Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 043
  • 466
  •   1
Отговори
Напоследък погледът ми все се спира на хора с анцузи - не защото са тръгнали на фитнес. Дори в тази жега - анцуг с горнище. Та се замислих - какви ли са им амбициите на тези хора? Към какво се стремят? И защо анцуг - за по-евтино ли, за да приличат на някого ли?

# 1
  • София
Не съм сигурна, че разбрах въпроса...

# 2
  • София
Защото е удобно  Thinking А ти как разбра накъде са тръгнали newsm78 И какво общо имат амбициите с облеклото Laughing Недейте така повърхностно, моля ви Simple Smile
Виж, в жегата с анцуг....може да е за сауна ефект с цел отслабване Joy Може да нямат пари да си купят джинси и ленено панталонче. Може да са си направили току що кола маска всичко по-прилепнало да им щипе Crazy

А тебе всъщност защо те интересува? Ей това ми е по-интригуващо...Защо аджеба на някои хора им пука какво са си сложили другите, какво ядат, с кого спят...

# 3
А теб какво те вълнува кой с какво е облечен?

Обожавам спортните екипи - имам колекция анцузи, но не мисля да се обяснявам на някой си какви са ми амбициите.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 08:44 от Облаче

# 4
  • Пловдив
Имам амбиция да му е удобно. В пясъчника с децата най-удобно ми е анцуг! Mr. Green

# 5
  • София
Имам амбиция да му е удобно. В пясъчника с децата най-удобно ми е анцуг! Mr. Green
Мърла! Как така по анцуг в пясъчника, това да не ти е фитнес!

# 6
Не откривам връзката между анцузите и амбициите, простете.
Има си места за анцузи, както и за рокли с голи гърбове.
Важно е да знаеш къде как се ходи, че иначе става доста комично.
И не е за по евтино, уверявам те.
Един хубав анцуг не струва по-малко от 250лв.
А на него му трябват и маратонки около тази сума, както и спортна чанта за около 50-60лв.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 09:31 от Карамел`

# 7
Смяташ хората ,че хората които виждаш в определен момент от живота им по анцунг се различават от останалите ,които точно този момент не са ?

# 8
  • София
Един хубав анцунг не струва по-малко от 250лв.
Миналия месец си купих адидас за 180 smile3534 Е, верно, на разпродажба, ама нямам амбиции за повече Joy  Сега като отивам да се разхождам в мола, винаги си го слагам Flutter Искам да приличам на Мадона Blush

# 9
Карамел, ама авторката не е уточнила къде ги вижда тези хора - дали на работа, на улицата, в кварталното кафене или някъде другаде.
На мен работата ми налага да нося костюми и токчета, но това писва и обожавам да нямам никакви планирани срещи някой ден, за да обуя спортен панталон и свободна блузка. А събота и неделя умирам да обикалям квартала и кварталните заведения по долнище на анцуг (при това, имам един любим удобен модел и съм си купила 4-5 разцветки от него) със спортна риза или тениска. На вилата дори обикалям из двора и на улицата по една по-прилично изглеждаща пижама. Така си почивам. Пък и изобщо не ми пречи на амбицията, която дори на моменти е в повече.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 09:12 от azaf

# 10
Искам да приличам на Мадона Blush

Ти пък баш на нея ли... виж я к'ва е смотана с тия анцузи нонстоп....  Crazy

# 11
Един хубав анцунг не струва по-малко от 250лв.
Миналия месец си купих адидас за 180 smile3534 Е, верно, на разпродажба, ама нямам амбиции за повече Joy  Сега като отивам да се разхождам в мола, винаги си го слагам Flutter Искам да приличам на Мадона Blush

Не те е срам! А аз последния Адидас го взех точно за 239лв.
Ама така е като не ходя по разпродажби, а пазарувам от молове.
Амбиции...какво да правиш....
 Joy

# 12
azaf
точно за това не бива така да се слагат хората под общ знаменател.
Просто защото не знаеш този, който виждаш днес по анцуг, дали не ходи цяла седмица в строги костюми.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 09:32 от Карамел`

# 13
Гледам да не гледам много в паничката на другите и по принцип съм заплес, все не забелязвам детайлите. Но ми правят впечатление дрехи, които не са си на мястото (независимо дали по географски или времеви принцип): примерно, винаги забелязвам много пълна жена с ултра къса пола, дама с вечерно облекло да се разхожда по улицата през деня (може и на сватба да отива, ама на мен пак ми прави впечатление), или пък хора с анцуг, седнали в ресторантче на вечеря. Може и току-що да са смъкнали деловите костюми и да са бързали да облекат нещо по-леко и приятно, ама аз ги забелязвам. Наум може дори да ги коментирам или да си измисля история, която ме забавлява.

Не бих ги коментирала на глас обаче. И със сигурност не съм се питала какви са им амбициите.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 11:38 от Анонимен

# 14
Мисля, че мина модата на анцуг+дебел ланец. Много ми беше забавно да виждам двойки - тя в коприни, той - по анцуг. Еднакво неподходящи за неделна разходка.
А иначе е адски удобна дреха. В къщи ходя по анцуг и ако се наложе да отскоча до кварталното магазинче, не си слагам друг костюм.
Може би точно тогава си ме видяла. А за амбициите ми - не мисля, че са по-различни от на другите хора. Азаф определено е по-амбициозна от мен, но и тя ходи по анцуг.

Общи условия

Активация на акаунт