Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 437
  • 372
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Абе супер ден ви казвам! Още една хубава новина - моята малка племенница е приета по 1-во желание във ВИНС-а, Варна. Много се гордея с нея! Тя обаче ще чака класирането и в Техническия, щото и там най-вероятно ще я приемат. И после ще падне едно чудене..... newsm78 тя и като подреждаше специалностите много се чудеше, и от мен съвет иска... Нормално, на 18 години не всички знаят какво искат  Laughing... Ох, много се радвам и затова бързам да ви се похваля.
Страхотен ден  Heart Eyes

# 76
  • Манчестер
Зази, браво на детето  Hug Умница е тя, а и красавица (виждала съм я на снимките от абитуриентската)  Crazy Да я поздравиш от мен  Hug

# 77
  • На планетата Земя
Хайде, да започва народното веселие!

Ленка, за твое здраве и за здравето на бебока!

Пием и пеем, пеем и пием! Само пием!     

Зази, браво на племенничката! Поздрави за страхотните й успехи!  Peace Пиши от нас едно смс-че на Ленката, кажи й, че много я обичаме!

# 78
ЛЕНИИИИИИИИИИ мила наша, скъпоценна, иде ми да ревна от щастие!...
И на мен, и на мен, ноооо предпочитам ето това   newsm62 smile3525 newsm51 newsm44 newsm51

Lennyh, геройче такова  Heart Eyes , бъдете щастливи и дано малката катерица  да расте истински мъж - щастлив, силен и смел. Дано да е точно  толкова палав, колкото е необходимо, за да се размечтаете за едно мирно, красиво момиченце  smile3506
Да ви е здрав е най-важното  Praynig

Ехххххх, че хубав ден  Hug

Хайде, хайде, хайде   261uu  261uu  261uu някой да поеме щафетата  smile3506 Бременните в темичката не трябва да намаляват  Naughty В никакъв случай  Crossing Arms

Хи-хи... още една хубавица си я прибираме във Варна. После се чудете, защо и най-красивите мъже сме тук  Blush Зази, честито на детето   bouquet

Нареждам се за пиенето. За пееене и дума не може да става, 'щото ще си пия после сам  Blush

# 79
Еха, колко се радвам! Честито Ленка, жив и здрав юнак и само да ви радва!

Аз вчера ги прогнозирах едни, че днес ще е Ифчето, а Лени на 27, ама май съм объркала имената  newsm78 Laughing. Няма значение прогнозата ми за бебе-новина се сбъдна, така че ... става пророчица от мен.

Лек ден на всички, ще празнуваме довечера!  Hug Hug

# 80
  • На планетата Земя
Гореща информация от отчетни:

Бебчето се казва Влади и Ленка го е родила за 2 часа без упойка. Супер!

# 81
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
 Честито на ЛЕНКАТА  и на всички ,който чакахме тука ....Ох !!! Първото момченце бебешорче от темичката ни !!! Да е здраво и много щастливо !!!
Честито и на Зазолинка за племенницата .Браво!!! Peace

# 82
Влади   newsm44  Влади  newsm44  Влади   newsm44
Хубаво име  Hug Браво - одобрявам  Mr. Green

Уфффф... аз преставам за няколко часа да влизам в темичката, защото всеки път се вълнувам прекалено много и не мога да си върша нормално работата  Blush

Имам още 5-6 часа работа за днес и после определено ще се напия. Днес е ден, в който няма начин да пропусна, каквото и да ми струва това утре сутринта  Crazy Изчакайте ме  Praynig да не се ольокате без мен  Crossing Arms

# 83
  • там където мога да си закача хамака
Ленка, да ти е честито юначето Влади!
[/b]
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm51 smile3525 newsm47 newsm44 newsm44 newsm44

Отивам да се нарева от радост - ще пиша после.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 14:01 от papolino

# 84
  • София
И аз като Квази, само влизам и си препрочитам...  Joy hahaha Joy

Ленка, честито още веднъж, миличка!

Добре дошъл на Влади! Да расте здраво, умно и много щастливо дете!

Зазинка, честито на твоята племенничка! Не само красиво, но и много умно дете! Пожелавам й да си завърши ВИНСа с удоволствие, да има прекрасен студентски живот и да създаде хубави приятелства!   bouquet

Миле, хубаво си се сетила за смс от нашата група! Зази, напиши й, моля те, че всички ужасно много се радваме! Скорошно възстановяване и я чакаме!  Hug

# 85
  • Манчестер
Хайде, да започва народното веселие!

Ленка, за твое здраве и за здравето на бебока!

Пием и пеем, пеем и пием! Само пием!      

Зази, браво на племенничката! Поздрави за страхотните й успехи!  Peace Пиши от нас едно смс-че на Ленката, кажи й, че много я обичаме!
Подкрепям, няма как да се размине ...  Wine Glass Drunk cheers Drunk beer Wine Glass ...за Влади  newsm44...и за Лени  Drunk cheers beer newsm19 ...и пак за Влади  Drunk cheers beer2 Wine Glass ...и пак за Лени  Drunk cheers beer2 beer3 Wine Glass.... #Silly

# 86
Лелеееее влизам и какво да видя Ленка си има бебче  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68  Да ви е живо и здраво дупаранчето и само радости да ви носи. А на мама Лени бързо възстановяване. Така съм развълнувана. Това е първото бебче в темичката. То скоро тези 1-2 дена май и Ифчето ще е наред.
Зази поздрави Ленката от всички и много целувки на малкия юнак.

# 87
Лени да ти е жив и здрав малкия Влади да расте весел и засмян и да радва мама и тати. baloni baloni baloni

# 88
Хора, чета ви и ми се насълзяват очите и не мога да се спра.
Лени, да сте живи и здрави с малкия Влади! Да ти е късметлия, да те слуша и да е много, много готин.
 Направо не мога да си събера мислите.. Много съм щастлива - довечера ще пия бира за здравето на малкия шушон!
Фиорче, все ти да откриваш теми - лека ти е ръката.
Мили, сънувах те тая нощ - абе луда работа - нареждах ти и те съветвах все едно съм ти свекърва - да се радваш на живота, да живееш като циганите - ден за ден т.е. да не мислиш надълбоко. Да се радваш на хубавите моменти с твоя човек, а някоя хубава сутрин ще откриеш в своята градина, скита в една зелка една Малечка-Палечка, която си е само за теб. Тъй се нареждат нещата в живота.   bouquet
Ифче, пожелавам ти и ти леко и скоро да ни зарадваш  Hug Hug Hug
Камъче, покрай теб и аз се разтърсих за детелини - направо ме омагьоса  Laughing
Изобщо не се сещам после какво беше след това, но искам да пожелая на всички ви страшно много Любов, много Вяра и Надежда и много, много Дечица!  bouquet

# 89
Зази извинявай, но одеве от вълнение забравих да те поздравя за племенничката. Браво на нея.
Rumix и на теб забравих да ти пожелая приятна отпуска.
Ще ме извините ако някой пропускам, но съм много развълнувана и акъла ми нещо хич го няма.

Общи условия

Активация на акаунт