Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 491
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Данито да ти е жив и здрав младежа Кристиан. Hug Hug Нека само радости и щастие ви съпътстват оттук нататък. newsm51
Стана само празници тия дни и само ядене и пиене. Кой ще работи бе хора? hahaha hahaha

# 211
Данито Hug
Да е жив и здрав малкият голям мъж Кристиан!
Да е щастлив и обичан, да е силен и смел в мечтите си, да покорява и най-високите върхове!
Да те прави още по-щастлива и горда мама!

# 212
  • На планетата Земя
Честит Рожден Ден на страхотния Кристиан!

Данито, още повече да те радва, да е жив и здрав!

Желая му да изкара празника си весело и в добра компания!

# 213
Пак изпуснах купона.
ИФЧЕ, ЧЕСТИТА ВИ ПРИНЦЕСА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!   bouquet  Hug
Реге, честита бременност! Много се радвам и за теб, и ти желая лека и безпроблемна, на финала един здрав и сладък бонбон!  Hug
Зази, изнервяща е тази борба, дано се успокоите и всичко да се оправи.И ние сме минали през това, оттогава казах, че се оставям на течението и само ще чакам.На моя мъж също му беше омръзнало да броя, да смятам.....Едно голямо гуш от мен  Hug

Честито на рождениците   bouquet Да сте живи и здрави !

При мен нещата са по старому-и тоя месец не стана  Sad

Лек ден и прегръдки на всички.  Hug  Hug  Hug

# 214
Данито честит рожден ден на твоето момче. Да расте здрав, умен и щастлив. А ти да си най-щастливата майка на света.
Леле хора, преди около час и половина така здраво ни раздруса, че още ми треперят краката. Беше вертикален трус и гръмна като бомба. Много се изплашихме. Като чета сега епицентърът му е бил при нас. Пише че е бил 3,5 по Рихтер, но беше много страшно. Дано не се повтори  Praynig

# 215
  • София
Данито, Честит Рожден Ден на твоето порастнало момче. Да ти е живо и здраво и много да те радва.   bouquet   На въпроса "Кой е човекът, за който можете да кажете, че е променил изключително живота ви?" повечето майки отговарят: "Първото ми дете." Ти си го казала по страхотен начин!  Hug

На мен рожденния ден ми предстои. След няколко дни. Още не съм решила как да го отпразнувам, а пък е сериозен рожден ден..., този, който поставя официалната граница за писане в тази темичка... Пораствам.  Mr. Green И не знам вие дали вярвате в тези неща за сатурнови дупки и други такива, но... ми е едно такова леко кривичко тия дни... Хайде, кажете ми, че ме харесвате и че ви е приятно да съм с вас... Нищо че минавам незабелязано през темата в последно време... Никой не ми пише нещо лично към мен...  Cry  Ама това сигурно е, защото не съм писала от какво се вълнувам...  И вие няма как да се сетите... Та, всъщност, пия една комбинация от минерали - Магнезий, Калий, Цинк и витамин В6... И вече втори месец, откакто ги пия, овулацията ми е някъде към 21ви ден, а не на 14ти... и съответно цикъла ми е около 36 дни, а не 28... Тези неща ги пия за нервите..., много ми се бяха опънали след всички неща, които се случиха... Не съм ви занимавала, но бях наистина зле... Сега нервите ми са по-добре, но се чудя дали да не взема да пусна едни хормони... Като се има предвид, че преди 3-4 години цикъла си ми беше на около 36 дни (и двете ми деца са направени при такъв цикъл), мога ли да смятам, че при мен нещата се нормализират и оправят или се оправя едно, а се оплесква друго...  Това май си е моят момент на слабост... Благодаря, че ме изслушахте.  Hug А след няколко дни като ми дойде рожденния ден и ще бъда отново уверена, щастлива и спокойна.  Praynig

# 216
  • На планетата Земя
na_ga  Hug, продължаваме напред!

Рослем, дано да е било за последно и да остане само лошия спомен от труса!

ПРАСКОВКА, голяма прегръдка за теб!  Hug Как ще те забравим, мила! Никога! Просто ти звучиш винаги толкова ведро, оптимистично, намираш блага дума, подкрепа за всеки, никога не се оплакваш и човек остава с погрешна представа. Съжалявам, че си се почувствала така! Повече няма да се повтори! А за нещата, които пиеш, добре е, че са повлияли на нервите, но за цикъла не мога да кажа.  newsm78 Хормоните са добра идея, кога за последно си пускала? Те най-добре ще покажат каква е картинката. А за РД-то не се тревожи, ще го отпразнуваме подобаващо.  Mr. Green

# 217
  • София
Прасковче, мила, как така никой не се обръща лично към тебе?! Недей така, моля те. Ама и тия Сатурнови дупки какви работи правят....  Close Щото и аз съм в такава, 2 седмици преди рождения ден. Имаш най-голямата ми прегръдка. .... И много пъти съм се чудела как може в моменти, когато ти е много криво, гадно, смачкано, да разбереш, че може да ти стане още по-криво, по-гадно и по-смачкано щом чуеш за нещастието на друг.... Много философско стана, няма да ви се разсърдя, ако не ме разберете.... то и аз сaмата не винаги успявам да се разбера  Simple Smile Прасковке, само да те питам, в този коктейл, който пиеш, Калций няма ли? Защото Калция и Магнезия са пряко свързани един с друг, май в съотношение 2:1, и ако единия е по-малко, или повече, се обърква там цялата система... Ох, ама аз днес като че ли съм изкарала курс за сложно изразяване.  Outta Joint
na_ga, следващият път, мила. само не се отчайвай  Peace
roslem, съжалявам, че си се изплашила. Дано не се повтаря.
А какво стана с Правителството бе, хора? Приеха ли го? Аз от работа нямам време  да прочета новините в нета. Тя мойта работа всичката Мара втасала, за правителството се загрижила...  hahaha

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 16:11 от Zazolinka

# 218
Мили мои, прекрасни приятели!

Прасковке, душичке, абе как да не те харесваме? Та нима има човек от темата, когото да не обичаме дори? Нали затова сме се събрали и се поддържаме, защото всичките до един сме готини и защото сме за мускетарския принцип "Един за всички, всички за един!"
Радвам се, че най-после изказа тревогите си. Това с дупката преди рождения ден някога и аз съм го изживявала, може би просто от години наред не му обръщам внимание и не му се давам. Що се отнася до витамините&минералите, които пиеш и резултатът от приема им - ами аз го намирам за чудесен, наистина! Щом цикълът ти си е станал с периодичността от преди, значи всичко е наред, убедена съм! Само още един пример за убедеността и оптимизма - дъщеря ми е родена по време на предната истинска криза в България, 1997 г. и смятам, че сега, по време на следващата е времето за следващото издание  Simple Smile. Просто защото съм свикнала да отглеждам дете по време на криза!   Joy Нищо не се е оплескало, няма какво просто. Но най-малко аз съм човекът, който ще те спира да отидеш на профилактичн преглед. Напротив, аз съм тази, която твърди, че психически се стабилизирах и нещата тръгнаха нагоре от момета, в който посетих за първи път специализираната клиника, в която съм в момента. Така че ако това ще те успокои още повече - пусни си хормоните, но при едно условие - че ще си убедена в положителните резултати!

Такаааа, а сега дойде ред и за днешните поздравления, като не знам с кого да почна! Хайде, път на младите!  Mr. Green

Данито, честит празник на теб и момчето ти!  newsm59  Желая ви много здраве и щастие и цял живот да се радвате на такова разбирателство!

Милиииииии, куки такова, и ти да си ми жива и здрава и все така жизнерадостна и красива!   ura  bigdance2  Пожелавам ти все така уверено да вървиш по пътя към детенцето ти и в най-скоро време да го срещнеш!  preggo

А сега и за останалите по някоя дума, че от вчера не съм писала  Mr. Green

Миле, аз съм тази с смс-а за Ифчето и Габи. Ма кво да те направя като не си ми запомнила телефона? А пък аз си мислех, че сме приятелкиииии...  newsm45  newsm47
Зази, така ми иде отръки да се поставя в твоята ситуация... Знам, обаче от опит, че моментното ви състояние е наистина резултат от огромното психическо натоварване и напрежение и че в момента виждате всичко твърде субективно, като че ли някой ви е сложил сиво-черни лещи. Спокойно, ще отмине, само не трябва да му се оставяте дълго на това настроение. Ама то няма и как де, след като имаш нас, пък ние ей сега ще те измъкнем от дупката, да знаеш!  Joy
Лорче, Кюбитче, Квази, Рейче, и вас така добре ви разбирам...!  spoko Имаше време, в което и аз си мислех какво щеше да е ако... И всеки, изживял подобен кошмар, е минал през това. Просто от моя мина повече време (3,5г). Не че не се сещам, но в момента, в който видя тази мисъл да се прокрадва, или каквато и да е друга, която може да ме умъчни - веднага ги парирам. Няма да ги допусна повече да завладяват битието и съзнанието ми. Сега имам вас и нова Надежда!  newsm51
Регенце, Паполино отпуснете душичките  Hug и вярвайте, че всичко лошо е останало зад гърба ви и че тепърва ви предстои най-хубавото в живота ви! Наслаждавайте му се истински!
Камъче, пращам ти малко слънце от нашето  sun - да ти се стопли и на тебе душичката!
Цветак, това познаваш ли го   Nature Sunny ? Това е слънцето, което е изгряло най-после и на вашата улица!

Пипи, Тес, Йоскрек, Марпен, Мишанка, Мими, Николче, Фиорче, Ванхорнче, Рослемче, Дуденце, Деми...Сигурно пропускам да спомена много хора, но с един акъл закъде по-напред?  Mr. Green

# 219
Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!  ooooh!  ooooh!  ooooh!  ooooh!  hahaha  hahaha  hahaha

Abe momi4eta kakav kuraj,sled 35 g. vreme li e za bebeta ? Tired

Ne 4e imam ne6to protiv,no sled 30 ,maksimum 33 g. ne otiva bremennost,kolkoto i da go iska6.
Tazi tema za samonavivane na vazrastni mami li e?

Миличка,
хайде сега вземи си чантичката и поемай обратно по прашния селски път, по който си дошла!  55

# 220
  • Лондон
Здравейте пак, при нас отпускарският период се усеща и се видях в свободно време Sunglasses

Milly Vanilly още веднъж Честит рожден ден! Желая ти много здраве и късмет nbirthday  ura

Данито, Честит рожден на Кристиян! Много сбъднати мечти му желая!!!

Зази, аз не съм по съветването, знам само, че нещата стават, когато си щастлив всеки ден и му се радваш като за последно (въпросът е откъде сили да го правиш всеки ден) Силно се надявам да можеш да погледнеш на нещата така и да видиш колко хубаво е да се живее. Искам още неща да ти кажа, но не ме бива по приказките в публичното пространство Wink
Прасковка, не чакай рожденият ден, оправяй настроението още сега Laughing  Винаги ме радваш с нещата, които казваш тук и сега наистина ме натъжи. Ще се радвам да ми напишеш повече на личния, както казах аз не съм по обществените дискусии

Взех, че качих малко снимки от този месец...последните са от вчера.

# 221
  • Лондон

Abe momi4eta kakav kuraj,sled 35 g. vreme li e za bebeta ? Tired

Ne 4e imam ne6to protiv,no sled 30 ,maksimum 33 g. ne otiva bremennost,kolkoto i da go iska6.
[/quote]

"2 Скрити и 2 Гости четат тази тема" - девойката, нали не очакваш сега всички да се изредим да ти обясняваме Crazy

# 222
  • На планетата Земя

Компексирано мнение на комплексиран, скучен човек, нещастен човек, човек, имащ нужда от помощ, жалък човек, нечовек, неврачен човек ......

Мога още да продължа, но не си заслужава. Връзка с главния мозък така и няма да има.

Маргаритка, грация, сеньора! Леле  Blush, че ме е срам. Веднага записвам в паметта!

Цвети, още по-хубава си в добро настроение!

Зази, приеха го! Айде наслука, да видим този път докъде.

# 223
Момичета,отдавна чета тази тема и ви се радвам!
Желая успех на всички ви  Hug  Hug  Hug
Моя много близка днес навършва 40 години и днес и предстои раждане с планово секцио.Все още незнам дали е станала мама и дали всичко е наред,но искрено се надявам.След 13 годишни опити тя забременя,имаше прекрасна бременност и днес е щастливия момент  Praynig  Praynig  Praynig тя и мъжа й дори си осиновиха детенце преди 3 години,но сега ще си имат(или вече имат) още едно съкровище..

Има толкова жени,които очакват това щастие с години и включвания от рода - Abe momi4eta kakav kuraj,sled 35 g. vreme li e za bebeta ? Tired

[/quote]

са меко казани просташки! Нямам думи.... а не си и заслужава внимание такъв "човек"...

Просто да се разкара,никой не е искал компетентното ти мнение!

# 224
Milly Vanilly честит рожден ден! Пожелавам ти океан от здраве, море от любов и едно малко островче от грижи в него!   newsm59  Gift
Danitо, честит рожден ден и на твоето порастнало момче! Да ти е жив и здрав Крис, да расте умен и щастлив!  hbday baloni

Общи условия

Активация на акаунт