Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 26 040
  • 466
  •   1
Отговори
# 75
Същото като да попиташ какви амбиции имат хората, каращи Голф, наричащи го "бегачката" или с подобни гальовни имена...  hahaha
Отдавна анцугът е едно от най-хитовите и стилни облекла за всякакъв повод и място в БГ  Joy

# 76
  • София
Стана ми странно противопоставянето на токове срещу анцузи, но нейсе.
И на мене Laughing А също и как всички носещи анцузи се скъсаха да обясняват, че иначе, разбирате ли, носят нон стоп костюми, ама анцуга е нещо като компромис заради удобството в свободното време. Е що? Трябва да се оправдавам, че харесвам анцузи ли Laughing Или че харесвам токчета? Или че не харесвам двете заедно? На кого му пука ooooh!

В случай, че на някого все пак му пука/ луд народ колкото щеш/ - преди не харесвах анцузи Laughing Не спортувам и класическото спортно облекло не е за мен. Скъпо, евтино, все тая...От 3-4 години обаче спортните производители започнаха да правят по-така...женствени облекла, които хем са спортни и удобни, хем изглеждат красиво. Същото важи и за маратонките. Та от 3-4 години проносих и такива ми ти работи hahaha Кога и къде - както преценя за добре. На който не му харесва - да не ме гледа.

# 77
Глупости, аз нямам анцуг, например, но неглиже излизам по бермуди.Бермудите са също неправилно облекло за институции, доколкото знам.
Белинда, забелязах на пазара това лято поли, памучни от плат  такъв, от какъвто са анцузите.И рокли.
И в тази връзка, мернах по новините ден първи в парламента-дамите-по дънки и блуза с гол гръб...

# 78
  • София
Глупости, аз нямам анцуг, например, но неглиже излизам по бермуди.Бермудите са също неправилно облекло за институции, доколкото знам.

както и отворената обувка,и блузите с гол  гръб.
Хм представете си сега анцуг,отворени обувки и блузка с гол гръб.Бая амбициозно ще е това девойче Mr. Green

# 79
Аз винаги съм се старала да съм облечена подходящо било то за разходка в парка на кино на ресторант...имам много видове анцузи различни модели и марки и не съм се срамувала да излезна с тях но разбира се на правилното място защото найстина би било смешно да отида в скъп ресторант с анцунг hahaha  но за градинката за спорт за разходка в планината или където и да било анцунга си е необходим  Peace

# 80
Ми, може да са тръгнали на работа хората.  Rolling Eyes Мъжът ми почти винати е по тенис екип, анцуг или панталонки и тениска в зависимост от времето. Само когато специално излизаме някъде облича друго.
Аз докато бях бременна редовно ходех до магазина в МОЛа под нас по анцуг.  Rolling Eyes Пък и сега ми се случва от време на време.

Анцуг на немски е костюм, а шпортанцуг е анцугът, демек "спортен костюм"  Laughing

# 81
Аз пък не знаех, че все още има хора, които гледат кой как се носи из улиците!
Че даже се пита какви амбиции има, че даже и теми се пускат, че.........даже и колко бил струвал и с какво точно трябва да се носи.

Престанете да гледате в канчето на другите ooooh!
Нали те се излагат, не Вие?!!!

# 82
По-добре на вечеря в ресторант по анцуг, отколкото по плитки мъжки дънки. Високият ластик е благословия, не ти се налага да гледаш 4 пръста космата мъжка гъзова цепка, докато се храниш.

# 83
Добре де, кво се оправдавате, че носите анцузи?!  Просто си кажете амбициите  Mr. Green

Аз не нося анцузи, щото съм дебела и ако нося, ще съм повлекана  Mr. Green

# 84
Добре де, кво се оправдавате, че носите анцузи?! 

И аз това се чудя Rolling Eyes Голямо оправдание падна, кой как ходи облечен.

# 85
Добре де, кво се оправдавате, че носите анцузи?! 

И аз това се чудя Rolling Eyes Голямо оправдание падна, кой как ходи облечен.
И загърбиха амбициите. Mr. Green Обърнаха го на етикет. Crazy

# 86
Да, като темата: Може ли официална рокля без чорапогащник? ooooh!
И как ли ще изглеждам в хорските очи?!!

# 87
  • Кацнала на едно дърво.
Вчера срещнах един съсед по обяд в кварталния магазин, беше с долнище на пижама. Трябваше да го питам какви са му амбициите, но бързах.  Party

# 88
Вчера срещнах един съсед по обяд в кварталния магазин, беше с долнище на пижама. Трябваше да го питам какви са му амбициите, но бързах.  Party

Хахахахах...как можа да забравиш? Crossing Arms

# 89
Василиса ме подсети за нещо, което често си мисля: неделя по пижама в центъра на Софето, кафе с мляко в лъскаво кафене - искам това да можеше да се случва тук (амбиция). Някой път ще пробвам, никой да не стреля!

Общи условия

Активация на акаунт