Поискай Енергийна помощ

• 32 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
Момичета, благодаря ви за положителната енергия!!! Днес се чувствам малко по-добре. Даже се усмихвам за пръв път от доста време  Simple Smile
Винаги съм се справяла с "презареждането на батериите" и сама, колкото и тежко и трудно да ми е било, но този път някак си съм като на края на силите си. Наистина ми трябва малко повече почивка и най-вече положителна нагласа.

Dani Avramova, ще се опитам, но ежедневието ми е такова. Всичко е под график и със срок. Нищо позитивно нямам в момента около себе си.  Confused

Millla, наистина ми трябва малко почивка, но все няма подходящ момент. Дори когато ходим някъде за събота и неделя не мога да се отпусна. Пак съм на нерви и като че ли тялото и душата ми продължават да "работят" и да мислят. Не мога да се отпусна, но ще се опитам.

Passiflora, така е. В дъгата има цветове  всякакви. В моята дъгичка обаче в последно време се прокрадват все по-тъмни нотки. Дано да е за кратко.

Благодаря ви отново!  Hug

# 482
  • Шотландия
Моля за енергийна помощ за моя мъж - днес му предстои трудно изследване, нека да мине по-леко - от 7 часа нататък българско време. Благодаря на тези, които ще пратят мисъл към Шотландия. Hug Heart Eyes

# 483
Millla  Hug всичко да е наред!  Flowers Four Leaf Clover

# 484
Много светлина..... Simple Smile

# 485
     Millla          Two Hearts  Two Hearts

# 486
  • Шотландия
Извинявам се, ако спамя - благодаря на всички, които ни пратиха мисли и положителна енергия - всичко мина, нямаме основания да се притесняваме. От сърце ви благодаря за помощта!  Hug Two Hearts Two Hearts

# 487
Моля за положителна енергия за малкото ми момченце  Praynig Николай от Стара Загора.

# 488
За Николай от Стара Загора   txtloves newsm76 Two Hearts babydust7

За всички поискали помощ   babydust7 Two Hearts Two Hearts

# 489
За Николай от Стара Загора  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 490
За Николай от Стара Загора  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 491
  • Шотландия
И от мен за Николай! baloniTwo Hearts Two Hearts Two Hearts newsm76 Two Hearts Two Hearts baloni

# 492
# 493
  • Sofia
моля за вашата помощ, следващата седмица ми предстоят важни събития и се надявам нещата да са на моя страна Praynig

# 494
 Simple Smile Успех!

Общи условия

Активация на акаунт