Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 417
  • 372
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Здравейте ... Hug Hug Hug
Честитита нова темичка и голямо благодаря на Фиорката !
Зазолинче, Тес не ни е изоставила ми се готви за моренце...ако не е тръгнала ще тръгне утре май newsm78 , затова си отложихме срещичката за след почивката.Твоята колежка като не се връща до края на август , значи ли ,че ти не може и да си помислиш за отпуск през това време???
Каритасче , приятна почивка и на теб ,релаксираща и пълноценна. Laughing
Николче, не се сърдим изобщо ! Ти върши работата , за която си дошла пък другото... Hug
Марги ,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
На всички момичета и ухиленото момче.... Hug Hug Hug
ПП Пожелавам на темичката нова  Misc Bomb

# 32
Ухилено момче трънки  Crossing Arms
Аз, ей така, само за пет минути, да ме усмихнете  Blush

Ей, Щурче  закачливо такова  Party На ти -  newsm62

# 33
Ееееее все е било да не се запиша съмсем в началото, ама чак на трета страница  ooooh!
Честита ни нова темичка и да е много късметлийска  bouquet

Паполинче, стискам палци на Миро, дано стане работата  Peace иначе за София изобщо не мисли. живи и здрави да дойдете тук - веднага ще те свържа с 2-3 свестни доктори. Това да е притеснението.
Каритас сигурно вече е отлетяла за топлите страни - дано прекара приказно там нашата приказна фея.
Бъни, давай бързо рецептата, че нещо тези дни не ми се върти много в кухнята, а домочадието трябва да се храни  Flutter
Маргаритко прегръщам те пиле мило - не знам лек за тез болежки, но знам че ти като най-якия пингвин ще ги изтраеш за хубост. Сега се сещам, че при инжекциите едно време, които ми слагаха ми се образуваха едни твърди и болезнени бучици и ми помагаха малко компреси с равни части вода и риванол \ ама бяха на дупето - питай дали и за корема стават\. Хубавко да си изкарате с Милето   Hug и да докладвате после  Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing, ако можете де  Joy Joy Joy
Кази и Мишанка прелитат като самолети през затворено летище - дано скоро успеете да отморите другарчета мили, лятото е време и за релакс малко или много Peace
Рослем, Руми, Дуденце, Дани, Фиорка   Hug
Нещо пак се загубиха Регенцето и Рея и Кюбит зачезна  Hug
На всички, които не съм споменала, но вие си знаете че си ви обичам   Hug Hug Hug

# 34
Quasi, ти съвсем телеграфически го подкара. Притесняваш ме вече момче! Нещо почивка не се ли очертава при теб? Или след това 1000000 часа сън и релакс, а дотогава  #Silly Къде ще му излезе края  newsm78

# 35
Хайде и аз да кацна в новата темичка! newsm52
Фиорче Hugкакто винаги най-пъргава,досетлива,инициативна и не на последно място естет. smile3501  love001
Желая на всички по време на тази 19-а тема да постигнем поне по една мечта! Hug
Едно е сигурно - ще честваме 2 човечета- новородените членове на нашата банда! Grinning
На Каритас - леко пътуване и много положителни емоции!  grinning039Естествено чакаме и репортаж smile3509
Марги , познавам това трепетно вълнение по време на процедура! newsm53От сега стискам палци,че всеки етап е изключително важен. newsm10Моите инжекции ги поставяха винаги мускулно в дупето,няма ли такъв вариант при теб?Попитай,ако искаш. Simple Smile
Паполино, успех на съпруга ти утре! thumbsup
Дуденце, докато се наканя да ти предложа помощ за старозагорските лаборатории,ти вече си пуснала изследванията. EmbarassedНадявам се,че резултатите ще са добри! Hug
Зази, кален и долен номер ти е спретнала колежката SadТова означава ли,че няма да можеш да си починеш до края на август?) spoko
Камъче,този сън и последвалият го късмет няма да са случайни да знаеш! smile3521
Бъни и ти се претоварваш много!Хайде разпусни най-после! Hug
Цвети , Рея ,понадниквайте ни от време на време! Simple Smile
Дани, честита снаха! Grinning
Квази ,аз няма да те придумвам да се жениш, но и няма да скрия,че ще ми е приятно да те видя младоженец! newsm03
Няма да мога да се обърна към всички Sadдойдоха ми гости)Но утре продължавам.
Приятна вечер ! Hug Hug Hug

# 36
Олеле,вие какво направихте бе,народе????????
Аз не мога да сваря да ви изчета-влизам гледам 3 страници за няколко часа #Silly doh
Аз ли бавно чета,вие ли бързо пишете hahaha
Не разбрах обаче аз къде ще ходи Каритас- newsm78-тя сигурно е заминала вече де Embarassed
Нищо,където и да е-дано и е добре!!! Peace
Лени, ти още ли си тук?Този младеж явно не желае да се запознава с никой все още
И подаръка не го омилостиви.........Какво да му измислим??? newsm78
Маргаритка,долу- горе съм добре . Не искам да се оплаквам,че нямам право,но пак са ме хванали бъреците........
Само бебо да е наред  Praynig
Дуденце,пица ти се хапва,а??? Wink И аз преди малко хапнах 2 парченца от на мъжа ми,но какво да направя като му се
хапва на човек от време на време EmbarassedВсе се пазя,пазя - ама и Асан човек ,нали Joy

Прасковка,Зази,Милето,,Мишанка,Мили ванили,Бъни,Паполино,,Мими 23,
Квази,Румикс,Рослем,Пипи,Николче,,Камъче,Рея,Ифче,Ванхорн,Данито,
Цветак,,Регенце,Илче и ......всички,които не успях да спомена- Hug Hug Hug
Прегръдки за всички от нас!!! Heart Eyes

И понеже е време почти за кафе-почерпете се с това Peace

# 37
  • София
Е бива ли така, сега, вече след 5 следобед такова апетитно кафе да предлагаш, Фиорче? Аз гледам повече от 2 кафета на ден да не пия.... Ама от тази пастичка с малиновото желе ще си гризна.  smile3534
Каритас заминава за Испания, някъде май в Андалусия. Ще я чакаме да се върне с най-прекрасната новина  EFP
И на Тес пожелавам приятно изкарване, една хубава почивка да има и насъбраните приятни емоции да й държат за дълго  newsm08
Миле и Марги, да си изкарате стра'ООООтно тази вечер!  newsm44 Аз съм на една служебна вечеря, на която много не ми се ходи, ама няма как. Че и е на едно забутано място в Борово, дето не знам как ще го намеря.
А за моята отпуска не знам. А така или иначе си я бях планирала от 24.08, че и милото по-рано няма да може. В краен случай може с още една седмица да я отложим.  newsm12

# 38
Фиорка невероятна си. Много вдъхновяващо оформление. Благодаря. Ти как си мила? Как е коремчето?
Моето стърчи- точното описание. С дъщеря ми се разливах на ширина и до шестия месец не бях забележима. Сега сякаш съм глътнала футболна топка и пъпчето бооолиии.
Ти как бориш болка от бъбреците? Дано да отшуми скоро, че само мога да си представя....

Мале Марги ти какъв зор ще видиш с двама футболиста мама... Свалям ти шапо мила, само така. Стиснатите палчета ги имаш, от сърце. Това с със стимулационните инжекции звучи доста болезнено  Hug. Ох, момичета на какво се подлагате, за да стигнете до най- мечтаното... отново реверанс и голяма молитва за всички вас.

Иф-че  Hug всичко ще е наред мила. Стискам палчета и за теб. Ще ви чакаме с нетърпение с малката бонбонка.

Ленка твоя майстор на спорта май си му хареса да е на топличко в мама. Да знаеш ще е кротушко.  Hug Пожелавам ти красиво и неусетно раждане  Hug Тати ще присъства ли?
Знам в един момент, че обсъждахме, но не помня за теб. (Утрепайме Квази). Аз да споделя за себе си. Преди бях много против и смятах, че един мъж няма място в родилната зала, но тук и промених мнението. Моя мъж е категоричен и никой не може да го спре да присъства. Неговата теза е, че това е най- красивото нещо, което можеш да преживееш. Смята, че подкрепата е най- малкото, което можеш да направиш в този момент за любимия си човек. Също иска да е сигурен във всяка минута, какво правят с мен. Ей, такива неща...

Аз подкрепям присъствие до главата на мама (другото ми е малко...де да знам). Мой приятел изгледа цялото секциото на жена си и беше в транс. Аз присъствах в БГ преди 8 години на секциото на моята най- добра дружка. Знаете ли какъв грях имам от тогава. Като се сетя ме е яд на мен. През цялото време не се сетих да погледна нея (беше с пълна упойка), а гледах ръцете на доктора и как вади малък Шуши. После в реанимация се реванширах (мъжа й се страхуваше да влезе), че даже прекалих с грижата. Като я накараха да стане да се раздвижи аз не издържах ('щот знам какво е) и я гушнах и понесох почти.  Laughing сестрата се разсмя и каза, че то това е най- важното за нея- да се движи.

Рослемче радвам се че си добре. Наминавай по- често моля те.

Паполино да почиваш повече.

Миле голяма си скица. Да внимавате с Маргаритка, да не се на къркате много  Crazy

Каритасче приятно пътуване и да изкарате много хубаво.

Регенце да ни драснеш МОЛЯ!!!

Зазинка дано лечението има резултат. Пази се.

Николче радвам се за теб. Много. Успех ти желая и скорошен + резултат.

Прасковка, Мишанка, Бъни, Мими 23,
Румикс, Пипи, Камъче, Рея, Данито, Илче и всички, които неволно пропускам  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
...Лени, ти още ли си тук?Този младеж явно не желае да се запознава с никой все още
И подаръка не го омилостиви.........Какво да му измислим??? newsm78
...
Казах аз да сложат биричка в "тортата", ама НЕ  Crossing Arms
Аз лично всяка минутка се радвам на Lennyh от сърце, 'щото после няма да я "видим" известно време  Confused

Vanhorn-че, за някой блага дума, за друг поздавче, а за мен  Weary

Не е справедливо  Blush

# 40
Ей,Квази, аз не че не искам Embarassed да я виждам Лени-напротив,ама тоя юнак да се "вземе в ръце" и да излиза,че на майка му със сигурност хич не и е лесно вече Confused
Ленка, да не ми се обидиш?? BlushВинаги ти се радвам като те "видя" Peace Grinning
Vanhorne ๏̯͡๏),какво да ти кажа -сякаш,че описа мен Mr. GreenС дъщеря ми растях на ширина,а сега корема изведнъж така изхвърча,че се плаша Tired
Мъжа ми точно на РД заяви"Я виж ти-вече ти личи,ама много Shocked #Crazy Голям българин ще да е Thinking" Той горкият тогава явно разбра,че съм бременна Joy Joy Joy
За бъбреците пия сега уринал-на билкова основа с червена боровинка,пия многооооо вода,та чак ми става зле,но -шпа и това е.
Но и натоварването ми е сега малко в повече и нещата стават комплексни Confused
И така като се отвори дума ,че си присъствала на секцио,преди малко минах през отчетната и четох,че говорят за секциото-вечната тема-за или против.Аз например незнам все още как ще е сега,но с дъщеря ми беше секцио, и по мои проучвания-ще се
наложи и сега да е пак така.Въпреки,че с моя лекар в предварителни разговори още преди да забременея сме говорили,че няма проблеми и не е задължително . Но пък и е доста рисковано в същото време newsm78 При теб как ще бъде?
Съжалявам банда,малко спам вкарах ,но... Embarassed

# 41
Vanhorn-че, за някой блага дума, за друг поздавче, а за мен  Weary

Не е справедливо  Blush

КвазимоРко- Мърморко аз колко пъти те питах как сте, как е Пиле???? А? Ти се заплесваш и нЕма отговор. Са несправедливо било, дръжки...от моркови.   love001

Фиорка аз съм 100% секцио. Не ми дадоха и дума да издумам, което е друга тема- финансова, но..... явно навсякъде е тенденция. Така ми се щеше да си родя нормално, но.... знаели човек току виж съм ги изненадала и нямат на къде да ходят  Grinning

# 42
Морковите категорично нямат дръжки  Crossing Arms Пиле, американско и шарено  Hug Heart Eyes Hug Ние сме добре. По-добре отколкото може да се предположи. Е, все още няма новина, която бих могъл да споделя с вас, но въпреки натоварената ми програма, намираме време да се обичаме и да си щастливеем. Покрай всичко, което ни беше сполетяло и покрай това, което предстои сме малко стреснатички и наплашени, но това в ниикакъв случай не ни пречи да сме вперили поглед  Shocked само и само напред. Ама верно рядко питате как сме  Crazy Шегувам се естествено  Stop Сега вземете ме скъсайте от разпити  Hug

# 43
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ... уууууууууууфффффффуууу... ух... зави ми се свят  Crazy Не ми обръщайте внимание. Само след секунда ще съм нормален. Просто си позволих пет секунди радост  Hug

# 44
Хайде да се гмурна и аз в новата темичкааааааааааа. Фиор, благодаря за усилието да я стъкмиш пък и за хубавата тортичка по която се облизах набързо! Грижи се за бъбреците и най-вичи за бебонко и може би трябва малко да намалиш темповете, е то си зависи и от човека - ако всичко е наред, но все пак по-важната задача трябва да е на преден план!

Зази - само такива хубави романтични вечери и утрини да имаш, а на Камъчето да кажа че подобно съмпадение просто си е съдбовно - чакаме да се похвалиш в най-скоро време - каквото и да е, ама нали всички тук имаме една и съща мечта, та - просто да те изненада иззад някой ъгъл където те чака.

Каритас да си прекараш чудесно из екзатичната Андалусия ако правилно се разнесе слуха и чакаме бомбички в тази темичка, нали? newsm47

Марги
- за болките в корема ( питам си аз или по-точно давам непрофесионален съват, ама....) ако слагаш стедени компреси няма ли да помогне. Въпреки че чувам съветите на преминалите през тези процедури, но може и студените компреси да помагат, а?

Оххххх, докато пишех и видях 2 нови отговора и какво стана - зави ми се свят от захилените търколанци на Квази - това да не е от пека в морската ни столица?

Да ви споделя, че спя много, че ме придърпва ниско долу в корема и какво ли още не търся като признаци, ама може да си остана с внушенията......има да си внушааааааавам разни бременни признаци до към края на месеца и послеееее като си дойдат там месечните посетители ще се ядосам на наивния ми и фантазиращ акъл, ама какво да правя, жена в разцвета на силите си съм с един голям мерак......да стана ейй такава ... newsm64, а после пък ще се тръшкам - къде ми е свободното време да си чаткам в интернет.......Няма угодия в този живот!

Общи условия

Активация на акаунт