Качествени ли се уредите TAURUS?

• 16 393
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Имам абсорбатор на тази марка-разочарована съм!Изгоря му нещо и почти не дърпа.....на че преди дърпаше.......
Но всичко е до късмет-може да си купиш най-ментеливият уред и да ти служи с години! Simple Smile

# 16
  • Бургас
Имам сокоизстисквачката, на която крачетата на чашката в която се изтича готовия сок, сгънаха от вибрациите. Вече не я ползвам, защото сока изтича под машината и от долу винаги трябва да има някакъв съд (тава).
Прахосмука в офиса е от тава семейство, не знам колко вата е, но е пълна боза.
Имам сешоар подарък, не е мръднал. Thinking

# 17
  • с/у ОколоМръсТното
и да не са качествени, има части за тях.

# 18
Да се запиша и аз с яйцеварка от марката. Страшна работа ми върши и не е мръднала  Peace

# 19
имам кафемашина и смело мога да кажа, че прави най-невероятното кафе. От 2год. я имам и не ми е създавала проблеми  Simple Smile

# 20
  • София
Вчера на обяд си купихме сокоизстисквачката TAURUS, която е в промоция в Технополис. Още не сме я пробвали, ама, каквато е - такава. За 50 лв. само...
Мерси за отговорите.  Hug

# 21
Микровълновата ми е от тази марка. Имам я от 6 години.

# 22
  • Русе
Фритюрник на 5г. и абсорбатор на 7-8г, никакви проблеми.

# 23
Абсорбаторът м ие от тази марка. 3 години го ползвам без проблеми Peace

# 24
  • София /Абсурдистан
От абсорбатора съм много доволна вече 3г., но купих и кафемашина, която се оказа пълен боклук. Пластмасите и направо се разпадаха. Пластмасата на цедката се напука и счупи за по-малко от месец време на употреба. При това се оказа, че е проблем набавянето на резервни части и доставката им много се бави. За дръжката на цедката, чаках около 3 м, после започнаха дребни повереди - едно поправят, друго се строши. Накрая около 7-8м. след покупката се развали и помпата и я метнах директно в контейнера, въпреки, че беше още в гаранция. Накрая на боклука и така. Не купувайте кафе машини от тази марка.

# 25
  • софия
аз имам фритюрник от тази марка вече 5-6г, никакъв проблем не сме имали.Скоро трябваше да си купя нова ютия и в магазина много ми препоръчаха някакъв нов модел TAURUS,за сега много ми харесва, ама е съвсем нова още.

# 26
Ние имаме абсорбатор TAURUS,както и тостер от същата марка.Абсорбатора го ползваме вече повече от 2 години и си работи добре.
Unknown_lady, полезна информация за кафемашините.Преди години се колебаехме между Taurus и Saeco и май по-добре,че сме избрали второто

Общи условия

Активация на акаунт