Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 879
  • 372
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
НОВО БЕБЕЕ, ЕХ ЧЕ СУПЕР НОВИНАААААА  newsm44 newsm44 newsm44
БРАВО НА ИФЧЕТО. newsm51 МНОГО ЩАСТИЕ ИМ ЖЕЛАЯ НА ДВЕТЕ ДАМИ. Hug Hug Hug И ГАБРИЕЛА ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА И КРАСИВА.
НЯМА СПИРАНЕ ,АЗ КАКВО ВИ КАЗВАМ ОТТУК НАТАТЪК САМО ХУБАВИ НОВИНИ ЩЕ ИМА. ХАЙДЕ КВАЗИ Mr. Green ВИЕ СТЕ НА ХОД СЕГА ,ЧЕ И АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ СЛЕД ВАС. hahaha hahaha

# 166
Fior-че, докато си на линия и докато дойде моментът да се радваме за раждането на вашето пиле, само ти ще пускаш темичките Heart Eyes Имаш лека ръка, девойче Hug Нямаме право да пропуснем този късмет   Party

# 167
  • там където мога да си закача хамака
Леле леле - какви дни!!!!! Не е за вярване. Новините валят една след друга. Няма как - ще зареждаме нова бутилка вода то се е видяло.

Ифчето как ти се радвам. Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва.

Отивам пак да си поплача от радост.

# 168
ИФЧЕ, ИФЧЕЕЕЕЕ  newsm68

ГАБИ, ГАБИИИИИИ  newsm44

Да сте ми живи, здрави и щастливи и двечките, и тричките, и четиримата!   bouquet  welcome   newsm59

Абе ще ме побъркате, бе, хора!!! Тази седмица съм направо като Гинко-Пружинко и ей така  smile3535. А Мишанка и Милето ме питат дали в инжекциите, дето ми ги бият, не били слагали адреналин! За какво - я гледайте тук какво става -

нон стоп купоооооооооооооооон!   bigdance2

Благодаря ви, че ме правите щастлива! Благодаря ви, че ви има, мили приятели!  Hug  bouquet  love001

# 169
Лелееееееее,какво се случва тук!?!? #CrazyЕй ,все така да е в тази темичка! Laughing
Новините,при това добрите новини колко бързо идват! Hug
Не мога дори да си събера мислите,че да напиша нещо свястно ooooh!Толкова се вълнувам!!!

Честито бебе на Ифчето!!!

Честито и на Регенцето!!!
Лека и безпроблемна бременност,мила!!!
И най-красивото и здраво бебе ти пожелавам!!!
newsm51 newsm51 newsm51

Паполино, аз не мога да ти дам съвет относно  Sick.Аз не съм повръщала нито с дъщеря ми,нито сега.
Но лек мисля,че няма-просто трябва периода да отшуми и това е Peace
И дано само това да ти бъде проблема! Praynig
Маргаритка, радва се за теб и .........дано и ти скоро ни зарадваш!!! Hug
Зази, скоро да ти минава "кривото" Naughty Не му мисли много Mr. Green
Тес, хубаво да си прекарате на морето Peace
Квази, ей,ти пък чак лека ръка-ами то толкова време мина от моята последна бомба,че аз
почти се бях отказала да пускам теми Sad Но...щом смяташ така-така да е!Докато съм на линия-ще имате теми от мен.
Вече си представям новата как ще я наглася Wink Все пак си имаме вече две слънчица-Влади и Габриела!!!

Аз щях да забравя от вълнение да кажа,че днес ходих на преглед при друг лекар(не при оная квартална докторица )#Cussing out ,че нали ще влизам  в 6 месец Mr. Green-бебока-мъж е добре,расте,но все го изкарват горкото по големичко.И съответно мен с 1 седмица по напред newsm78 Но..това да е проблема!Само живи и здрави!

От мен толкова за сега!
Прегръщам ви всички! Heart Eyes
Впрочем,щях да забравя да попитам-някой знае ли как са Лени с малкият Влади???

# 170
Ифче-е-е, миличка, честита радост Hug Hug Hug!
Да ти е жива и здрава малката принцеса Габи! Да расте усмихната, щастлива, обичана! Да пръска светлина и нежност!
Честито и на тати, и на кака!

Знаех си, знаех си, знаех си newsm44. Като влезнах днес в темичката, първо за Ифче се заоглеждах- едно такова чувство ме ръчкаше  Laughing, че ще си имаме малка госпожица днес.
Ей, хора, ще фалират заводите производители на носни кърпички покрай тези прекрасни новини  Laughing Ама нека да фалират- ей така искам да си подсмърчам от радост още много, много пъти  Praynig
Искам тази късметлийска, щастлива темичка да няма край  Praynig Hug Hug Hug

Ей, чакаме следващият, моля  smile3521

# 171
Абе хора, немога и не ща да спра да плача... Нищо че с моята полувинка се сдърпахме и малко ми е гадно, то влизам тук и БУМ следващото бебче... Grinning Grinning Grinning

Честито Ифче и честит рожден ден на Габриела! Живи и здрави и много радости да ви спохождат!

Направо незнам, то две вечери подред винце, тази вечер ще изпия една чашка коняк...Леле то имало много радост останала на този свят и ще дойде тя при всички!

Квази благодарности за известието!  Hug

Немога повече, ще пиша по-късно! newsm68

# 172
  • Манчестер
Ифчееее  newsm44 newsm44 newsm44 Честитооо!  newsm44 newsm44 newsm44 Да е жива и здрава, малката Габи  newsm51

Страхотни новини,  newsm44 newsm44 newsm44 много съм щастлива  newsm19 newsm19 newsm19
Крайно време беше  Crazy дълго чакахме за една такава бомбастична тема  Heart Eyes

Маргиии, образ неземен  Hug. Стискам ти палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и се моля  Praynig . Какво се фукат варненци  Crossing Arms.... давай да им скъсаме гащите  Mr. Green с 2-3 точки  Crazy...И Зази на есен  Hug ...или по-рано  Praynig...то не се знае  Praynig, божа работа  Heart Eyes. Или някоя друга скрита лимонка  Mr. Green от София, абе къде е Милето  newsm78 , и Каритас и Бъни ...Охооо знаеш каква мощна група ставаме  Mr. Green

# 173
Ленката е добре  Heart Eyes Писах и за if-ето и тя прати целувки и поздрави  Hug
Как ми се иска сега някой да поеме щафетата от новата ни майка и отново да възстановим броя на бременните  Praynig Малко ми се струва вече прекалено, но защо пък да не продължим в шампионско темпо  Thinking Мисля, че нищо не би трябвало да ни застава на пътя  Mr. Green

Хайде, хайде, хайде  Joy Joy Joy Искаме хубави новини и от провинцията, от нашите любими "селянчета" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Време е да се поразмърдат нещата и  в по затънтените краища на света  Praynig Аз нямам нито усещане, нито предпочитание, коя от вас ще отсрами останалата половина от света. Ние от Варна и изобщо от морето не забавяме темпото, така че и от вас очакваме утроени усилия  Mr. Green Който и да е - един по един, ВСИЧКИ  Hug Praynig Heart Eyes Praynig Hug

# 174
Лелееее супер новини си имаме newsm44 newsm68 newsm44
ИФЧЕ ЧЕСТИТА ТИ РОЖБИЧКА!  bouquet  bouquet  bouquet ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ.
Ре-генце за сега тихичко честито! Аз се чудех какво ли става с теб и къде зачезна, а то какво било. Безпроблемни 9 месеца ти желая и една прекрасна госпожичка на финала. Praynig Heart Eyes
Марги, за фоликулите не бери грижа. Има време да пораснат и от ляво. Знаят си те работата Peace
Зазолинче всеки има такива моменти в които му е криво, важното е да не се оставяме да ни изкрив от вътре.  Heart Eyes
Цвети радвам се че си добре и че малката ти е здравичка, и те зарежда с приятни емоции  Hug

И при мен нещата за сега са добре. Ох, чак ме е страх да го кажа. Моето момче вече ходи накуцвайки. Снините, и отока се ототеглят полека лека, но ще мине още доста време докато се въстанови напълно. А аз пак съм в редиците на трудовата младеж. Като начало ми се струва добре. И условията са що годе приемливи, но ще видим за напред.
Хайде пак си имаме повод за купон и за една пиянска вечер cheers Wine Glass .Хубавите новини трябва да се полеят newsm24

# 175
  • София/Кюстендил
Леле, хора, каква стана тя. Трети ден, трета страхотна новина  newsm68 newsm44

Ифче, честита ти принцеса. Да е много здрава и щастлива късметлийка  newsm51

Давайте в това темпо, банда.  Hug Heart Eyes

# 176
Ненагледни здравейте

Първо и аз искам да честитя на Ифчето. Да й е жива и здрава малка принцеса, да е красива късметлийка и умна глезанка.
За мама Ифче букет с цветя   bouquet

Мили мои
Благодаря ви за подкрепата.
В никой случай не искам да мислите че съм крила от вас събитието заради потайност или желание за интересничане. Просто до последната визита при гинеколожката все имаше обезпокоителни но-та, които ме караха да се съмнявам и съответно обезсърчавам. Да започнем от там че нещата не започнаха добре от самото начало - имах кървене , силни болки ниско долу та се стигна до три пъти по две но-шпа на ден. На първото посещение което направих в 5 седмици и 4 дена се установи че независимо от болките и спрялото по това време кървене имам маточна бременност но сакчето отговаря на 4 седмици и 5 дена ( т.е. се движи със закъснение). Затова ми нарочиха визита две седмици след това. Горе долу тогава започна и силната токсикоза - гадене, повръщане, загуба на тегло. В 7-ма седмица при визитата на гинеколожката вече се виждаше мъничко подскачащо пумпалче закачено като на конец - ембрион отговарящ на седмици но нямаше сърдечна дейност а както тя се изрази пулсации. Заради лошият ми вид веднага ме регистрираха като бременна и ми пуснаха пълни изследвания. Оказа се че освен загубата на тегло, хемоглобна ми пада катастрофално, имам и кетони  в урината но не ме приеха в болницата защото нивото им беше приемливо а болницата би означавала допълнителен дразнител за и без това раздразнения ми до последно стомах. Предписаха ми хомеопатични срещу гаденето ( те обаче не помагат) и ме повикаха отново на 23.07 в 10-та седмица.Като отидох отново ми пуснаха пълни изследвания и пак нещата не са цветущи, имунната ми система на срината и от там всичко с проблеми - постоянни херпеси, лош хемоглобин, гъби и коки от влагалищната натривка, пак кетони. Но хубавата новина - слава богу се видя че пумпалчето маха с ръце крачета и има сърчице, освен това отговаря на седмиците. На преглед съм отново след две седмици. Токсикозата си продължава вече почти 40 дена - за който пита няма лек срещу повръщането. Понякога нямам сили и просто си плача - но знам че трябва да се справя, това е изпитание през което трябва да премина.

Та така ненагледни
пиша ви за това че съм бременна в 11 седмици и 1 ден едва сега, защото едва сега усещам някаква мъничка стабилност под краката си. Сякаш виждам онова място  накъде съм се запътила и имам чувството че мога да стигна до края. Досега имах само несигурност...

Прегръщам ви всички - няма а изброявам , дано имате чудесна неделна вечер, седмицата беше много наситена с емоции, които пък бяха много позитивни.

На всички още много поводи за усмивки Hug

# 177
Много се радвам !!! Честито на миличката ни Ифче за девойката !!!  bouquet  bouquet  bouquet Да е здравичка и винаги да има голям късмет като този да се роди в семейството на Ифчето с толкова много лели и един чичо от това форумче...
Невероятно съм развълнувана от събитията през последните дни !!! Сърцето ми ще се пръсне   Kissing Heart от емоциите....Все се каня да напиша нещо смислено ,но не ми се получава с тези новини...
Рея ,радвам се че момчето ти се е пооправило и за новата работа честито !!! Hug
Квази, благодаря ти ,ч е днес донесе хубавата новина....( И аз като теб се надявам да се появи нова бомбичка веднага без значение от кой регион е....да се уравновеси кантара...) Wink
Камъче , иди се сдобри с половинката ...  kiss
Фиорка , този път си направила най - късметлийската темичка във форума сигурно е , защото с много любов ги правиш , украсяваш ...Благодаря ! Hug
Паполинче, не знам какво да ти кажа за гаденето ...труден период е , но ще се справиш... Hug
Зазолинче , дано вече си оправила настроението!!! Hug
Цвети , и твоите новини са супер... Hug
На всички ...прекрасна вечер... newsm68 newsm68 newsm68

# 178
Регенце честито мила. Ако знаеш как се радвам за теб. ето защо било затишието пред буря от теб, но си е заслужавало. Желая ти една лека и безпроблемна бременност. Дано всяка темичка оттук нататък ни носи поне по една бомбичка.  Praynig  Praynig  Praynig Фиорка да знаеш че ни носиш късмет  Hug

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 19:18 от roslem

# 179
  • Манчестер
РегенцеHug не ти е било лесно , миличка. Силно те гушкам Hug и ще се моля за теб и бебчо от тук нататък всичко да е наред Praynig Hug. Благодаря че сподели с нас  Hug, но да знаеш, че си имала нашата подкрепа, без дори да сме подозирали през какво преминаваш  Hug. Ох, дано се разбра какво исках да кажа  ooooh!

ЦветиHug Радвам се че и при теб, нещата се нареждат  Heart Eyes На Аннабел една  Hug ,  зъбите ще са били tooth, да знаеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт