Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 406
  • 372
  •   1
Отговори
# 45
Приятна вечер ненагледни! Фиорче хиляди благодарности отново за новата прекрасно оформена тема. Hug

Е ама много скоростни сте, добре че ви чета редовно, дори и като гост  smile3503 та да не изпусна някоя прекрасна новина. А така като гледам и аз като сама си се навивам, май ще да ми е подготвила съдбата нещо, ама какво - надявам се и се моля да са 2 чертички  Praynig, но ... Господ си знае работата. Харесва ли ви новата ми собственоръчно направена снимка  newsm10

Аз толкоз се бях развълнувала вчера, че да пропусна да коментирам задомяването на Квази. Аз за 10 години сигурно сто пъти си смених мерака по сватба. Когато исках нямаше за кого, когато има за кого не искам или други пречки се появяват. А пък напоследък въобще неща да чувам за сватби  Naughty. Тук при нас във всички документи и рагистрации има 3 графи - женен, неженен, самбо(sambo, Квази можеш да превеждаш  Laughing) - 80% женен. Та тази последната графа съм аз и имам абсолютно същите права като съпруга, само при евентуална кончина на някой от двамата е малко по сложна ситуацията по наследство. Та Квази не се насилвай, най-важното е че сте безумно влюбени и живеете съвместно...пък и като се пръкне наследникът ...

Маргаритка пак ме загрява, направо ме заболя и мен коремът от тези ужасни инжекции. Нямам никакъв опит, но съм чувала и аз за реванол, пробвай поне не боли.

Зази жал ми стана за идиотщината в работата ти, ама дръж се и моята отпуска чак от 15 август е, ама вече почнах да броя дните.

Гледам всички бременни са добре и това много ме радва, а скоро и бебочета чакаме. Лени може момъка да излезе на 27, нещо такова ми се вижда, какво ще кажеш, а Ифчето дали пък няма да се похвали утре...Е размечтах се и на врачка се превърнах, ама нали така сте ми влезли под кожата.

То се появиха за кратко Рея, Рослемчето, Пипи и Мишлето е бързичко. А пък Дуденцето с тази диета ме разбива, как се справяш и изпити на главата си си качила, направо ти се възхищавам за напоритоста. Бъни сефтосала печката, ама аз така и неразбрах как се прави тази пица  newsm78

Сега ви пожелавам много приятни сънища и весело изкарване на всички които са на почивка или на гости или посрещат гости. Хиляди прегръдки за тези които не изредих поименно, ама ще се постарая следващия път да съм по подробна.

# 46
Vanhorne сакън - ти пък, последното нещо което би ми дошло на ум да искам е мъжът ми да присъства на раждането. Точно до него ще ми е в този момент, не я одобрявам аз в това отношение западната практика. Пък и като знам той как ще се чувства да ме гледа как се мъча - не .... Иначе още с големия ни син доктора с половин уста предложи тогава хем още не беше много разпространена тази мода по нашите земи!
Fior разсмя ме с големия българин  Joy мен онзи ден една акушерка ме пита - едно ли е бебето  hahaha Joy, а аз и казвам "Даааа едно е - само така изглеждат, че са две!" Joy Joy Joy

# 47
Ей ужас сте  - хванах да чета ма то изчита ли се.
Ето ви пицата да не ревете http://www.receptite.com/recepta.php?r=11288
Момичетата в готварски казваха, че станала хрупкава newsm78 моята по мекичка стана.Явно повече трябваше да препека ама нищо карай другия път.
не се меси, не се точи като кексово тесто е ама пица си става.
И мои снимки имам ама сила нямам да точа фотото #Crazy.
Пък кога ще ви чета не знам ooooh!

# 48
Офффф аз пак на опашката! Ами докато сколасам да седна да пиша и тя темата вече на 4-та страница.
Бъни възхищавам ти се на куража в тия жеги и фурната включваш пица да печеш. Рецептата наистина лесна ми се вижда, ама аз така съм се омързеливила напоследък, а иначе се пиша за готвачка който мЪ знаЙ hahaha
Vanhorne ๏̯͡๏) ти за секциото не бери грижа от сега. Една мацка тук българка (тя писа за кратко в темата за инвитро) така я плануваха за секцио, но бебо реши да изненада всички и си излезе сам седмица преди това.
На Каритас приятна почивка и ще чакаме снимки.
А Квази гледам се сърди че рядко питаме как са с пилето и като стана въпрос за почивки, в тази връзка искам да попитам: Вие бе момче нали имахте запланувана почивка на Халкидики и не помня на кой гръцки остров. Какво стана че се отложиха тези планове?
Fior-че неприятно това с бъбреците, но както сама казваш важното бебо да е добре.
Магаритке китке, момичетата вече са ти писали за  компреси от риванол и спирт.  Yoskrek правилно те е насочила че студеното помага. Препоръват лед на мястото на образувалата се бучка или синина. Теб обаче нещо никък немога да си те представя да си седиш на д-то и да се налагаш с компреси. Хрумна ми обаче една идеа. Мисля че ледената халба с бира би свършила добра работа. Прасваш я на болното място на корема, хем няма да ти тежи в ръката beer
А включване на живо от купона у Милето няма ли да има?

# 49
Рея, пиле  Hug Heart Eyes Hug така бях запланувал едно гости да ти направим за по кафенце, но нещата при мен са наистина повече от сериозни. Ако изобщо ни позволи положението, ще можем да пътуваме към края на август средата на септември. Доста се съмнявам да стане  Sad Имахме толкова планове за пътувания  Confused Добре, че моето девойче не се бунтува и поне засега не е хванало някой корсикански пират под ръка и бегом по живота  Heart Eyes
В момента единствените ни планове са - някъде към средата на август два дена наблизичко  Blush

Аз току що се прибрах у дома  Heart Eyes Моята хаймана пак е забегнала някъде  Crazy Обеща до десет минути да е тук, но ще видим  Rolling Eyes

Камъче, дано се сбъднат пророческите ти случки и сънища и то в най-добрия вариант  Praynig

Vanhorne, а  ние коремЪТ няма ли да го видим  Praynig И ние сме хора. Не ни се свиди, че ще изгори някой и друг пиксели на екрана, ако го потъркаме за късмет  Hug

Отивам да си "взема" един душ и да отделя поне малко време на домашния любимец, макар че колкото е по-малко пилето изисква повече време, а моето е от най-мъничките  Heart Eyes

# 50
Здравейте момиченца и момченце  Hug Много се затъжих за всички ви  Hug
Най-после съм с нет, но от толкова много работа не успявам да стигна до компа  Crazy Няма да ви се оплаквам, че моите кахъри са бели... само с майстори се занимавам... опъват тука едни кабели, цапат... добре, че утре приключва всичко.
Докато ме няма вие не само света сте изписали, а и нова тема сте пуснали.
Ха дано ни е на късмет и много бебета да има  Hug Hug Hug
Сега ви пожелавам лека нощ и успешен последен работен ден от седмицата!
Ще се постарая да изчета всичко написано в отсъствието ми, но не обещавам да стане наведнъж  Crazy
  bouquet  bouquet  bouquet

# 51
Хейййййй, nora  Hug Hug Hug Кажи две думи  Party От месеци не сме те виждали  Confused

Lora, абе ти все скитосваш по морето, а един телефон не "завърташ" да пием по кафе  Thinking Хайде от нас да мине - ние ще черпим  Hug

# 52
Какво ти море бе Квази, в океан от работа бях цопнала  Crazy как не съм се удавила още незнам... Но другата седмица съм на почивка на моето любимо местенце малко на северното черноморие. Ще скокнем и до румънско да видим за лекарства дето тук ги няма, че есента наближава  Peace

# 53
Норче добре си се завърнала. Как си мила?

КвазитКо ей са ше видиш какъв аватар ще завъртя  Crazy

# 54
...КвазитКо ей са ше видиш какъв аватар ще завъртя  Crazy
Shocked Ама това всичкото твое ли е?!?
Сетих се за един герой на Тери Пратчет (дето ви го рекламирам, ама вие не вдявате  Sad ) Та името му е Всичкото Джонсън. И се казва така, 'щото всеки който го види, на момента се "възхищавал" - "Ама всичкото това Джонсън ли е?!?"  Joy Joy Joy
По този повод специални поздрави и пожелания за лека нощ на: Всичкото Lennyh, Всичкото if-че, Всичкото Vanhorne, Всичкото Fior-че, Малкото Всичко papolino  Hug Mr. Green Hug На останалите - от същото  Heart Eyes

Маргаритке, предложението за студената бира върху коремчето ми се струва съвсем състоятелно  Thinking А?!? Май, май ще я бъде тази работа  hahaha

# 55

Joy казах ли ти, че ще ти скрия топката  Wink. Почвам да се питам дали не съм карала един месец "цветна бременност"  hahaha bowuu Joy

# 56
Страхотна си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Истинска бременна манекенка  Hug Просто съвършено  Hug
Браво, доволен съм и мога да заспя спокойно  Hug

# 57
  Shocked #Crazy и аз това се чудя newsm78
Ама това наистина ли си ти??? Е,аз определено съм по назад,но.....ще те настигна!

Айде лека и.........мека!!! Mr. Green

# 58
  Shocked #Crazy и аз това се чудя newsm78
Ама това наистина ли си ти??? Е,аз определено съм по назад,но.....ще те настигна!

Айде лека и.........мека!!! Mr. Green

Joy смених я тази снимка, че изплаших гаргите  hahaha тооо от снимката ще да е

# 59
Добро утро  Hug Mr. Green Hug
И слънчев петъъъъъък  Joy Joy Joy  Аз пък, какво съм се развикал, все едно за мен има значение, какъв ден е Crazy Наврете си задниците някъде на хладно, 'щото днес ще е неприятничко Sick
Пазете се - наплашената гарга излита по дела  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт