Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 457
  • 372
  •   1
Отговори
# 255
  • Манчестер
Ленкаааа,  Hug Много е хубав  Crazy Пу-пу, ама едно такова оформено бебче  Crazy . Не знам дали ме разбираш , какво искам да кажа  Heart Eyes , някой се раждат едни такива намачкани, като малки старци  Mr. Green Ох, страхотен е, и толкова красив, има си веждички и едни сладки устенца...и носленцето....абе всичко му е оформено, и как само си го издокарала Crazy. И тези сладки крачета...да му изям чорапетата  Mr. Green

Маргиии, браво  Hug Ей, така ти се радвам  Hug Стискам ти палци  fingerscrossed . Дано...само дано  Praynig...затаявам дъх и се моля за теб  Praynig

# 256
  • София
Е голяма ревла съм днес цял ден.... Не знам какво ми става, и за хубаво, и за лошо очите ми се пълнят със сълзи и не мога да ги спра. На тръгване от работа един колега ме гледа в асансьора и пита: Кво ти е?  Shocked Аз смънках нещо ....
Ленка, прекрасен е малкия юнак! Пу-пу-пу..... А батковците как само гледат... такава мила картинка. Какво му е на петичката? И защо е още с тази гривничка, не ги ли махат като ви изписват от болницата? Ох, много питам....
Yoskrek, почивай си, мила, благородно ти завиждам. Как искам и аз да мога така да се пошляя, да се видя с приятелки, да се излежавам, книжки  да чета.... За ин-витро недей да мислиш. Ще стане бебето в следващите месеци, че даже и ще те изненада  Grinning Гледай да не го мислиш постоянно, радвай се на всичко хубаво около теб, лято е, слънце.... греби с пълни шепи от прекрасните малки моменти, които ни се случват всеки ден.... и чудото ще стане.
milly vanilly, ние даже приказката надскочихме, наште дни станаха 4 на ядене и пиене и всенародна радост. Ама нека, така се започва могъщия триумф на темата ни. Чакам с нетърпение следващата бомба!
Прасковке, прочети за калция. А този коктейл лекар ли ти го предписа?
Vanhorne ๏̯͡๏) , много лаконично.  Heart Eyes
Регенце  Hug
Марги, що ревеш бе, пиле.... Я виж каква си ми носачка, ще измътиш в края на седмицата едни хубави яйчица и всичко ще си стане както си трябва. Само горе главата.  Heart Eyes  Hug

Ама моля ви се, дайте ми възможност и аз да се включааааа  Party

# 257
Мили ненагледни, четох ви по диагонал ще ви пиша бързо между две прегръдки на тоалетната чиния.

Честити рожден ден Милли, да си жива и здрава , просто не променяй нищо у себе си - бъди все така пряма и нахакана, открита и непосредствена, зарадвай ни след година с това за което всички мечтаем !!!

Даненце, честити ти рожденик Криско, добро голямо момченце - нека бъде жив и здрав с късмет и да те радва , да те кара да си горда майка.

Ленка, просълзиха ме снимките ви, Влади е принц, много добра работа си свършила майчице - перфектен е. Умилих се и на снимките на батковците.

Душици мои, четох за всичките ви вълнения, мога само да ви предложа рамото си, трудно давам съвети за момента.
Болно ми е за Зазолинчето, дано има сили да е все така блага и позитивна.Зази едно рамо и насълзени очи имаш от мен.
Прасковче, просто не ни напускай. След поста ти разказващ за вътрешните бури, реших да цъкна на профила ти и да видя каква е тази толкова страшна възраст дето навършваш та да се чувстваш обезверена. Направо щях да падна от стола. Ей девойко, я не ни занасяй, стягай се и вдигай главата, какво са тези пораженчески настроение. МММММММММММММММ ставаш на ...йййсет и п..... - перфектна възраст, още имаш цял живот пред себе си и възможността да обърнеш всичко на 360 градуса в най-хубавата посока.
Миле- поетесо наша много ми хареса произведението ти.
Марги , още малко остана мила, аз нещо им загубих края на фоликулите ти, добре че докторката е мноооого в час, стискаме палци.

Всички други малки и големи - прегръщам ви.
Мишанка и тя се появи, че се беше загубила.
Илчето нещо не пиша, дано всичко е наред.
Цветя на всички

П.с. Милички Кюбит и Лора. Покрепям ви със цялото си същество. За съжаление броенето от тук нататък никога не престава.Знам го от собствен опит, тези дати винаги ще ви преследват. Просто трябва да се научите да живеете с тях, няма друг лек, бих искала д амога да ив кажа че ще забравите или че ще спре да боли, но не мога да ви излъжа. Просто животът продължава и ние трябва да го живеем. Hug

# 258
Lennyh  Hug Heart Eyes Hug Вие сте просто перфектните Катерици  Heart Eyes По-съвършени дори и от тази подвизаваща се в Ледена епоха  Mr. Green Ама никой ли не забелязва, че най-малкият катерик е одрал кожата на Ленката  Party Сигурен съм, че ще стане и достоен и добър човек, като нея  Hug Еххх, Хъни-Бъни, уцели на зет  Mr. Green Завиждам  Sick Да не му е уроки  Peace

Прасковке  Crossing Arms Ей сега си го изпроси  #2gunfire Значи както каза _re_ge-нцето, цък на профила и ша видим, какви си ги бърсала в ръкавите напоследък, без да ни включиш във "веселбата"  Crossing Arms

Тц, тц, тц... много ревливи взехте да ставате. май наистина съм виотпуснал края  Crazy Само това, че емоциитее са преобладаващо хубави ви спасява от справедливия ми гняв  Crazy
Скинче, на теб емоциите са ти най-позволени, 'щото аз не мога да си те предтсавя Спокойна и Сериозна  Crazy Ти винаги имаш нещо лудо в погледа, така че давай смело напред  Hug

Прегръдки за всички  Hug Heart Eyes Hug
Абе някой сетил ли се е да прати едно-две съобщения на caritas-чето да знае какви пакости вършим в нейно отсъствие  newsm78 Ще взема да се заема с тази задача, че на нея може и да и е скучно там  Crazy Joy Joy Joy

Аз съм си на работа  Confused Вероятно ще се прибера след час-час и половина, но не се оплаквам. Бачкам си и пея възхвални песни за Партията, Родината и Шефа. Дано камерите, които записват навсякъде, какво се случва из нашите бази, улавят и звука  Crazy 

# 259
  • Варна
Лени  Hug какъв малък мишко е само. Да го хванеш и да го нацелуваш, че и красавец. Лени ти определено си мъжка майка. newsm10
Абе хора тук голям купон се е заформил. Аз как ги обичам такива, ако ми беше насреща щях да я уцеля в десятката честно.Боже ама такива хора с комплекси и имат наглостта и мнението да си изказват.Бегай далече. Марги както ти е казала по прашния селски път.
Ама хич не скучаем тук, само яки хора сме се събрали и затова така ни завиждат. #Crazy

# 260
  • Варна
Ами отнесох се де. Квази какво ще ги правиш тия милиони, стига си работил? hahaha hahaha hahaha
Е хич ли няма да ни обърнеш внимание тия дни за кафенце  smile3534

# 261
... Е хич ли няма да ни обърнеш внимание тия дни за кафенце  smile3534
Weary нямам секунда свободна, пиле. А за милионите - само да ги докопам, веднага ги делкаме  Hug Ама няма да се паднат на нас  Crazy Най-много някоя каса бира да споделим, ама и то си е берекет  Mr. Green

# 262
Първо искам и тук да честитя прекрасната принцеса Габи на Ифчето!!!
После да прегърна Регенцето  Hug Hug Hug - аз нали ви казах, че и тук някой трябва да поеме щафетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Регенцеее така се радвам миличка  Hug Heart Eyes
Лека и безпроблемна бременност и най-прекрасното бебче на финала!!!!
Сега и Честит рожден ден на Мили    bouquet  bouquet  bouquet
Мили, много щастие и усмивки миличка и много сбъднати мечти!!!
Честит празник и на момчето на Дани!!!
Кюбит, Лорче - стискам ви палци момичета!!!
Ще успеете, всички ще успеят!!!
В моята стая имаше майче, което беше родило бебенцата си заченати инвитро, на етажа имаше още едни такива юначета!!!
Да ви кажа и още нещо доста интересно като факт - Влади се роди в деня, в който имах насрочен час при д-р Персенска - иди не вярвай после на разни интересни съчетания от дати.

# 263
Ленка само да ти кажа, че гледам снимките и плача от вълнение. Господи, какво хубаво детенце си родила мила майчице. А, тези краченца просто...

Ще се успокоя и ще се върна да чета.

Гушкам те силно мила Лени и се радвам от сърце.

# 264
Имате огромни, горещи, южни целувки от caritas-чето. Ама ще ви се карам  Crazy Никой не и е казал за if и _re_ge  Crossing Arms Хайде от мен да мине  Hug
Специални целувки за if-чето и Габриела  Hug
Специални целувки за Lennyh и малкият катерик  Hug (не му знаеше името, може ли такова нещо  Crossing Arms )
Специални целувки и силно стиснати палци за Нашето Слънце - _re_ge  Hug
Девойчето се прибира в петък. Хайде, дано да и приготвим още някоя изненада  Praynig

# 265
О-о-о-о Прасковката, ти си наборче бе мила... и едва два месеца си "по-голяма" от мен. Я виж какъв ни е готин набора. Какви са тея сатурнови дупки, мупки и т. н. Както казвам често "я се дръж сериозно". Та живота тепърва започва за нас. Преди 2-3 години покрай рождения си ден изпадах буквално в депресия, докато не стигнах сама до извода, че с нарастването на годините живота става от интересен по-интересен. Пък и като имаме такива огромни планове за наследници... няма място за скука. Надявам се един ден да съм не само горда мама, а и горда баба /нищо, че името ми звучи смешно с "баба" отпред  Mr. Green /. Вярвам, че всяка от нас ще чуе така мечтаното "мамо", пък по-нататък и "бабо"  Laughing
Лени, добре си дошла отново в редиците. Ама много сладък Влади  Hug какво хубаво и оформено малко човече си имаш, какви краченца... пу пу пу да го нацелуваш от всичките му лели и по петичките, и по дупето  Heart Eyes А на батковците много прегръдки ииии много да помагат  Hug Hug Hug
Регенце, пробва ли айрянче за повръщането мила? Лимон изцеден във вода също върши работа, ако обаче не ти дразни стомаха. Ако повръщаш толкова много  Sick ... иди при док. Когато повръщах по повече от 5-6 пъти на ден ме връзваха на системи, че да не стане беля /упорито отказвах да лежа в болница и ходех да ми наливат банки през седмица/ Гадно е да лежиш "вързана", но не е добре да обезводняваш бебока, пък и след вливането се чувстваш като нова  Hug Хайде дано скоро се оттървеш от тая гадост  Sick
Кюбит, вярвам че ще успеем и заедно ще бременеем. А и есента е близо   bouquet Само дай тон и.. на есен с песен  Hug Hug Hug Пък когато ни е тъжно ще си поплакваме и ще ни олеква. Така ще е, но пък това ни прави по-силни, нали?  Hug Hug Hug
Квази се е заел да печели парички, че скоро наследник се задава на хоризонта. Дупе дати е яко, ако е двойка, ама лошо няма. Пък и с толкова лели... все ще има кой да помага. Не се издаваш ти, обаче на мен на наакани памперси ми намирисва, така да знаеш.
Маргаритка росна китка, като я гледам какви биячета заформя... със сигурност и тя двенки ще докара. Много са ти хубави яйчицата Марги, не се притеснявай. Имаш силно гуш  Hug Hug Hug и всичките ми стиснати палци  Hug Hug Hug
Зази, ами включвай се бе мила... ние само това чакаме  Hug Hug Hug Заразявай се с отпускарския вирус и... се отдай на активен релакс. Пък току-виж и спряло да ти идва поне за 9 месеца  Heart Eyes Hug Hug Hug
Рождениците и техните роднини да отиват да поливат повода, стига са висяли в темата  Crazy Да ни оставят и ние като хората да пийнем и да хапнем, без да се притесняваме че сме прекалили  Crazy
Ифче, чакаме те и теб с нетърпение, ииииииии снимки да ни пуснеш на Габка като се приберете у дома  Hug Hug Hug
Моля да не ми се сърдите ако пропускам някой, но... до толкова можем  newsm78
На всички мнооооого  Hug Hug Hug Благодаря на Господ, че ви има, защото с вас предизвикателствата не са толкова трудни за преодоляване   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
P.S. На сиси-писи.... нищо няма да й кажа... замълчавам, онемявам, пък дано тя сама се сети, че мястото й не е тук. При нас НЯМА отчаяни хора! Тук сме само силни жени и мъж, които знаят какво искат от живота и вярват, че ще го постигнат  Peace

# 266
Лени, Лени, Лени Hug Hug Hug
Какъв прекрасен малък бонбон си имате  ylinfant. Пу-пу-пу, да не му е уроки. И има най-страхотните крачета newsm53
А ти изглеждаш перрррфектно  newsm51

Прасковка Hug, усмивчица и напред. Няма да се даваме на лошото настроение и на разни черни дупки Hug
(под секрет- и на мен рядко ми обръщат внимание тук, ама аз пак си пиша; пък и знам, че като ми е хубаво ще има с кого да ми е хубаво и като си плача, ще има с кого да си поплача)

Е-е-е, голямо писане пишем днес- не мога да си постна отговора ooooh!

# 267
Е-е-е-й-й, стига сте се оплаквали от липса на внимание... ами много сме, трудно се помни и няма как. Ей на като гледам к`ъв пост съм дръпнала, чак срам ме хваща... направо съм оспамила темата дет` се вика.
Дуденце, понеже съм те пропуснала, сега специално за теб  Hug Hug Hug  bouquet
Има ли други желаещи?  newsm78
Ето за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 268
Квази ...Не се издаваш ти, обаче на мен на наакани памперси ми намирисва, така да знаеш.

Абе  newsm78, да си кажа честно...от известно време ме човърка едно такова единайсто чувство, че нашият момък ще изскочи с тежката артилерия, ама не смея да си кажа Embarassed Даже звездите ми говорят, че фитилчето на бомбичката е дръпнато  yes

Е-е-е-й-й, стига сте се оплаквали от липса на внимание... ...
Дуденце, понеже съм те пропуснала, сега специално за теб  Hug Hug Hug  bouquet
Е-е-е, ама тва си беше под секрет де Mr. Green
Няма вечИ да рИвЪ Mr. Green!

# 269
  • На планетата Земя
dudence, а един бой от целувки искаш ли?  #2gunfire Blush

.... Никой не и е казал за if и _re_ge  Crossing Arms Хайде от мен да мине  Hug

Приятелю, мен бий! И с право! Днес трябваше да свърша тази работа! Няма да се извинявам, каквото и да кажа, няма да е основателно на фона на добрите новини и радостта, която щях да й донеса.  Blush (а иначе:  Whistling имало едно време едно джудженце в гъстата гора, Хаяско казвало се то. В приказката то живее и още нашите сърца владее)

Лени, Влади е невероятен, като писано яйце. Ей за такова юначе си мечтая, да се боксира с моята галантна дама. Ех!

Общи условия

Активация на акаунт