Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 873
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
  • там където мога да си закача хамака
Мили Ванили трябва ли всеки пост да е сериозен и задълбочен - мисля че явно личи от етимоконите какво съм искала да кажа. Между другото не съм от жените които прилагат тактики - ако бях може би нямаше да съм на това дередже. А сега сериозно. Малко отпред назад. Настъпи - имах предвид след почивката да седнат и да говорят сериозно - когато нещата с физическото му състояние се подобрят. Откъдето и да го погледнем Зази не е на 25 години и за нея е важно да знае дали мъжът до нея ще я подкрепи в желанието й за бебе. Затова е напълно разбираемо защо е разтроена от разговора, за който между другото нямаме чак толкова много информация, освен предаденото от нея крайно впечатление, което без тя да ми се сърди е малко или много пристрастно. Оттук нататък има две възможности - той да се съгласи и да действат по въпроса или да откаже. Отказът също води до няколко възможности:
1. Едната е и Зази да се откаже, да се подчини на неговата воля, да забрави своето желание, да се лиши от правото си да има дете и да станат поредната бездетна двойка.
2. Той - защото много я обича и уважава и иска тя да осъществи своята мечта и предлага да пробва с донор и приема детето като свое.
3. Осиновяват дете.
4. Има и такъв вариант - раздяла /този даже няма да го коментираме защото явно е нежелателна в нашия случай, но е все пак опция/.
5. Има и една опция която включва и трета жена - не съм много сигурна, но май я наричат наемна жена - взема се яйцеклетка от Зази и сперма от нейния мъж, оплождат я и я трансферират на жена, на която плащат да износи детето, която след раждането се отказва от него в тяхна полза и те го осиновяват. Генетично детето е тяхно.
Та като казах да го заплаши с донор исках да й намекна че има и такива варианти, които една двойка би могла да обсъди.
Казвам го не заради друго, защото самата аз доста съм мислила по въпроса. В нашия случай той е единствено дете. Явно при него няма проблем, но ако се окаже че аз съм неспособна да износя наше дете трябва ли да го лиша от възможността да има такова от друга жена? Трябва ли заради мен тази линия на техния род да прекъсне, а той да бъде лишен от възможността някога да бъде баща и да изпита това щастие? И всичко това защото се е оженил за мен и ме обича? Аз също го обичам и мисля че бих жертвала малко от моето щастие, за да го направя щастлив - затова най-малко бих му предложила тези опции и бихме ги обсъдили разумно - ако все пак откаже ще знам, че това е неговият избор, а не наложен от мен или обстоятелствата. Дано не се стига до там. Вече даже съм се опитвала да поставя въпроса, но милото каза че сериозно ще коментираме ако не стане и третия път и въобще да не се опитвам да шикалкавя.
Това в общи линии се криеше зад постинга ми. Така разсъждавам и съжалявам, ако на някой не му харесва. Определено не искам да започвам спор с никого. Просто това е моята гледна точка по повод на любовта и докъде би стигнал за да направиш другия щастлив без да загубиш самоуважение.

# 196
ЛЮБИМА И ЕДИНСТВЕНА МОЯ КРЪЩЕЛНИЦЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  !!!
newsm67  Gift  ura newsm51 newsm62

Желая ти да си все така лъчезарна и красива, заредена със светла енергия и безкрайно чаровна  Hug Дано на следващия ти Рожден Ден държиш в ръце едно малко топло и мърдащо розово подаръче  Hug Е, може и синьо - знам каква е мечтата ти  Wink , но щъркелите понякога са своенравни същества  Crazy
Бъди щастлива и да се обичате много с твоето ингилизче  Mr. Green

Гледам, тежки теми сте подхванали посреднощ Confused
Кюбит и Лорка  spoko Всеки, който е преминал през това, брои. Дори и аз, несъзнателно и неусетно, всяка седмица допускам мисли от рода на "Днес можеше..."  Cry Това за съжаление не се преодолява лесно и предполагам, че дори и времето и бъдещите ни щастливи събития и успехи не могат да изтрият напълно това. Знам ли  Thinking ние сякаш се справяме благодарение на това, че сме заедно  Heart Eyes Мислехме, че 19-ти ще е адски черен ден и се страхувахме от него, но някак си отмина и дори успяхме да му се радваме, като на един нормален летен слънчев ден  Rolling Eyes Почти успяхме и след него сякаш ще ни е по-лесно да спрем да броим толкова безумно усърдно. Все пак - времето и любовта лекуват  Hug Heart Eyes Hug

Поли и Кръщелнице  Hug Безсмислен "спор" сте захванали. Първо, че ситуацията едва ли е такава за да се стига до някое от предложените от Поли решения и второ - първият и пост беше по-скоро шеговит, а Кръщелницата ми се върза, като пате в калчища и взе да се обяснява  Crazy Това са си лични въпроси и едва ли Зази има нужда от подобни обсъждания  Peace Hug Heart Eyes

Желая ви лека и усмихната седмица  Hug Heart Eyes Hug

tzvetak Hug Heart Eyes Hug имаш едно от мен, пиле  Mr. Green Без малко да пропусна Рождения Ден на milly-vanilly, ако не беше своевременната ти намеса  Blush И още нещо - прединя ти пост изключително много ме зарадва  Hug Отдавна не сме имали такива хубави новини от теб  Hug

# 197
  • На планетата Земя
Мило слънчице изгрей,
всички в тази тема сгрей!
Да са живи, да са здрави,
лошото да ги забрави!

Регенцето ни огря със своя лъч
и донесе шум, веселие и глъч!
Желая ти от все сърце
лека бременност и здравичко дете!

Ифчето пък стана мама,
радостта ни е голяма!
Пием, пеем и се смеем,
скоро не щем да отрезвеем!

Днес пък прелестна и грациозна,
Повод има нашта МИЛИ-нка шикозна!
От все сърце прегръщаме те всички,
по пътя твой да чуруликат пойни птички!
Припяваме и ний на славеите песента
и с нея ти желаем сбъдната мечта!

Ей такива неща ме карате да правя, след всички хубави новини, за които прочетох. Специално искам да благодаря на Квази и на друг анонимен смс-со пращач (който още не се е разкрил, кой е) за съобщенията, които ми изпратиха и които вчера вечерта ме направиха много щастлива.

Прегръщам ви и ви желая усмихната седмица!   bouquet

# 198
  • София
Добро утро, мили мои. Надявам се поне да е добро. Благодаря ви за подкрепата. Само моля ви, не се карайте заради мен. Не ми се говори много по темата, още ми е много тежко, объркана съм.... Наистина на нас много ни се събра в последно време. Коко пък е по-натоварен в работата си от всякога. Отдавам всичко на стреса, натоварването, жегата.... Може би аз самата не си давам сметка колко съм уморена психически и как това да се опитвам да се правя на силна още повече ме изтощава... Дано стане какво вие казвате - като си починем малко, да започнем да мислим по-трезво. Само за сведение, въпроса с донора сме го обсъждали вече. Предложението дойде от него, аз все още съм против. Просто ми се иска да направим всичко възможно за наше дете. И като не се откриват физиологични пречки за това и в двете страни.... Ох, спирам. Не искам да ви занимавам с нашите проблеми, не искам седмицата да започва тягостно.

Мили, честит празник! Бъди жива и здрава, много обичана, много щастлива, все така усмихната и чаровна!   bouquet
Кюбит, Лора  Hug  Hug  Hug
Миле, невероятна поетеса си, браво!  Heart Eyes

# 199
Мили Ванили честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве и щастие и следващият ти рожден ден да го празнуваш поне с още един член от вашата фамилия.

Кюбит, Лора и от мен  Hug
Зази   Heart Eyes

Дано и тази седмица бъде така хубава откъм емоции като предната.
 Hug  Hug   Hug на всички

# 200
  • Манчестер
Алоооо, спрете с поздравите моля  Naughty, какво сте се развикали рано сутринта, тука е 7.00ч. Crazy . Още не съм се събудила  smile3507 Чакайте първо да почерпя  Mr. Green

Milly Vanilly, това ти ли си с рождения ден или греша newsm78

Я признавай и вади шампанското, така или иначе сме го подкарали Joy Joy Joy
Раз-конспирирахте ме  Heart Eyes

Почерпете се, мили другарчета  Hug Бъдете живи, здрави и много щастливи  Hug

# 201
Здравейте скъпи мои  Hug! Много ме зарадваха хубавите новини!
Ифче, честита Габи!  bouquet Да расте хубавица и умница Flutter!
Ре_Ге, тихичко честито! Пожелавам ти да мине леко-леко и по-нататък. Докрая с Бога напред и здраво бебе. Моля се за теб  Praynig!
Фиорка, тази е най-хубавата тема, която сме имали досега - бебе, бомба и рожден ден - направо страхотно!
Мили, Честит Рожден Ден   bouquet Да си здрава и щастлива, умна и красива и скоро да станеш МАМА!
Зазинка, явно с твоя човек сте в лош период. Сигурна съм, че и двамата не се чувствате добре и сте уморени. Давайте си любов, колкото можете и почвка малко, да заредите батериите   bouquet.
Лени, да се оправяш бързо и да се прибирате с Влади при батковците и тати! Много целувки на Влади  Hug
Лорка и Кюбит, при вас тъгата се преплита с радостта. Пожелавам ви от все сърце, от сега нататък да имате само поводи за радост  Hug Настройте се положително, зовете щастието си, чакайте новата си Надежда  Hug
Аз имам малки проблеми и ще се вглъбя в тях, защото моите хора имат нужда от мен, но в мислите и в сърцето си съм с вас! М

# 202
  • София
Честит Рожден Ден, Мили-Ванили!  Бъди жива, здрава, много обичана и много щастлива жена! Пожелавам ти скоро да се сбъдне твоята голяма мечта!

ЗазинкаHug Heart Eyes Hug  всички понякога имаме такива моменти и такива разговори. Това е естествено. Хора сме все пак и понякога се обезверяваме... Е, не знам дали всички, но ние с Миро със сигурност... Според мен решението за това как да се действа е общо, на двойката. Важно е и двамата да се чувстват комфортно с общото решение. И дано Господ ни благослови!  Praynig Praynig Praynig

Квази, Лорка, КюбитHug Hug Hug и такива мисли ни минават и на нас... в някои моменти, и на някои дати..., но се опитваме да не ни обзема това настроение и да гледаме напред... с надежда, вяра и позитивизъм.  Praynig Praynig Praynig

Регенце, представям си през какво ти е минала главицата. Пожелавам ти всичко това да остане назад, а напред - само хубави неща!  Hug

Миле, страхотна поетеса си.   bouquet   

Хубава седмица на всички!  Hug

# 203
Честит рожден ден, Мили   Hug Hug Hug
С много усмивки, много любов и безброй вълшебства да са изпълнени дните ти!
И сбъдване на най-прекрасната мечта  newsm32

# 204
Честит рожден ден,Мили Ванили!!!
Бъди здрава,щастлива и обичана!!!
И много скоро да станеш най-щастливата мама!!!

Хубава,успешна и много емоционална седмица от мен!!!  Hug

# 205
  • Варна
Милли Ванили Честит рожден ден мила!!!  newsm51

Зазолинка ,   Hug мила съчувствам ти, но нещата ще се оправят просто иска време и почивка. Няма човек на земята, който да не иска да има деца. Просто момента сега е такъв.  Ние го минахме.  Simple Smile

# 206
 hbday baloni ЧРД на нашата мила, Милли Ванилли! Жива, здрава, щастлива, много обичана и сбъднати мечти!

Реге, честито лека и безпроблемна бременност ти желая и на финала едно здраво и хубаво бебче!

Ифче, честито ви дъщеричка, да ви е жива и здрава и много, много да ви слушка и радва!

Зази, разбирам те напълно как се чувстваш, но при мен нещата са малко по сложни и аз отбягвам да разговарям с милото на тази тема, но вредя най вече на себе си..... Дайте си малко почивка и с течение на времето всичко ще се оправи. Hug Heart Eyes
Лора, Кюбит Hug Hug
И на всички много, много  Hug лек ден!

# 207
Добър ден на всички !!! Днес моето момче Кристиан навършва 15 години !!! Много съм щастлива и горда ,че е мой син ! С него преминахме през много житейски перипети ...имахме много трудни моменти и много радости...Обичам го повече от собствения си живот ...Почерпете се за здраве ...(макар и виртуално )

Мили, честит рожден ден и на теб !!! Желая ти да си здрава , усмихната , жизнена и много обичана ...Бъди щастлива !!!

# 208
Хеййййййй HugDanito  Hug
Да ти е здраво и усмихнато мъжлето Hug Да се радва на живота и да срещне любов, която да го направи още по-добър и щастлив  Hug
Еххх, ама такива думи си написала за него и изобщо за вас, че ме обхваща невероятно хубаво чувство, като ги чета  Hug Дано да сте си подкрепа и да се радвате на много щастливи мигове заедно  Hug

# 209
  • София
Danito, честит рожден на твоето момче! Пожелавам му да е здрав, силен, добър, много щастлив и все така да те радва! Честит празник и на теб!   bouquet
Ех, ама какви красоти сте сложили тука....  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт