Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 421
  • 372
  •   1
Отговори
# 15
Я да видя аз, какво правят тука гугулетата .... ехееее... някои заминават ( ама как завиждаааммм) , ей Каритасче, да наснимаш де що видиш- искаме всичко, искаме всичко.......
Бъни, давай рецептата, че каквато съм мързелана- само за мен ще да е  Blush

# 16
Здравейте, бе, дружинаааааааааа!

Много нещо сте изписали в предната, а вече и в тази тема! Фиорче, отново благодарим за нея! Как си ти, бе, прословуто кулинарно пиле?

Рейче, радвам се, че ни навестяваш! Идвай по-често - нашата компания зарежда с положително настроение, а на теб това ти трябва!

Ей, Камъче, ама това наистина си е голям скеч, де - преди дни сънуваш как търсиш четирилистни детелини и след това налиташ на тях! И не стига това, ами се докопваш до изненадата на века - петлистна детелина #Crazy!  Е те такова нещо не бях чувала! Да знаЙш, мене слушай кво Шъ Ти река  tooth - голяма радост те чака!

Зази, ашколсун бе, моме! Ей такива емоции пожелавам на всички - много положително се отразяват на психиката!  Grinning

Каритасче, да носиш много здраве на Средиземноморието и да си починете чудничко!

Прасковке, аз викам за още по-внушително да организираме духова музика за посрещането на Мили и любим!

Мишанке, ти напоследък какво прелиташ оттук само като бързия влак? Я поспри малко, отвори прозореца, подишай въздух...

Николче, МНОГО се радвам, че сте ходили до Плевен и това е дало отговори на трудните въпроси. Сега вперед и с нами Бог! Добре че си ти, да ни доставяш от време на време морския бриз, че Квази, милия, така го е нагазила работата   helpuu, че скоро ще трябва да го спасява някой!

Паполинче,  не казваш намери ли си АГ или не още, кога ще ходиш да се срещаш с точицата, а после да видиш и препускащото сърчице...? Освен това кога е интервюто на Миро, за да му стискаме палци?

Всички останали - оправи редиците и ела да се запишеш в новата тема!  Mr. Green

Аз да ви кажа, вече направо го ударих съвсем на живот, директно през просото, житото, слънчогледите, рапицата и всичко останало!
От вторник, с настъпването на МЦ и поставянето на новото начало, не мога да се прибера вечерно време у дома, а и скоро не планирам да го правя - все съм някъде. Значи вторник, както знаете, бяхме в О!Шипка. Снощи, след като опекох чушките и патладжаните, необходими ми за салатката, която ще приготвя за гостито у Милето  Wink, в 22,30 отидохме в Swingin Hall, че едни наши приятели свириха там - легнах си в 02 ч. Тази вечер сме у Милето - ще ви докладваме утре каква сме я закършили. Утре вечер имаме среща с една приятелка, която живее в Лийдс (Мили, подгрявам за тебе!  Mr. Green) и си е дошла за малко, а в събота вечерта сме някъде с други приятели. Ха, за неделя все още нямаме програма!  Shocked Няма страшно, ще попълня този пропуск днес-утре!  Joy Иначе на  инжекциите вече започвам да им изгубвам началото и края и вече свикнах с ходенето преди и след работа до клиниката - плавниците научиха маршрута  Grinning. Има само едно неприятно нещо - досега са ми били само 3 пъти инжекциите за стимулация в корема, а вече доста ме наболява около пъпа  smile3518. Хей, Рейче, Зази и Лора, дайте съвет как да се справя с това! Или казвате да се стягам и да не мрънкам, че ако знам какво ще има да ми мине през главата с близнаците после...  newsm62

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

Само чакахте новата тема, а?

# 17
  • София
Хе-хе, ама че е хубаво  като всички са в страхотно настроение Heart Eyes
caritas, мила, приятно пътуване, незабравимо изкарване и много да си починеш и да презаредиш батериите за дълго време напред! Че туй бременността не е лека работа (тъй съм чувала де, не че ми се е случвало  Wink)
Марги, лошо това с болките в коремчето. На мен чак към 7-8-мия ден ми ставаше така, образуват се и едни бучки, стават синки... На мен първия път едната от акушерките ми беше казала някакви компреси да си правя, ама с какво беше....  newsm78 не се сещам, то аз така и не правих де. Питай там в клиниката, ще ти кажат.
Бъни, при теб понамаля ли работата?
Тес и тя съвсем ни изостави....

# 18
Марги, на теб какви инжекции ти слагат? Нещо Енергин или Антинапукопетин - направо си като на стартовата линия - колко ти е адреналина в състояние на покой? Само съм любопитна. Да си жива и здрава и все така, че е заразно   bouquet Питай лекарката, която ги слага - малко да смени мястото, че се натъртва. Някакви компреси да слагаш на пупата, да те облекчи. То търпи-търпи, обаче практиката показва, че винаги има по-лесен начин. Да си кажат патилите.
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

няма начин да успея от първия път! Laughing

# 19
  • там където мога да си закача хамака
Паполинче,  не казваш намери ли си АГ или не още, кога ще ходиш да се срещаш с точицата, а после да видиш и препускащото сърчице...? Освен това кога е интервюто на Миро, за да му стискаме палци?
Не съм намерила още. Засега съм решила преди записването на ЖК /живот и здраве да стигнем до там/ да отида поне 2 пъти на преглед при д-р Максим Яков от Майчин Дом Варна. Когато се върнах в БГ веднага при него отидох - та си мисля че е запознат малко с моя случай. Следващия четвъртък имам час при него за точка от 13.00 часа. Тогава ще ми каже кога да отида за сърце. Това е засега планът. Чакам Квази малко да се поосвободи и ще го помоля да ме свърже с един друг много добър гинеколог както бяхме говорили преди време - да видим дали ще ми хареса. Засега спрях да чета във форума по темата добри гинеколози във Варна. Реших да изчакам малко да видим какво ще стане на интервюто. Ако трябва да изчета същото за София ще лудна. Тази нощ се събудих от нещо като контракции /случва ми се за втори път тази седмица и то само когато спя - предишния път ми се случи само веднъж/ - веднага писах тази сутрин на Лени и тя ме посъветва да пия Но-Шпа. Така че започнах 3 по 1 засега.
Миро вече пътува за София с автобуса в 13.00 часа. Интервюто е утре в 14.30 часа.

# 20
КаЦ  Hug
 Ето ме и мен в новата темичка.
Фиорче, страхотна си  Hug
Благодаря ви, милички, на всички за загрижеността Hug
Остеохондрозата е заболяване на гръбначния стълб- разрушаване на се междупрешленните дискове, вследствие на което се притискат нервни връзки и окончания и се появяват болки и изтръпване в крайниците, главоболие, световъртеж. Не е фатално страшно, но е неприятно. Медикаментите само стопират болката и развитието на болестта. Трябва гимнастика,  препоръчват мануална терапия, хранителен режим и т.н. В нета има много информация, но дано не ви се налага да я търсите
Днес пуснах кръвчица за хормонални изследвания и се надявам всичко да е наред  Praynig Другата седмица ще са готови.

А къде е Ифчето? Някой има ли вести от нея?
Каритасче Hug, да си изкарате вълшебна почивчица.
А след отпуските няма начин да няма резултати  stork-boy stork-girl Ами така де- отпочинали, отърсили се от стреса на работата и града... как да не ни навестят чъкелчетата Grinning

Леле, Бънка Hug, ако знаеш, че от месец ми се хапва пица. Давай рецептата бързо. Пък дано ми се вписва в диетата  ooooh! Ако не- поне домашните ще са доволни Laughing

Сега се връщам да дочета старата темичка и се залавям за моите мозъчни упражнения  smile3529 smile3523 perko ku-ku perko

Усмихнат следобед на всички Hug Hug Hug

# 21
  • Манчестер
Паполино, стискам палчета за Миро още от сега  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Маргиии, абе образ, ти спирачки нямаш  Mr. Green. Яко ме кефиш, ша знаеш Mr. Green . Така, така, загрявай  Heart Eyes .
За тези които не са доразбрали  Naughty на 1 август , пристигам сама Peace . Но, на 7 октомври с милото  Heart Eyes . Така че който ще ми идва на гости (между 1 и 8 август), само мене ще скива  Mr. Green
Дуденцеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover да излязат добри резултати  Hug

# 22
  • На планетата Земя
Маргаритка, неприятна ми изглежда тази болка. Нещо реванол, такова, не би ли помогнало?  newsm78

Паполино, успех на твоето момче утре. Той има ли къде да отседне в София? Ще бъде ли в добра компания? Защото ако имаш и най-малки съмнения, веднага го взимаме под крилото си. И Маргариткини ще помагат в гледането. Ще го нагостим, ще го напоим. Чакам сигнал, момчето е поканено!

Дуденце, това ми звучи малко като дискова херния, каквато има майка ми в начална фаза. Много е неприятно. Тя си купи (редом с другите лекарства и процедури) един хоризонтален космодиск, твърди, че й помага. Ходи и на някакви нагревки.

Мили, с теб май ще се разминем, ние сме на море от 01 до 11 август.

# 23
  • там където мога да си закача хамака
Паполино, успех на твоето момче утре. Той има ли къде да отседне в София? Ще бъде ли в добра компания? Защото ако имаш и най-малки съмнения, веднага го взимаме под крилото си. И Маргариткини ще помагат в гледането. Ще го нагостим, ще го напоим. Чакам сигнал, момчето е поканено!
Разквартирован е за две вечери при кумовете ни. Благодаря за предложението. Много сте мили. Hug Hug Hug

# 24
Ами и аз да се запиша в новата тема. Фиорка за пореден път ти благодаря за страхотното оформление на темичките, които отваряш. Дано и тази като предната темичка да ни донесе поне едни  EFP
Дуденце стискам ти палци за хубави резултати от изследванията.
Каритасче пожелавам ти приятно и плодотворно изкарване на отпуската.
Паполино дано твоето момче има късмет утре  на интервюто fingerscrossed
Ванхорнче благодаря за загрижеността. Добре съм уж, но повече ви чета и по-малко пиша. Как е бебо?
Фиорка и ти не казваш как е момъка  newsm78
Зазолинка пожелавам ти повече такива романтични вечери  newsm10
milly vanilly  много са хубави снимките от кръщенето. И да знаеш много ти отива там на снимките където държиш бебка. Дано скоро да държиш така твоето бебче  newsm17
Ленка, а тортата която са ти поднесли е страхотна. Браво на момичетата  smile3501
На всички които не съм споменала  Hug и приятен следобед на всички.

# 25
  • София
Маргаритка, неприятна ми изглежда тази болка. Нещо реванол, такова, не би ли помогнало?  newsm78
...
[

Маргаритка, Милето ме подсети, че един път ми се наложи да си правя компреси, за да ми се махнат едни бучки от инжекции, много болезнени и мед. сестрата ми каза риванол и спирт в съотношение 1:1 върху памуче и го налагаш върху мястото. Не знам дали при теб същото би свършило работа, попитай и в клиниката.  Hug

# 26
Марги, на теб какви инжекции ти слагат? Нещо Енергин или Антинапукопетин - направо си като на стартовата линия - колко ти е адреналина в състояние на покой? Само съм любопитна. няма начин да успея от първия път! Laughing

И аз бих искала да знам какво е нивото на адреналина ми в покой.  Simple Smile Всъщност какво е това "покой"?  Joy
Има една песен на Bon Jovi - Sleep when I`m dead. Мисля, че тя най-добре ме охарактеризира!  Mr. Green

Ухааааа, Мили идва сама в началото на август!  newsm44 Тъкмо се бях притеснила, че ще трябва да пазим поведение пред милото й, да пием чай в 5 ч следобед и т.н. Ей, шматкооо, казвай каква ти е програмата и да видим какво ще те правим 1 седмица тука! Че тъкмо тогава някъде ще са ми пункцията и трансфера и ще трябва да се отбележи подобаващо! И понеже съм тръгнала от първия ден на МЦ да запознавам "дечицата"  Joy с купоните, приятелите и музиката, много държа вече в "по-зряла и осъзната възраст"  smile3532 да ги запозная с леля Мили от онзи град, в чиито най-голям клуб играе Митко Бербатов! Ми да, ТЕ вече със сигурност знаят,че
 -  Party най-добрият футболист е Митко Бербатов,
 -  Party най-хубавата музика е рок
 -  Party и че най-хубавото питие е бирата  Joy smile3521 newsm68

Прасковке, страшно много благодаря за "рецептата" - като се прибера ще я "опитам"!  Mr. Green

# 27
  • На планетата Земя
Маргаритка, а дали в инжекциите ти не слагат адреналин  newsm78 newsm78 newsm78

Довечера сигурно ще трябва да те връзвам. Имаме едно ошмулено борче в разорания двор, ще те вържа и ще закача към тебе електроцентрала, поне мангизи от производство на ток да изкарам.   Mr. Green

# 28
  • София
Паполино, добър и разумен ми се вижда твоя подход. Стъпка по стъпка, не го мисли много за напред. И добър лекар ще си намериш, и всичко ще се подреди както си трябва. Важното е да си спокойна и да мислиш позитивно.  Пийвай Но-шпа, максималната доза е 3 пъти по 2 хапчета на ден. Стискаме палци на твоето момче!
Дуденце, по-полека в тия жеги с това натоварване на мозъка  Wink Шоколад можеш ли да хапваш? Аз едно време в студентските години кашони с шоколад изяждах по време на сесия. И орехи също, много са полезни.
Е, Мили, тъкмо си мислехме как ще се запознаем с един английски джентълмен  Flutter.... пък ти сама си щяла да си идваш. Нищо де, ние пък на теб най-много ще се радваме  Laughing
Рослемче, добре звучиш, предполагам и така се чувстваш. Дано!  Hug
Марги, сега като чета, май наистина с риванол се правят компресите.
Миле, страшна картинка, много ме кефи  hahaha

Айде пак се връщам на тръстиката

# 29

Общи условия

Активация на акаунт