Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 416
  • 372
  •   1
Отговори
# 60
Диване нямах предвид, че ти си гарга. Така се казва просто. Къде хвана горите в ранни доби?

# 61
Добро утро и от мен, ама ще трябва да взема плавниците.
Тук от снощи вали та се къса, даже неможах да се наспя така се сипеше посред нощ, че си мислех ще пробие покрива.

Лек петък, утре ще се наспя... Grinning

Ванхорнче то на мен нормално ми се струва поне на втората снимака  Wink, какво си се запритеснила. Само така и  лека и безпроблемна бременност.

Hug Hug Hug

# 62
... Ванхорнче то на мен нормално ми се струва поне на втората снимака ...
Е как няма да ти се струва нормално, като е сложила снимка от 18-тия си Рожден ден  Crazy Изпусна  Crossing Arms Да беше видяла снощи, какво беше лепнала  Shocked корема и не се побираше на кадъра, въпреки че очевидно фотографчето беше използвало широкоъгълен обектив Crazy
Vanhorne, не ме затруднявай така  Sad Знам че наплашените гарги ИЗЛИТАТ по дела. Сега има да се чудя диванетата, как подхождат в такива ситуации  Thinking  Hug Heart Eyes Hug

# 63
Добро утро банда!
Закусчица?

Браво Vanhorne, супер си си, кефи се на коремчето.... че то няма всяка година такова  Hug
Хм... и какви гарги, кви пет лева....  newsm78 ????

Аз пък днес съм много весела  newsm53 - остават ми само някакви си 24 часа до среща с така обичаното от мен моренце. Утре заминавамееее newsm68  travel  grinning039  sport027

# 64
  • На планетата Земя
Здравейте!

Вчера голям купон е бил тука - дъра, бъра, щракалак!

Ванхорне, супер шкембак! И предишната картинка можеш да върнеш, вчера за миг я зърнах.

Румикс, красива закуска даваш. Грабвам прелитайки кроасана, че работа ме чака и гарджето в горите тилилейски чака мамче да отлети при него следобяд. Но, дотогава ще трябва да свърша още 100 добри дела.
Колко малко ти остава до моренцето, още малко напъни днес, и утре можеш да дадеш свободно.

Ние вчера с Маргаритка изкарахме страхотно, много ми беше приятно! Това беше едно добро начало на една по-сЪВОкупна кулинарна среща. Маргаритхен, успех днес на прегледа в 10.30.  Peace

Квази, как сте с пилето?  Mr. Green

Успешен ден ви желая!

# 65
Добро утро!  newsm47
Днес съм много щастлива newsm44 ще си видя сестричката. Не съм я виждала от доста време и нямам търпение да се срещнем и да си поговорим. А хубавото е, че зет ми няма да го има ще сме само двете. Е.... и племенника ми ще е с нас, но той вече е голям така, че....
Румих, мерси за кафенцето и закуската.
Ванхорне, изпращам ти една голяяяяяма прегръдка от мен Hug голяма си сладурана и на мен ми се вижда нормално коремчето ти Heart Eyes.
Квази, как я карате с пилето? Mr. Green Joy
Лени, то не останало още малко и момъка ще се появи на бял свят Hug.
Марги, как е коремчето, слагаш ли компреси или предпочете студената халба  beer Joy?
Фиор, ако имаш време можем и да пием по едно кафенце Wink ще ти пратя телефончето ми на ЛС.
Зази, не се преуморявай толкова, дай си малко почивка тя работата няма край.
Паполино, стискам палци  fingerscrossed за милото ти, дано всичко мине добре.
Миле, успех на прегледа ти днес Hug.

Лек, слънчев и усмихнат ден желая на всички и много, много Hug Hug Hug Heart Eyes.

# 66
  • София
Ехооооо, имаме новина. Всъщност не знам точно, абе луда работа  Rolling Eyes Получих SMS със следното съдържание: Имаме вече бебе, 3400, 52 см. От номер, който аз нямам вкаран в телефона. И си мисля, че е от Лени. Глобулски е номера, аз не й го знам нейния, но.... като се замисля, май няма кой друг да ми прати такъв SMS. Веднага писах на Скайпа й, гледам, че е на линия, но най-вероятно просто е оставен включен. Май работата е станала набързо....  Grinning Така че ликуй народе!  newsm44 Ох, толкова съм развълнувана..... Ленка, да сте живи и здрави цялото семейство! Малкия юнак да стане голям мъж и само да ви радва!

# 67
  • София
Ура! Браво, Лени! Честито, миличка! Толкова се развълнувах! Супер!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 68
Браво Лени   bouquet
Да сте живи и здрави и много щастливи

.....бе аз от сутринта проверявам в отчетната и тук дали е писала и тъкмо щях да ви споделя, че има нещо гнило- никъде я няма, пък то какво било.

Честито мамче!

# 69
  • На планетата Земя
Ленка, честито бебче, мила! Да ти е живо и здраво синчето, много да ви радва!
                                   Леле, колко съм щастлива за вас!

# 70
  • Манчестер
Добро утро, лястовички ранобудни  Heart Eyes

Мими, и аз като теб нямам търпение да видя сестричка в БГ  newsm44 Тя пристига два дни преди мен от Холандия, и ще стой две седмици. То най вече заради нея, така скорострелно ще пътувам  Heart Eyes Ще си наклюкарстваме, едно хубавооо  Mr. Green
Румикс, приятно изкарване на моренцето  Heart Eyes И аз много го обичам, Ех морееее, мореее  Crazy Ей, без снимки да не ми се връщаш  Naughty
Бъни, тая пица ми изглежда лесна и вкусна  Crazy Hug Дай още такива мързеливи и вкусни рецепти за кулинарни-инвалиди като мене  Mr. Green
Ванхорне, пупата  preggo  Crazy Пу-пу   love001 много си хубава. Точно така си те представях  Heart Eyes Точно такова коремче много харесвам, един ден като забременея, искам същото и аз  Heart Eyes
Паполино, за Миро  fingerscrossed и детелинка за късмет му пращам  Flowers Four Leaf Clover
Виждам че Милето е писала, че Маргаритхен  Mr. Green има преглед днес  fingerscrossed Аз може малко да съм закъсняла  newsm78 той прегледа е минал вече  Blush. Не съм виновна аз, а часовата разлика Naughty Tired
Ленка, малко остана  Hug Фиорчето и тя  Heart Eyes А, да видим , коя ще е първа  Crazy Леко раждане  Hug сладуранки. Гледам че обсъждате естественото раждане или секцио. Аз съм за естественото  Peace, освен ако няма основателна причина за секцио. Ама като казвам основателна, имам предвид пълния смисъл, а не както в БГ е практика да определят всяка като проблемна Crossing Arms. Че била с тесен таз  ooooh!, че имала диоптър  ooooh!, че бебето било голямо а тя дребна  #Crazy, че била над 35год. т.е стара  Shocked...глупости колкото си искаш. Тук в UK практиката не е такава, тя Цвети може да даде повече инфо , и Паполино, но се държи на естественото раждане, независимо на колко години си , какъв диоптър имаш и колко ти е тесен таза  Naughty

Аз едно пиша, то какво става  ooooh! Ехаааа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Ленка , Честито мамче  newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 Да ти е живо и здраво. На мама радостта и на татко гордостта  newsm51 Така се развълнувах  newsm44 newsm44 smile3535 smile3535

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 11:59 от milly vanilly

# 71
  • София
Значи, информацията е потвърдена. SMS-а е от Лени. Фиорче, да, мила, точно от този номер ми е писала. Ех, че хубаво  newsm68 Така се радвам, че аз съобщих прекрасната новина  Heart Eyes
Мили, влизай в час...  smile3503

# 72
Честито бебче,Ленка!!!
Да сте живи и здрави,много да ви радва малкия юнак!!!

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm44

# 73
Страхотен ден!
ЛЕНИИИИИИИИИИ мила наша, скъпоценна, иде ми да ревна от щастие!
Честита ти радост, слънце!
Честито ти още едно съкровище!

Така се радвам... Това е първото "наше" бебе! Нацелувай го от всички нас и му кажи, че всички лелки и чичковци от тази темичка обещават мнооооого силно да се постараят в най-скоро време да му осигурят приятелчета!  Joy

# 74
ЕХААААА... ЛЕНКА ЧЕСТИТО!  bouquet  bouquet  bouquet ПЪРВОТО БЕБЧЕ В ТЕМАТА! newsm44 newsm68 newsm44 ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК!

Общи условия

Активация на акаунт