Виж, Каритас замина без да каже до къде я докараха този месец. Може пък от там да изскочи нещо  Praynig

Хубава неделя ви желая на всички. При нас днес е по-хладно и става за разходки. Само дето ние се разхождаме все около кафенетата...

# 160
  • Лондон
Oooops!!!
Както казва моето дете напоследък, жалко, че не можете да чуете интонацията Grinning

Ама какво става тук направо новина след новина Crazy

Лени, Честито за Влади, много късмет и да сте здрави!!!!!!!!!!

re_ge, честито и на теб, колко скромно си го казала само, трябваше да препрочитам да разбера какво ни казваш Naughty недей така, похвали се както си трябва Laughing

Паполино, аз нямам личен опит в тези "ранни симптоми", от късметлийките съм без нито един път, но знам, че е хубаво да се хапва често по много малко, една колежка гризкаше бисквитки и казваше, че и подобрява...

Аз съм дошла да се хваля по няколко причини -  детенце е здраво от няколко дни, яде за 3 деца и наваксва, така и не разбрахме какво изкара, ама няма да влизам в подробности, важното е, че сега е здраво.
Бях на лекар вчера, много известна професорка тук, направо ми се взе акъла от обстановка, техника, отношение, та госпожата каза, че съм в блестящо здраве, много се смяхме, че не вярваше за годините ми и й предлагах да показвам ID, та тя потвърди, че явно съм се стресирала и затова съм имала проблеми, но иначе няма нищо съмнително и произвеждам всичко, което трябва да произвеждам Simple Smile, нагледно ми показа на екрана Joy  Joy Joy беше много интересно и самата новина ме зареди с много ентусиазъм за бъдещето, даже на връщане си подскачах по тротоара и отидох специално сама да се почерпя в любимия ми ресторант (подчертавам го защото е на 40 мен от нас) Grinning

Много хубава седмица от мен и да продължават хубавите новини, който е тъжен, да ми пише да го разсмея  Laughing

# 161
Здравейте, здравейтееееееее  Hug Heart Eyes Hug
Леко съм объркан, но мисля, че имам новина  Mr. Green
Получих съобщение от if-чето Heart Eyes , което беше леко коди Heart Eyesр Heart Eyesно и гласеше "295   7"  Shocked Помолих я да го повтори, защото нищо не разбирам и получих същото Rolling Eyes

Все пак мисля, че си имаме НОВО БЕБЕ  newsm44 newsm44 newsm44 Joy Joy Joy
За съжаление в момента не мога да ви дам подробности, но малко по-късно ще опитам да се информирам и веднага пак ще ви пиша  Hug

# 162
  • София
РЕГЕ, ЧЕСТИТО, МИЛИЧКА! ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА!   bouquet

Цвета, много се радвам за теб!  Hug

Поли, крекери, солетки, сухарчета, портокалов сок, обикновени бисквитки и спрайт (съдържа натриев цитрат срещу повръщане) вършеха някаква работа при мен. Късмет на теб!  Praynig

Ние току-що се прибрахме от Боровец, където хубаво се спасихме от жегата. Изкарахме си супер. Децата бяха без ограничение в басейна, ние бяхме без ограничения в бирата, всичко е на шест.  Grinning

Гушкам ви всички!  Hug  Казах ли ви аз, че 19 си е супер число!  Joy hahaha Joy Прекрасен ден!

П.С. Редактирам, защото току-що прочетох Квази  Grinning

Ифченце, честито бебче!    bouquet  bouquet  bouquet

# 163
НОВО  БЕБЕЕЕЕЕЕ Момиченце, което се казва Габриела  Heart Eyes Тежи 2950 гр и майката, с която говорих току що е невероятно щастлива  Mr. Green Всичко е минало прекрасно, праща ни много усмивки и пожелания всички да преживеем това щастие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотно, просто нямам думи  Mr. Green Вълшебна седмица  Heart Eyes Дано да продължи така, всички имаме нужда от такива емоции  Hug Heart Eyes Hug

Вече си имаме за кадемчета в темичката момиченце и момченце Heart Eyes Късметлии сме ние Hug

# 164
  • там където мога да си закача хамака
Иииии Цветак най-сетне и при вас изгря слънцето. Радвам се за хубавите новини. Само така занапред.

Благодаря ви за съветите. Мргаритка може и да си права - опитах се на гладно тази сутрин Sick - просто нямаше какво. Аз винаги съм заредена със солети. Веднага ги вкарвам в употреба. Дуденце а за припечени филийки със сиренце направо умирам. На милото няма да му хареса менюто Sunglasses, но ще го измислим.

Общи условия

Активация на акаунт