Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 398
  • 372
  •   1
Отговори
# 315
Еееееее... Hug Ей, Джудженце  Party къде се губиш бе  Mr. Green Ние тук цяла конспирация замислихме и даже я разкрихме заради теб  Crazy
Знаем ние, че ни четеш и аз само мислих малко да те закачам  Blush ама те девойките, каквито са любопитни, няма отърване от тях  Naughty Heart Eyes
Ти от коя гора си? В смисъл какво те води по нашите "темски ширини"? Уффф... аз не че съм любопитен по природа, ама заради девойките питам  Rolling Eyes Тях определено ще ги човърка, а са срамежливи и едва ли ще попитат сами  Crazy

# 316
Привет прекрасни!
Минавам само да ви нагледам, но виждам, че всички сте в отлично настроение и ме усмихнахте и мен.
Аз противно на Квази, съм се отдала на мързел, ама такъв мързел, че съм се размазала направо.
Пожелавам го на всички, излизащи в отпуск-да си отпочинете качествено.
Бънка, стягай багажа и тръгвай.Не е важно мястото, а компанията и настроението.

Отивам да си мързелувам пак, миУото ще готви нещо, а аз се гледам с телевизора.Ама само се гледаме, не че се разбираме.Май пак съм в дупката.
Лека вечер ви желая  Hug

П.П. Ленка, голям сладур е Влади, пу,пу,пу.

# 317
Уффф... аз не че съм любопитен по природа, ама заради девойките питам  Rolling Eyes Тях определено ще ги човърка, а са срамежливи и едва ли ще попитат сами  Crazy

Joy JoyJoy hahaha Той нашият Квази не че е любопитен, не-е-е , нищо подобно  Naughty Той само и единствено заради нас, че сме се събрали едни срамежливи мушанки тука-а-а  Joy

Джуджи Hug, добре дошла сред нас! Щом ни харесваш, значи сме от една порода  Mr. Green И дано скоро ни се похвалиш с най-прекрасната новинка  Praynig
То не че аз съм от любопитните  Whistling, но ще се радвам да кажеш 2-3 думички за себе си  Wink

Сега само се чудя кой е следващият, когото Квази Hug ще загъделичка newsm78  Laughing

# 318
  • София
Е най-после се появи Хаяско, добре дошла, миличка. Аз направо ще си кажа, нищо че може да е нахално. Разкажи ни нещичко за тебе, от колко време опитвате да направите бебе, има ли някакви установени проблеми.... Както сама си разбрала, това е, което ни е събрало тук, но си споделяме и много други неща, заедно се радваме, тъгуваме.....
Лени, чудесно е, че всичко е минало така леко и бързо. Дано и бързо да се възстановиш, Влади да е послушен, да не ти създава никакви тревоги, и така да имаш време и за другите момчета.  Hug
na_ga, приятно мързелуване. Вие с Йоси можете да обменяте опит.....  Laughing Тя днес явно е намерила някакво занимание, щото само сутринта драсна 2 реда и после...  Stop

Хубава вечер на всички от мен  Heart Eyes

# 319
Хаяско, добре дошла при нас!  bouquet
Лени, хубаво е, че си родила толкова бързо Hug а и имаш опит Wink.
Нага, Crossing Arms срамота как може така? И аз искам да си лежа по цял ден и да се гледам с телевизора, ама няма как трябва да се бачка  Mr. Green.
Айде аз ви оставам, че ме чака възглавницата smile3524 голям сън ме гони.
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug  Heart EyesHug Mr. Green за всички.....

# 320
  • Варна
Цитат
Николче, аз съм ЗА двойната количка. Обаче  Naughty! Преди ден-два казах, че очаквам следващата  The Bomb да е от тебе, така че се стягайте!
Маргаритка Hug Hug  както се казва от твоите уста в божиите уши. Ха дано де  Praynig. Ще действаме няма лабаво.  luvbed Милото ще се поизпоти, ама това е побожението. В името на доброто е. Mr. Green
Привет Хаяско. Hug Hug Давай, кажи ни какво те води при нас от толкова дълго време? Щото и аз те бях хванала да ни четеш, ама си мълча.  Simple Smile Квазито е шефа на компанията. hahaha hahaha
Галенце е хубава работа. Я горе главата.  smile3513  Като се почувстваш по добре пиши да пием кафенце. Hug
Лени Лени то човек да си мечтае да роди така бързо и лесно, както ти, не три ами 5 деца. Бързо възстановяване ти желая. Hug Hug
Бъри я вземете и елато на морето. Да знаеш само колко е хубаво.  sport027  grinning039  Nature Sunny
 beer а това е за РАБОТНИЯТ КВАЗИ  Mr. Green

# 321
  • На планетата Земя
Ахxxxх, Бънка, Бънка, непоправима кулинарка си ти! Пак се сещам за мини кулинарната среща, която направихме с Маргаритка.
Ще ми се да се включиш някой път.  Praynig

Лени, наистина леко е било раждането. Дай Боже всекиму! Дано и кърмата потръгне с пълна сила. Малкият голям човек наистина има нужда от внимание. Моята кокона (ез да има повод все още) вече ми заявява, че не искала братче или сестриче, защото гледала Франклин и бебето и костенурчето било много самотно и никой не му обръщал внимание. Дори се скрило под кухненската мивка, представяте ли си???  Mr. Green Мамина!  Heart Eyes

Хаяско, гепи! Аз много обичам джуджетата, и хобитите също. Вие една рода ли сте с тях? Хайде сега всичко си казвай: обувки номер, цвят на очите, хобита, интереси ......

Както казва Квази, ние сме
срамежливи и едва ли ще попитаМЕ сами  Crazy

# 322
Хаааааааа, добра вечер! Да ви призная, че няма да имете още много сутрешни кафета от мен, защото не съм от ранобудните, ако не се налага....както днес и си казах, хайде най-накрая да се възползвам от шанса да стъкмя кафето. И ровя аз бързо из нета и се тревожа да не ме изпревари някой и да изпусна възможността. В този момент спря и тока, после тръгна и така........Това ми беше перипетията сутринта. Бях до работата си, после следобед дремнах и такива ми ти удоволствия. Зази благодаря ти за подкрепящите думи от вчера май беше.........аз съм така, чета ви, казвам си после ще пиша, пък после се случили други неща и.............изпуснах му нишката. Освен това с мъжа ми почти се сражаваме за компютъра, защото работи доста в къщи тези дни и е досадно.......

Както и да е.........добре дошла на Хаяско  - кой не помни чешкото джудженце?! Ще си разкрие картите и то, особено под надзора и разследванията на Quasi къде ще ходи..

Не искам да изпусна пак да поздравя Маргаритката с нейните постижения..........Аз усещам в нея една пълна убеденост в положителния резултат и смятам, че това е най-важната движеща сила в целия този процес. Възхищавам ти се Марги!!!!!!

В никакъв случай не бих искала да пропусна пак да пиша и за Владко - нашият нов приятел!!!!! Първата ми мисъл  като видях снимките ми беше - за какво новородено бебче говорим ние тук - Владко си е мъж с дънки......кой като него.............първите дънки в живота му! Мнооого хубави снимки Лени и както почти всички коментираха снимката с големите братя е изключителна - как гледат с резпект от разстояние. Няма да ти е лесно с толкова много мъже, които всички те искат само за себе си. Аз лично не очаквах да имаш време за писане, а ти говориш, че още е объркано в къщи?! Да видим някой ден как аз ще се заплета - абе, Дай Боже!!!!!

Зази - пак се връщам да те попитам за тази диагноза за която казваш, че цял живот ще трябва да вземаш лекарство......Свързано ли е с бебправенето и ако да, защо трябва толкова дълго да си с лекарства? Извинявай, че питам, но усетих че си разтравожена ..... моето лично мнение , че хормоните са доста деликатна система. Не съм сигурна дали и лекарите и изследователите са ги разкрили напълно и ако не се налага наистина - едва ли бих се изследвала. Преди около 2 години след някои проблеми, които преживях прекалено сериозно изпаднах в едно състояние което не мога да го формулирам, но беше със сърцебиене, изпотявания, малко депресивни ревове и мисли, че ще умра........еййййй такива глупости. Като потърсих лекарска помощ в ужаса си ми казаха, че може да е нещо свързано с хормоните. назначиха ми изследвания, които така и не направих, пак защото не искам да се заплитам в това.........Мина ми постепенно - особено ми помогна едно пътуване до Лондон - направо ме измъкна от дупката. Взех си и едни лекарства за имунната система и това беше - да чукам на дърво нямам веча подобни оплаквания..........

Пак се отнесох - за това е по-добре да не влизам аз тук, че се забравям.....с моите философствания..... ignore2

Приятна вечер и радост за всички!!!!

# 323
  • На планетата Земя
Йоси, при проблемите с щитовидната жлеза има или свръхпроизводство или по-малко производство от необходимото. Затова се взима на хапчета с цел регулиране на нивата. Тези хормони пряко влияят на репродуктивните хормони и е важно да са в норма.  Hug

# 324
Абе като стана въпрос за това - на колко време е добре да се правят изследвания за тироидни хормони и антитела при условие, че на първото изследване резултатите са били перфектни  Thinking И има ли определена причина да се налага такова повторение? М?

Ха Hug Сетих се нещо за пилетата, които напоследък са увесили човки:

Толкова радост извика
писмото с добри новини!
Гледам клеймото на плика
и пътя му смятам във дни.

Мисля си: значи, когато
бях вчера така натъжен,
листчето, с радост богато,
е вече летяло към мен.

Значи, така ни се струва
понякога черен светът.
Хора, недейте тъгува –
добрите писма са на път!
Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 23:29 от Quasimodo.

# 325
Добро утро скъпи съфорумци!

Аз нещо съм увесила нос, но ви чета всеки ден по много пъти. Искам да напиша на всички по нещо, но ще е след работа довечера.

Исках само да благадаря на прекрасните поети в нашата тема и по специялно на Квази за последното стихче, дето направо ме ободри и зарадва, като чаша горещо кафе с малко коняк.  Grinning Mr. Green

Лек ден и много прекрасни преживявания днес. Довечера ще ви напиша аз романа почти поименно.  Wink
Целувки!  Hug Hug Hug

# 326
  • Варна
Добро утро!!! Първо да се събудим и после ще пишем  Simple Smile

Брей Квази ти си бил скрит талант. smile3501

# 327
  • На планетата Земя

Квази, нещо конкуренцийка виждам, а! Добре, добре, само така! Имам стимул и ти отговарям подобаващо:

Писмо при мене още няма,
Сигурно е друга смяна.
Или може би, докато в торбата бъркал,
адресът пощальонът явно сбъркал.

Сега чете друг туй послание,
на всички тук едничкото желание:
„Аз нося ти крилата вест,
на теб се падна тази чест,
макар, че струва ти се анекдот,
очакваш в теб скъп, нов живот!

Усмивката на друг мен прави днес щастлива
и радост сърчицето ми облива,
От темичката ни е този късметлия
И поздрави валят от цялата сурия.

Спокойна съм, надежда има в моето лице,
Очаквам скоро мойто писъмце!

Иска ми се в най-скоро време да мога да посветя това продължение на някой от вас тук, мили приятели!  Praynig Heart Eyes

На мен започна да ми зацапва, но нали така се казваше: нов месец, нов късмет!

# 328
Квазиии, как ме разчувства рано-рано  Heart Eyes Много хубаво ти е стихчето, на кого му хрумна таз идея?
Николче, ммм, хапнах си от плодовете за закуска.
Нещо и аз съм от Мързеландия тази сутрин и само дебна какво да Не направя в този живот.
Марги и Зази, тъпо е да повтарям много ви благодаря, много ви благодаря, обаче аз пак искам да си кажа Бного Би Благодаря, защото има защо и защото почувствах подкрепата ви   bouquet
Абе хора, има ли филолог в тая тема да ме светне как точно се пише "чувствам".... едно време пишехме чувствувам, после не "Ву"-вахме и накрая не зная какво се случи.  newsm78
Бъненце, като заминеш на почивка се отдай на морска, кръчмарска кулинария - малко да проконтролираш събратята готвачи от други географски ширини  chef Ама какви съвети ти давам на сухо  hahaha Ти замини на почивка, пък съм убедена, че имате какво да (не)правите с твоя мъж.
Мили, от твоите уста в Божиите уши, както се казва и то съвсем поетиШно   bouquet

# 329
Добро утро, слънца  Hug newsm62 Hug

Ама nikol  Blush недей така... Горното творение не е мое  Blush На Валери Петров е. Аз много бих се радвал да намирам такива думи за нещата, които минават през главата ми, но... в някой друг живот. В този съм само едно Просто момче  newsm62
Благодаря за кафенцето. Плодовете ще ги подмина  Crossing Arms Следващия път ги предпрочитам смлени на сок  Whistling

Усмихнат ден ви желая  Hug

Mileto  Hug Heart Eyes Hug от къде ти идват тези думички, просто ме впечатляваш всекии път все повече и повече. Страхотно ги редиш  Heart Eyes И то рано сутринта. Не че съм се съмнявал някога, но определено си уникална  Hug

Плъхче Hug Така се пише, както предполагаш. Нали  съм Пилолог Grinning

Общи условия

Активация на акаунт