Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 423
  • 372
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ами признавам си и аз, сигурно съм тъпа, ама това с Хаяско не го разбрах...  newsm78
Фиорче, както я направиш новата тема, мила, така ще й се радваме. Нека все пак мамите на бебчетата и бременните девойки да кажат дали са съгласни.  Heart Eyes
Мишанка, бързам на теб да кажа. Аз имам 3 дози Прегнил по 1500. Купуван е май месец от Гърция, в хладилник е съхраняван. За съжаление само 3 броя. Но провери в аптеката на клиника Щерев, там може да имат. Обаче ще ти искат рецепта. Или направо помоли Маргаритка, тя и без това ходи по 2 пъти на ден до там, да провери дали имат. Ако няма, поне да не се разкарваш. В краен случай, има и заместител на Прегнила, Овитрел се казва, но е 3-4 пъти по-скъп. Ако се наложи, консултирай се с доктора. Успех и дано оздравее детенце.  Praynig
Миле, структурни изменения нямам, само удебеление. Но предвид проблемите, които съм имала още от пубертета и граничните стойности на ТСХ-то ако не пия лекарства..... вече втори доктор ми казва: имаш Хашимото. Аз сега ще си пия Л-тироксина, но веднъж да забременея и да родя живо и здраве бебе... тогава ще му мисля дали да продължавам с лекарствата. Пък нали и с хипофизата имам проблем, те са свързани нещата и... става сложно без лечение.
Квази, да ти кажа, и моята тактика е същата. Посвърша малко работа, после хоп - погледна тука. И като ви видя ухилените физиономии, ми става едно такова леко, приятно, суперско....  Blush
Цвети, страхотни сте на снимките и двете. Анабел е голяма чаровница, да ти е жива и здрава!
Мими, едно голямо гуш от мен  Hug От опит ти казвам, утре ще си по-добре и усмивката пак ще грее на лицето ти.
Марги, споко, нали си имаш помагачка в къщи за близнаците.... Пък аз съм готова да се включа, нали съм ти най-близо, само звънкаш, аз идвам, а ти отиваш да се забавляваш  Grinning

# 301
Ами признавам си и аз, сигурно съм тъпа, ама това с Хаяско не го разбрах...  newsm78

Зазинка, от жегите ще да е  Laughing. Следва обяснение: преди доста годинки даваха едно анимационно филмче "Джуджето Хаяско" (мисля, че беше чешко). Даваха го за "Лека нощ деца!". Голям хит си беше. Заедно с "Приказки под шипковия храст", "Джейми и вълшебното фенерче"... Еха-а-а, спомени,спомени  Mr. Green.
Та тук, в темата, тайничко чете едно човече с ник Хаяско Wink. И Квази като деДектив  searchго наблюдава тайничко и се чуди кога джудженцето ще ни каже "Здравейте".
Ама ние така го притеснихме сега, че кой знае кога ще се престраши  Hug

Квази, немой така да държиш в неведение народа. Ще ни хване някоя параноя от тези конспирации  newsm43

Абе хора, защо и на мен така не ми се работи днес newsm78. Нещо във въздуха ли има  Rolling Eyes

# 302
  • София
Има, Дуди, има, със сигурност нЕкой вражески елемент е разпръснал нещо във въздуха  Whistling Аз си взех едно кафенце и направо.... у-вол-не-ни-еееее...  Joy
А иначе аз това го разбрах, но си помислих че имате подозрения кой се крие зад този джуджешки ник. И филмчетата си ги спомням, много по-хубави бяха от сегашните, дето не мож им разбра какво, аджеба, е това животно.... newsm78
Рея, разбирам, че сега гледаш да направиш добро впечатление на новата работа, ама недей пък съвсем да ни забравяш....  Wink

# 303
Мишанка, бързам на теб да кажа. Аз имам 3 дози Прегнил по 1500. Купуван е май месец от Гърция, в хладилник е съхраняван. За съжаление само 3 броя. Но провери в аптеката на клиника Щерев, там може да имат. Обаче ще ти искат рецепта. Или направо помоли Маргаритка, тя и без това ходи по 2 пъти на ден до там, да провери дали имат. Ако няма, поне да не се разкарваш. В краен случай, има и заместител на Прегнила, Овитрел се казва, но е 3-4 пъти по-скъп. Ако се наложи, консултирай се с доктора. Успех и дано оздравее детенце.  Praynig
Точно това написах на Мишанка на лични - че мога довечера да проверя.

Марги, споко, нали си имаш помагачка в къщи за близнаците.... Пък аз съм готова да се включа, нали съм ти най-близо, само звънкаш, аз идвам, а ти отиваш да се забавляваш  Grinning

Ехааааааа, кой е като мене?   Stuck Out Tongue Winking Eye Щракам с пръсти и почвам да танцувам!   261uu

Реге, Поли, как сте, бе пиуета с гаденето? Няма да се пуашите - това това трае докъм третия месец по мои спомени. Така че Регенцето вече с единия крак го е прескочила това препятствие. А пък Паполинчето колко е - ще я хванем на ръце, дето се вика, и ще я пренесем през него! Mr. Green

Лени, да, ние всички с буйна страст очакваме да ни разкажеш как се е случило всичко около появата на Влади - там с всичките му салтанати: шофиране, катаджий и.т.н.

Дуденце и Прасковке, как са миличките душички днес?

Лелееее, стоя и си  newsm78newsm78 си и стоя... Откога не съм се захапвала нещо с Квазиииии? Алооооо, айде, бе работягата! Кога ще излезеш от мината?  Mr. Green Като се застояхте във Варна с Пилето покрай твоята работа, направо имам чувството, че сте се пенсионирали...  smile3534

Николче, аз съм ЗА двойната количка. Обаче  Naughty! Преди ден-два казах, че очаквам следващата  Misc Bomb да е от тебе, така че се стягайте!

Ифче, хайде да ви изписват вече и да ни показваш снимки на Габи, че иначе няма как да пуснем нова тема!
Новата тема може да има по-нестандартно заглавие, като например: Мами над 35 г. - наша гордост и светъл пример.  Joy

# 304
Маргаритке все те забравям душицо мила Hug Hug.Чета те радвам се ама като започна да пиша ииииииииии на третото име вече забравила половината hahaha.
Та Марги много  Hug Hug Hugи много  Praynig Praynig Praynig чудото да стане.Толкова си борбена, толкова си устремена.Вярвам в теб Hug
Зазинко и там другите девойки дето не им се бачкааааа хайде и аз на хорото hahaha
Да ви се оплача вече дисертация за БГ черноморието мога да напиша ама избрана оферта нъцки.
Вече ми се отщя почивка Cry.Очите ми изтекоха от гледане.
Както каза Квази хем да ни е меко за д - то хем така хем онака е нема такова животно.

# 305
  • На планетата Земя
Бънкааа, изводът е: стига чете, хващай джапанките и с милото накъдето ви видят очите!
Спонтанно и непланирано най-хубаво става! И да не идете в някое такова мЕсто тип студио с кухня - пак да се захванеш да готвиш!  #Cussing out

# 306
Аз малко не се стърпях  Blush и звъннах на if-чето да ги чуя как са. Прозвуча ми леко уморена, но всичко при тях е добре и имате поздрави  Hug

Mileto, нищо не отговори за партийката ми  Heart Eyes Ще се видим ли с нея на морето  Rolling Eyes Без нея за какво ще ми се влачите тук  Crossing Arms

# 307
  • На планетата Земя

Mileto, нищо не отговори за партийката ми  Heart Eyes

Квази, то е ясно бе, братчед! Къде без нея! Лепнала съм се за буболечката като гербова марка! Колко беше забавна на Арбанаси, триж по-забавна е на морето. И най-важното - не оставя и за минута мама и тати да усетят, че са на почивка! За какво им е всъщност на тях почивка, нали не трябва да губят тренинг за второто, което скоро ще бъде произведено.  Mr. Green

Благодаря ти за благата вест за Ифчето. Дано да успее малко да си почине и да се възстанови от раждането.

# 308
Понеже я няма Каритас и виждам, че никой няма да се сети.... За това следобедното кафе е от мен!

И от тортичката си вземете, че ми е любимата Mr. Green.

newsm47 newsm62 newsm03 Поне с вас ми е весело Hug Hug Hug

# 309
Thank you Mimi аз ще го смукна това кафенце като сутрешно ммммм

# 310
Бънкааа, изводът е: стига чете, хващай джапанките и с милото накъдето ви видят очите!
Спонтанно и непланирано най-хубаво става! И да не идете в някое такова мЕсто тип студио с кухня - пак да се захванеш да готвиш!  #Cussing out
hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy Joy
 ooooh! ooooh! ooooh!
Точно такова търсих ама...ударих на камък.Как само ми знаеш душицата hahaha
Мими тенкю за тортата HugКакто съм нервна и бясна щото оферта за море нъцки ще взема да си забъркам едно тирамису за успокоените на нервите ми hahaha

# 311
Хи хииии  Joy Joy Joy
Убивате ме от смях. Този път катаджии нямаше  bowuu
В четвъртък бях планирала посещение на МОЛ-а, ама не с цел пазаруване - неееееееее.
Само и единствено с цел да предизвикам младежа да вземе да намине вече към нас.
Е купих това онова естествено  Flutter Crazy, но само за мъжете - за мен само две книжки и така по живо по здраво се прибрах без никакви признаци.
Вечерта отидох да видя и как върви ремонта на новата къща и като се върнах ми се стори, че не е зле да се чуем с докторката защото ми се стори, че забелязвам някакви познати неща на хоризонта, но признаци никакви....
Видя ме лекарката и потвърди, че сме стартирали процедурата, но все още е рано. Предложи ми да ми включи система, ако реша. Но съвместно решихме, че не е нужно да насилваме нещата ако има нужда ще се чуем, ако няма нужда на другия ден да ме види пак.
На другия ден отидох, приеха ме, включиха ми системата в 8.30 часа към 9 и нещо все още си говорехме с докторката сладък лаф, за нула време разкритието ми стигна 6 см, и когато вече ми се стори че става сериозно и започна да ме понаболява - докторката обяви, че вече ще се местим в родилна зала и се захващаме за работа. Нямаше време за упойки и други екстри, с два напъна в 10.20 се появи вашия нов приятел Влади.
И после си мислех, дай боже всекиму такова раждане  Hug - пожелавам го на всеки от вас, на който му предстои. Имах един единствен дискомфорт и той не беше свързан с бебето и раждането или поне не пряко.
Много още неща искам да ви пиша и да ви кажа, но все още ми е хаотично и неподредено а и внимонието ми освен към Влади естествено сега е насочено и към малкия ни батко, който явно страда от ревност милата ми душица. Пък и на големия също трябва да се поговори и види как стоят нещата и при него.
Но ви наглеждам редовно така да знаете  Hug

# 312
Ей, браво, Лени!  newsm10

Браво за всичко - за лекото раждане, за това, колко си внимателна с всички любими твои хора и затова, че намирайки време при всичките тези обстоятелства да споделиш с нас, ни караш да се чувстваме едни от тях!  newsm20

# 313
Ленка  Hug Heart Eyes Hug ти сега обръщай повече внимание на катериците, че станаха много и ще започнат да си дърпат лешниците от лапичките  Mr. Green Ти  си знаеш - строга, но справедлива  Hug Чак ми домъчня за средната (вече) катерица  Blush Ами то пилето си е още малко пък вече няма права върху титлата "Най-глезен"  Naughty Живота не е справедлив  Crazy

mimi, благодаря за глезотийките  Hug

Аз си бачкам и надявам се не ви преча  Crazy

# 314
  • Бургас
 wflag Край! Предавам се !Разконспирирано съм!След толкова догадки около малкото джудже,май е време да изляза от гората! Close-mas:  Първо да честитя на двете щастливи мами! Да са ви  живи здрави и щастливи бебоците!От доста време ви чета ,но нямах кураж да пиша! Харесва ми вашият дух и тона  в темичката! Надявам се не се сърдите ,че ви шпионирах дълго време!  Blush Wink

Общи условия

Активация на акаунт