Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 040
  • 466
  •   1
Отговори
# 30
Да им се намали глобата /санкцията/, да им отменят постановлението, да им върнат книжката, съответно точките, бирата да е студена, а семките- топли.
Анцугът издава или по- скоро показва, когато е гордост,  принадлежност към кастата.

# 31
  • Пловдив
Един хубав анцунг не струва по-малко от 250лв.
Миналия месец си купих адидас за 180 smile3534 Е, верно, на разпродажба, ама нямам амбиции за повече Joy  Сега като отивам да се разхождам в мола, винаги си го слагам Flutter Искам да приличам на Мадона Blush

ooooh! Къде се бутам и аз.... Моето долнище 30лв струва...... и с тениска от 5лв...... Адидаси - мадидаси, тез марки не ги знам Mr. Green

# 32
Аз пък почти не срещам хора с анцузи.
Миналата неделя в зоопарка бях по
анцуг.
И моята работа налага през делниците
да съм с костюм,за това през уикенда
последното нещо,което ще сложа е
официална дреха.
В университета (беше одавна)никога не
съм срещала хора по анцуг, въпреки,че
в годините,когато бях студентка анцуг +
ланец говореха за гъзария.

# 33
Бустан, уважаема Стасита.

Б-У-С-Т-А-Н

# 34
  • София
Бустан, уважаема Стасита.

Б-У-С-Т-А-Н
аааааааааа не ме хлъзгай Crossing Arms

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 09:28 от Madam Stasita

# 35
Това последното, смешка ли е?

# 36
  • София

Цитат
Къде се бутам и аз.... Моето долнище 30лв струва...... и с тениска от 5лв...... Адидаси - мадидаси, тез марки не ги знам

Прецакала си се!Има и АдиБаси и НИке  по 20лв Whistling

# 37
  • Му Кинд Оф Плаце
Бостан, ве  newsm78

В нашия университет, миналия век, имаше доста такива индивиди. Мога да споменавам родни места, но ще изляза снобар. Сега ги виждам с костюми, но и те приличат на анцузите им.
Анцузи не ползвам, има други варианти да си неглиже и без да се налага да слагаш анцуг. Анцуг и маратонки липсват от гардероба на семейството, но не ми липсва.

ПП. Коприната бива много варианти, що така лесно я изхвърляте като облекло за неделя?

# 38
  • София
Кое? за бУстан ли,не!
пише се е О

# 39
Кое? за бУстан ли,не!
К-А-М е права видях в речника,грешката е моя.
Оф абе от къде тръгнахме ,къде се забихме

В каУните Mr. Green

И за там върви анцуга.

Така че сме по темата. Laughing

# 40
Когато съм с анцуг имам една бледа и мижава амбицийка - да спортувам с цел отслабване.
Но след първите десет минути тя вече се е изпарила  Laughing

# 41
С риск да ме помислите за неамбициозна ще кажа , че след дългия работен ден на високи обувки това е първото нещо което обличам и излизам на разходка с дъщеря ми. Че и нея обличам така (боже какви ли амбиции ще му вменя на това дете).

# 42
няма ли авторката на темата да се включи и да каже, защо толкова се интересува от хората в какво се обличат и как се разхождат? Нея какво я бърка? Е това не мога да разбера, или трябва всичките да сме еднакви - слаби, високи с дълги коси и да носима само рокли, поли и токчета?  Thinking Любопитно ми е какви са твоите амбиции?  Whistling
винаги, когато не съм на работа ходя с анцунг - по-удобно се чувствам, особено когато малката е с мен  Wink

# 43
Освен, че срещам хора с анцузи, самата аз и семейството ми носим.Не са маркови.Гледам материята и да ми е удобен.Ходя с него из махалата и на танци!

# 44
няма ли авторката на темата да се включи и да каже, защо толкова се интересува от хората в какво се обличат и как се разхождат? Нея какво я бърка? Е това не мога да разбера, или трябва всичките да сме еднакви - слаби, високи с дълги коси и да носима само рокли, поли и токчета?  Thinking Любопитно ми е какви са твоите амбиции?  Whistling

Еднакви? Не - анцугът свързвам със спорт и физически упражнения - натоварване, изпотяване. Анцузите в градинките не ги забелязвам, но тези тръгнали да си търсят работа в този вид  Thinking

Амбиция? Да живея в чист град и чиста околна среда.

Общи условия

Активация на акаунт