Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 874
  • 372
  •   1
Отговори
# 180
Регенце Hug, ще се моля всичко да се оправи по възможно най-бързия начин Praynig Praynig Praynig.
Изпращам ти цялата си положителна енергия и знам, че ще стигнеш до един прекрасен финал.
Важното е, че бебчо е добре, а така и ти ще си по-спокойна и сигурна.
Прегръщам те много, много  Hug

# 181
Лелеее ама то имало и още една новина. Аз като прочетох за Регето и така се зарадвах, че побързах да и честитя и чак сега допрочетох написаното. Регенце съжалявам за проблемите ти, но дано оттук нататък нещата се нормализират.
Ифче честито. Честит Рожден Ден на Габриела. Да расте едно умно, здраво и весело дете. А на мама скорошно възстановяване.
Страхотен ден хора.  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44  И днес ще има поводи за разпивки  cheers Drunk beer Wine Glass. Дай боже повече и по-често такива поводи.

Hug  Heart Eyes на всички!

# 182
Ифче , честита рожба!!!Да ти е здрава,щастлива,нежна и красива - гордост за мама и тати !

Реге ,честита бременност!!!Дано занапред да е спокойна и безпроблемна!

Камъче, ти вече си официалната пророчица на темичката   bouquetФиорчето е с най-късметлийската ръчица!  bouquet
На всички желая приятна,по-прохладна и още по-емоционална седмица! Hug Hug Hug
Заминавам в Созопол утре сутрин.Ако мога ще пиша оттам. Grinning

# 183
  • София
Ивче, честито, мила!   bouquetБъдете живи и здрави, малката Габи да стане умница, красавица и късметът да е винаги с нея!
Регенце, моля се за теб и вярвам, че ще се справиш и много скоро ще бъдеш пак онази Реге, пълна с енергия и с нестихващо вдъхновение!  Hug
Цвети, много се зарадвах на новините от теб. Дано всичко лошо да е останало зад гърба ви.
Рея, честита ти нова работа! Дано и при теб занапред да е само светло и добро.
Тес и Пипи, весело изкарване ви желая, взимайте с пълни шепи от почивката и се радвайте на всеки слънчев лъч.
Аз още съм увесила нос  Sad Имахме сутринта един разговор с милото и аз съм ... объркана и обезкуражена. Накратко, той не е сигурен дали и как трябва да продължаваме в борбата за дете. Много ми е болно.... На всичкото отгоре след обед на него му стана зле, той от няколко седмици получава сърцебиене и не ме слуша да отида на лекар, но днес стана прекалено и ходихме до 3-та градска. Там пък попаднахме на една сърдита докторка, дето почти ни каза, че й нарушаваме спокойствието в неделя следобед  Twisted Evil.... Както и да е, с намесата на личната докторка после го прегледа друг лекар, направи кардиограма, взеха му кръв, предписаха лекарства.... Сега е по-добре, но аз много се притеснявам  Tired Съжалявам за тези новини, направо развалям прекрасното настроение тук, но имах нужда да споделя с вас.

# 184
Пипинка Hug, весела и пълна с хубави емоции почивка ти желая.
Починете си добре и се заредете с енергия, защото е време е и ние с гайдите Mr. Green от центрото на България да покажем на Варна и София какво можем yesyes yesyes yesyes.
Надявам се скоро да се видим и да обсъдим стратегията за по-нататъчни действия  Mr. Green

Зазинка   Hug успокой се, мила. Дано здравословният проблем на мъжа ти бързо отмине. А за борбата- не се обезкуражавай. Често ние правим заключения и действаме твърде прибързано, водени от емоциите си (в което пък ни е чарът) и не разбираме логиката на мъжете. Стискам палци да стигнете до най-доброто за вас и вашето бъдещо детенце решение fingerscrossed.

Гуш за цялата банда Hug.
Голяяяямо гуш за нашите мами- героини Ленка и Ифче и за техните сладки слънчица Hug Hug Hug Hug.
Гуш и погал, погал по коремчетата нашите бремелинки- Фиорче, Паполинко, Регенце, Ванхорнче, Илче   preggoHug Hug Hug preggo

Илче, къде си, мила? Надявам се, че си спокойна и всичко с теб и бебо е наред  Hug

# 185
Пак се оживихте, сутринта мислех, че вече всички са се отпуснали... Mr. Green

Ре-ге сега виждам колко много трудности са минали през главата ти, но ние сме с теб и се надявам от тук нататък само бременеене, без такива несигурности. Дано вече всичко е само назад, че си изстрадало много, мисля че стига.  Praynig Hug

Зази разбирам те и съвсем съм на твоя страна, но надявам се твоичкият да е добре. Ще се върне ентусиазмът му, само да се подобри и пак ще е 100% с теб. То и ние се сдърпахме, че не ми се ходеше на едно събиране където ще присъстват много бебчета, аз не ще се чувствам добре там и моят се разсърди и пита докога ще избягвам такъв род събирания. Аз вече изкарах миналата седмица едно кръщене и днес просто не се чувствам добре, ама не ме разбира той. Имах и температура целият ден, но успях да направя пак бърканата пица от Бъни(стана още по хубава поне на външен вид, нямам апетит да я пробвам), та като се прибере да хапне.

Рея и Цвети имат допри новини, браво.  Hug И Дуденцето живнало и е готово за борбата.  Hug Приятно изкарване на почиващите и лека работна седмица на работещите като мен.

Едно наздраве от мен за двете бебчета, техните майки и всички вас, които сте най-голямата опора за сбъдването на желанието да се сдобием с рожби!  Wine Glass Drunk beer

# 186
Какво става,бе хора? Какво стана тук - направо се побърквам от толкова супер новини.......колкото пъти имам възможност да отворя научавам за ново бебенце и нова бомбичка - САМО ТАКА ЗА ВСИЧКИ!!!!!

Сега по ред -

Ифче,  - честито ти малко момиченце! Да сте живи и здрави!! Да ти е най-скъпата приятелка и дружка!

Реге - Честито!!! Само през какво си преминала и напълно те разбирам, че си удържала фронта без да споделиш!!! Важното, че малкото човече ти е помахало както казваш и това ще ти даде сили да се бориш с всички проблеми! Аз най-искрено ти пожелавам, обаче всичко да се оправи и през следващите оставащи месеци всичко да е наред. Трябва след лекарски контрол да вземеш нещо хомеопатично за имунната система! Или да започнеш с плодови и зеленчукови сокове, което е по-доброто и за теб и за бебето, за да си подпомогнеш организма! Охххх, извинявам се ако тона ми беше наставнически, но се надявам да съм ти дала добра идея! Hug Hug Hug Hug

Зази - без тревоги за бебеправенето - мъжете като не се чувстват добре така реагират и обикновено дори не споделят че не им е добре, а започват да мрънкат за всичко. Защо не отидете в някоя добра болница да го изследват. Дано да е само от жегите или просто да се е притеснил в работата! Както казва и Камъчето - като се стабилизира дори той ще е активната страна!!! Сега се погрижете да е добре!

Не знам какво ми стана днес, ама съм много наставнически настроена.......голЕм акъл се извадих Thinking #2gunfire

Мнооооооооооогоооооо прегръдки от мен и хубава бомбешка следваща седмица.......Коя ще е следващата бомбичка,аааааааа???????

# 187
  • там където мога да си закача хамака
Зази няма да се отчайваш. Дайте си една хубава дълга почивка август месец и наесен с песен. Ако и тогава не е сигурен заплаши го, че ще ползваш донор Sunglasses. Няма право да решава вместо теб дали да имаш деца или не. Сега го остави да се оправи - малко лекарства, малко глезене и го настъпи наесен Mr. Green.

# 188
Зази миличка, разбирам че сте на кръстопът да решавате нещо толкова важно и съдбоносно. За съжаление в живота има и много не розови страни. Според мен сега е по-важно Коко да си стъпи на краката. Може би ви се събра на теб и на него много работа и много отрицателни емоции покрай неуспехите от инвитрото. Но не се отчайвай. Ако можете си вземете малко отпуска и не мислете за нищо. Ти нали и без това чак октомври, ако не се лъжа, си на фронта отново, а дотогава има много време и се надявам да вземете най-правилното решение. Не губи надежда и не унивай. Вярвам че ще стане. Стискам ти палци и ти го пожелавам от сърце. И не се притеснявай да споделяш. Нали сме тук за това, в хубави и лоши моменти да си подаваме ръка и да се подкрепяме.
Пипи а на теб пожелавам най-прекрасната отпуска. А аз останах с впечатление, че си от Бургас, но май съм се лъгала.

# 189
  • Манчестер
Зази, мила  Hug spoko Разбирам те напълно. Не ти е лесно, както и на него. Сигурна съм че го преживява, и това може би е причина за сърцебиенето. Надявам се не е нищо сериозно, просто преумора и напрежение, което му се е струпало напоследък Hug. Дайте си малко почивка, направете нещо специално само за вас  Heart Eyes. Ще мине както всяка криза, нормално е, случва се във всяко семейство Hug.
Зази няма да се отчайваш. Дайте си една хубава дълга почивка август месец и наесен с песен. Ако и тогава не е сигурен заплаши го, че ще ползваш донор Sunglasses. Няма право да решава вместо теб дали да имаш деца или не. Сега го остави да се оправи - малко лекарства, малко глезене и го настъпи наесен Mr. Green.
За почивката съм съгласна Peace , но за останалото НЕ  Naughty. Особено заплахи с донор, и настъпвания  Naughty Паполино , наистина не разбирам  Crossing Arms. Ясно е че всеки си има тактика, особено ние жените Mr. Green. Но, не всяка жена умее и използва хитри тактики, като това да настъпи мъжа си, и той видиш ли, стреснал се и прави каквото му се каже Crossing Arms. Но погледнато от мъжката страна  Peace и понеже не съм мъж  Crazy и ми е трудно да ги разбера понякога, но съм сигурна че и те го преживяват  Heart Eyes.
Сигурна съм че не си искала нищо лошо да кажеш, може да не съм те разбрала Heart Eyes, но ми прозвуча много крайно. И понеже всички даваме съвети, когато някой има нужда от подкрепа, но те не винаги помагат Tired. Защото отстрани е много лесно да се каже, особено ако не си го преживял Peace
Някой неща са много деликатни, и понякога искат компромис. Разбира се и от двете страни.
Зази, просто сподели с нас, как се чувства и какво преживява  Hug За което се иска смелост Hug.
Зази, мила ще се оправят нещата  Hug Ти си силна мацка  Heart Eyes сега се грижи за милото, и той ще ти отвърне със същото, много скоро  Hug

П.П. Само да не ми се разсърди Паполино, не те нападам, ако така е прозвучало  Hug. Просто така го разбрах поста ти. И се опитах, да поразсъждавам, защото знам колко и е тежко на Зази, и в момента има нужда от нас. Ако съм те разбрала погрешно, Извинявай  bowuu Hug

# 190
Здравейте, банда  Hug Heart Eyes Hug

Първо - имате поздрави от Mileto  Heart Eyes Те двете с моята партийка  Heart Eyes са се усамотили по женски и си прекарват чудесно. Утре ще е на линия.
if-чето има прегръдки и най-добри пожелания, а _re_ge стиснати палци. И за двете има усмивки, но това прекрасно пънче ще им предаде всичко, когато се докопа до компютър.

Зази, спокойно  Stop От жегите на всеки може да му прилошее, а що се отнася до разговора ви... какво да ти кажа  Thinking всеки има моменти на слабост. Дори и ние мъжете Blush И не е далеч от истината, че ги преживяваме и по-тежичко. Малко почивка, малко освободеност от взирането в целта и твоето момче отново ще е на линия  Heart Eyes Дайте си малко почивка и спокойствие и се подкрепяйте. Понякога човек в отчаянието си казва думи, които са далеч от душата му.

Беше прекрасна седмица  Heart Eyes Вълшебна  Heart Eyes Не ми се иска да свършва, но всеки край е начало на нещо ново и дано следващите седмици носят поне малко от хубавите новини на тази  Heart Eyes

Лека нощ, пилета  Hug Heart Eyes Hug

# 191
  • Лондон
Milly Vanilly, това ти ли си с рождения ден или греша newsm78

Я признавай и вади шампанското, така или иначе сме го подкарали Joy Joy Joy

# 192
Здравейте банда! Ако знаете как съм се затъжила...  Hug Hug Hug Та влизам аз по късна доба и какво да видя... какви новини само  baby_neutral Hug  bouquet
Лени да ви е жив и здрав малкия юнак! Да расте умен и хубав за радост на мама и тати  smile3525
Ифче, да ви е жива и здрава момата! Щастливо детство на малката красавица и много да ви радва!   newsm51
Фиорче, страхотна късметлийска темичка си ни заформила  Hug Hug Hug Както казва и Квази... май с тази лека ръка е добре само ти да пускаш темите. До пълното забременяване на бандата   bouquet Hug
Ре-ге, честито и безпроблемни 9 месеца ти желая  Hug  и здраво бебче на финала  Hug Hug Hug
Паполино, безпроблемни 9 месеца и на теб /аз май съм пропуснала и тази хубава новина/. Дано и ти ни зарадваш със здраво бебче на термин  Hug Hug Hug За гаденето мога да препоръчам единствено айрян... в неограничени количества. Аз повръщах много, да не кажа непрекъснато и единствено това помагаше, защото направих и някаква реакция на деган-а /едни нервни тикове, безсъние, ужас/ Док ми беше изписал и Emil - това са едни таблетки за смучене. Помагаха, но временно. Все пак може да опиташ, особено когато не се трае гаденето. Казват, че щом има гадене значи бебето се развива добре. А като мине този период и като те обхване една еуфория... много е хубаво. Дано скоро преминеш на приятната фаза от бременността  Hug Hug Hug
Зази, кураж ти желая мила. И да знаеш, че на твоето момче ще му мине и ще бъде по-ентусиазиран за бебе и от теб /това от личен опит Simple Smile /
Много ви прегръщам всички  Hug Hug Hug
Аз малко си поплаках след всичките тези хубави емоции... и пак ми стана мъчно. Днес трябваше да вляза в 29-та седмица... представих си се с корем... и момиченцето ни, което трябваше да се казва Габриела... но не е било писано... Няма да ви натъжавам, не е честно на фона на такива прекрасни събития.
Целувки на всички за лека нощ и дано новата седмица ни донесе още и още хубави емоции!  Hug Hug Hug

# 193
Честито на ифче!   bouquet Бързо възстановяване й желая. А беба нека да е здрава и весела.  Hug
Ре_ге, честито и на теб за бомбата.  Wink Лека и усмихната бременност ти желая.
Зази, вярвам, че ще намерите най-доброто решение.  Simple Smile
Лора, на мен днес щеше да ми е последния ден от 29г.с. и от утре щях да съм в 30-тата. Не спирам да ги броя.  Confused Но ще успеем. Не се съмнявай. Дано бременеем заедно и дано да е скоро.  Hug

# 194
Иф-че Честита Габи. Да ви е жива и здрава. Много щастие да ви носи. Бързо възстановяване на теб!!!

Зази и аз смятам, че СТЕ уморени. Имахте трудна година, пълна с много напрежение и емоции, които изцеждат трайно и болезнено. Не се сърди на Коко. Само си помисли, колко му е мъчно за теб и как иска да си щастлива. Това е един от начините да те накара да се спреш за мъничко и да се отърсиш от всичко. Сигурна съм, че и той го преживява и му е мъчно, но той вижда твоето страдание, което го кара да се чувства безсилен и това е един от начините да се/те "защити". Усмихни се мила, нежна Зазолинка слънчо ще изгрее и на твоята уличка- СКОРО.

Лорка, Кюбит не знам, какво да кажа на вас и вашите дълбоко наранени души. Както казва Кюбит: "Всяка жена, която иска да стане майка- ще стане". Силно вярвам в това и се моля горещо за вас. Дано бъде много скоро.

Общи условия

Активация на акаунт