Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 440
  • 372
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм си вече у дома  Heart Eyes Всеки момент и моето бичме  Heart Eyes ще се появи, така че набързичко да дръпна антенките на нашето любимо Щурче, което малко се е разлигавило и се оглежда за внимание  Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes

Mileto, поетесо ненагледна или май трябва да се каже неначетна  Rolling Eyes Няма да се косиш  Naughty Нека и аз да обера малко заслуги, като вестител-фей  Mr. Green А иначе имаме предвид един и същ потаен приказен герой, но нека да не го дърпаме за ушите да излиза от гората  на сила Hug

Лорка, дано да се оправдаят вашите подозрения с "Пенебрегнатото" щураче  Praynig , въпреки че и двете нямате вид на вещици гадателки, но кой знае. Зад привидно миловидната външност може да се крие неподозирана Кашчейска сила  Mr. Green

# 271
  • София/Кюстендил
Здревейте ненагледни  Hug Hug Hug

Наистина темичката върви страхотно. Всеки ден чудесни поводи за почерпка. Дали модераторите няма да се съгласят да ни отпуснат по изключение по-голям лимит този път?  Thinking

Милли, честит рожден ден. Да си жива, здрава и много обичана от близките ти. Пожелавам ти и в най-скоро време сбъдване на най-съкровената ти мечта  newsm51

Дани, честит рожден ден и на твоето пораснало момче. Все така да те радва и да бъде гордостта на мама   bouquet

Ленка, ама този Влади е невероятен бонбон. Да го нацелуваш много от мен.  Heart Eyes и специални гушки за батковците  Hug

Квази, и аз като теб съм се заровила в работа и не мога да се изрина  Tired. Единственото, което ме спасява, е фазата на обратното броене, в която навлязох - още 16 дни до отпуската. А, и да си призная - аз също надничам скрито на моменти  Blush Ама днес не съм била аз  Rolling Eyes

Маргаритка, браво за добрите новини. Само така. Нали трябва да им го "върнем" на варненци  Mr. Green

Прасковка, каква ти Сатурнова дупка. Аз направо съм в яма. Ама след това, като минат тези рождени дни... Пожелавам на теб, Зази и на себе си по-скоро да се измъкнем от дупката

Много  Hug и  Heart Eyes за всички (няма да изброявам имена, за да не пропусна някого и да го обидя, без да искам) и сладки сънища

# 272
Почтиииии на финала на деня в България се включвам, но от сърце желая на Мили да е здрава, усмихната и обичана.  Hug Честит рожден ден, Мили.   bouquet
Честит празник и на Дани.   bouquet Да й е здраво и щастливо момчето и много да се гордее с него.  Grinning
Лени, много съм умилена - особено от снимките с крачетата.  Heart Eyes Бързо възстановяване и много радост с малчо и батковците.  Hug
Лора, аз вече съм я запяла песента, само чакам да дойде есента.  Flutter
Поздрави на всички.  Grinning

# 273
...Лора, аз вече съм я запяла песента, само чакам да дойде есента.  Flutter ...
Hug Heart Eyes Hug Много ме зарадва  Mr. Green

Лека ви нощ  Hug

# 274
...Лора, аз вече съм я запяла песента, само чакам да дойде есента.  Flutter ...
Hug Heart Eyes Hug Много ме зарадва  Mr. Green

Лека ви нощ  Hug

И мен също  Hug много

# 275
Мен пък и ти ме радваш  Party А? Затапих ли те  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Ей, Лудо Американско Ванхорнче  Party Hug Heart Eyes Whistling Ти напоследък не споделяш, как върви смяната на ранчото  Blush Поливате ли кактусите редовно  Party Малкото пиле започна ли да проявява заложби на състезател по родео  Party Party А? А?!?
Хайде деее  Crossing Arms Отговаряй, като те закачат  Hug Heart Eyes Hug Не трябваше ли скоро да ходиш на преглед  newsm78 Новинки, нещо  Mr. Green Пиши ни по-дългичко писъмце  Praynig Отдавна не си го правила  Sad

Чакаме  Crossing Arms

# 276
Мен пък и ти ме радваш  Party А? Затапих ли те  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Ей, Лудо Американско Ванхорнче  Party Hug Heart Eyes Whistling Ти напоследък не споделяш, как върви смяната на ранчото  Blush Поливате ли кактусите редовно  Party Малкото пиле започна ли да проявява заложби на състезател по родео  Party Party А? А?!?
Хайде деее  Crossing Arms Отговаряй, като те закачат  Hug Heart Eyes Hug Не трябваше ли скоро да ходиш на преглед  newsm78 Новинки, нещо  Mr. Green Пиши ни по-дългичко писъмце  Praynig Отдавна не си го правила  Sad

Чакаме  Crossing Arms

Joy Братче в моята работа понякога става един голям бъркоч (му викам аз). Като, че ли всички по едно и също време правят грешки и става страшно. В същото време имам нова помощничка, която обучавам и при мен е весело.
Малкото пиле е ОК. На последния преглед си седеше доволно на долу с крачетата и май е решил, че съм трамплин. Голямо скачане пада.
За ранчото: Дааа, след два дни сме окончателно на новото място. Разбира се имаше 1000 малоумия, които трябваше да преборим, но се справихме.
К'ви кактуси бе...ааааааааа. Китки и рози само. Бъзикаш се ти с мен, ама ще си го върна  Mr. Green

Забравих да кажа на Милето, че е голяма поетеса   bouquet

# 277
Добро утро  Hug
Vanhorne  Hug все хубави новини - имаш си заместник, нова къща, пилето те употребява по предназначение, заменили сте традиционния поминък от производство на текила на производство на розово масло, но... абе ти написа повече препинателни знаци отколкото думички  Thinking Вкарай малко дръзновение и поетичен плам бе пиле  Blush Искаме усмивки да виждаме от теб. Усмивки и огромни, доволни мутрички  Mr. Green
Ще се научиш ти, ама си ни далеко и трудно се поддаваш на пряка дресировка  Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 278
Добро утро на всички! Днес аз съм ранобудната, е след трудолюбивият  Quasimodo, но ще използвам факта за да ви приготвя кафето със задължителна закуска - поне при мен е така.

Хубав и усмихнат ден!!!!

# 279
  • На планетата Земя
Good Мorning , Vietnam!  Mr. Green

Хайдеее, още малко ми останааа! Още три дни на тръстиката, петък почивен с цел редене на багаж и прибиране на детенце от пущинака, и съботааааа - друм, на моренце! Кеф! Как да не се отворя на поезия, другари! А и вчера изкарах прятна вечер с малкото братче, ходихме на кино и си приказвахме сладко, сладко.

Зази, вчера не писах, но искам виртуално да те прегърна и да те успокоя, че свалянето на гарда със сигурност е моментно състояние. И момчето е уморено емоционално, а и тези здравословни проблеми сега. Ти се правиш на силна и стискаш зъби, но и на теб ти се отразява. Опитай се да накараш мозъчето да почине, организирайте една почивка далеч от дом и офис, независимо колко колеги липсват и колко работа има.  Hug

Маргаритка, следя трепетно всеки твой преглед и се вълнувам почти колкото теб!  Peace

Прасковка, айде да залепиш днес една ослепителна усмивка на екрана на компютъра. Бързо, зъби навън!  Mr. Green

Дуденце, как си, миличка?

Квази, как сте с пилето?

Ванхорне, независимо от перипетиите, сигурно е прекрасно чувството, че сменяте дома. Дано да успеете да изхвърлите известно количество непотребни неща, които неминуемо се трупат, когато се живее по-дълго на едно място.

Йоси, добре, че си сложила и закуска! Ако пия кафе без да хапна нещо, ме боли корема. Грижиш се ти за мен, знам си аз!  Flutter

Лени, все те мисля: имаш ли кърма, боли ли те от шевовете, каква програма диктува малкият принц? Все хубави неща!

Прекрасен ден ви желая!

# 280
Хейййййй  Hug Mileto ще ни пристига на гости   261uu А моята партийка ще присъства ли  Blush

Добре, че е Yoskrek  Hug иначе още щях да си дремя на стола. малко занемарихте грижите за мъжкото население. Откакто caritas се метна да вилнее с корсикански пирати няма кафенце в леглото и закусчица на масата  Crazy

Marpen като един истински алтруист, се е опитала да се усмихне на колкото се може повече от нас, а за себе си нито дума  Rolling Eyes Вие как сте бе, пиле  Thinking Нещо е мътна работата около теб. Кажи с две думи "Така и така, вчера се сбихме с мъжо, но после такъв секс му ударихме, че няма начин да не сме успели" или нещо от този род  Mr. Green Там каквато е истината  Hug

na_ga  Hug това е само временен неуспех. Вярно, че предстои още цял месец излишно очакване, но дано в края му да си по-усмихната отвсякога  Praynig
Чудя се напоследък, защо е необходимо МЦ при хората да е толкова  дълъг  Confused По-добър вариант ми се струва през 8-9 дни за по ден. Не съм се срещал от известно време с Природата, иначе веднага бих и вкарал предложение, на което не може да откаже  Crazy

Ще се опитам да организирам една малка изненаада за Врненския филиал на Бандата + Mileto, но не обещавам нищо  Naughty Има опасност замисълът да пропадне поради независещи от мен причини. Така или иначе до седмица ще се разбере  Hug

# 281
Привет на всички!

Ленка снимките на малчо са страхотни. И ти изглеждаш превъзходно  Heart Eyes Как си, възстановяваш ли се? А батковците как го гледат само със затаен дъх. Да нагушкаш малкия сладур и да го нацелуваш.

Бъни, познай какво правих вчера вечерта - твоята рецепта за пицата. Стана невероятна. Моята половинка много я хареса. Занесох рецептата и при бабата, за да си я правят със синчето ми. Той за 1 месец й е на гости, а много обича пици.

А някой дали има телефона на Деми? Май и на нея никой не й е докладвал хубавите новини  newsm78

Квази ...Не се издаваш ти, обаче на мен на наакани памперси ми намирисва, така да знаеш.
Лорка, дано се окажеш пророчица  Praynig, много ще се зарадвам.

Зази как си?  Hug

И всички, които сте изпаднали в разни "дупки" бързо да излизате от там. Знам, че понякога човек изпада в такива ситуации, но колкото по-бързо се измъкне, толкова по-добре. Вярвайте, че един ден ще изгрее слънце и на нашата улица.   bouquet

Много  Hug  Hug  Hug на всички

# 282
Здравейте момичета,

искам да ви попитам,тъй като прочетох че на едно от момичетата е писало,че откакто бебеправят цикълът и винаги закъснявал... Има ли такава зависимост и от какво се получава  Rolling Eyes  newsm78 Това си е голямо мъчение - всеки месец чакане и надежди.Аз нямам наблюдения тъй като бебеправим от този месец,но ако някой знае и може да помогне ще съм благодарна!
Преместих поста си тук,защото като ви чета усещам някаква топлина,която преди не съм усещала,съветите ви са невероятни!Мисля че вие ще можете да ми помогнете... Embarassed

Успех на всички ви,много благодаря! Hug  Hug  Hug

# 283
Квази ...Не се издаваш ти, обаче на мен на наакани памперси ми намирисва, така да знаеш.

Абе  newsm78, да си кажа честно...от известно време ме човърка едно такова единайсто чувство, че нашият момък ще изскочи с тежката артилерия, ама не смея да си кажа Embarassed Даже звездите ми говорят, че фитилчето на бомбичката е дръпнато  yes
[/quote]
smile3521 smile3521 как пък ми взе думата от устата.
Та докога ще си потаен другарю smile3508.
А това джудженце дето говориш за него...ами май пак го виждам. Това е т.н Гост нали newsm78. Кажи ми беееее Квази.
Кака сврака не може да седи спокойно вече hahaha
Освен това пак за някакви тайни неща говорите, пак някакви конспирации.Ама не може така Crossing Arms искам и аз да знам.
Ей и Милето замивана на почивка.Миле супер да си изкараш Hug.Моята почивка още е далече ooooh!.
Mileto, поетесо ненагледна или май трябва да се каже неначетна  Rolling Eyes Няма да се косиш  Naughty Нека и аз да обера малко заслуги, като вестител-фей  Mr. Green А иначе имаме предвид един и същ потаен приказен герой, но нека да не го дърпаме за ушите да излиза от гората  на сила Hug

Това сега какво е newsm78.Пак плетете нещо с Милето.
Кюбит  Hug Hug Hug развам се за теб и  Praynig Praynig Praynig
Лениии пу пу пу на Влади.Абе много хубав бе Лени да не му е уроки.Ще се сродяваме то се видя smile3521.Само мома да родя аз Rolling Eyes
Рослемче Hug много се радвам. за пицата Аз затова ви я казах щото в готварския май не четете пък нали време си трябва за по важните ни дела и да ви го спестя аз времето та затова Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 284
Абе момичета за какви конспирации говорите,изчетох всичко,но и аз не схващам? newsm78

Какво означава горе вдясно че 2 скрити разглеждат + незнам колко гости?Извинете ме за глупавите въпроси,но като съм нова а и не съм токова наясно  Embarassed
Какво(кого) се мъчите да разконспирирате?  Grinning

Надявам се някой да ми обърне внимание...    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт