Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 125
  • 466
  •   1
Отговори
# 105
е в крайна сметка какво излиза ,че като обличам анцуг от време на време съм "тъпа кифла без амбиции" ли? newsm78.добре ,че авторката повдигна тая тема да се усетя на време и да си преоткрия амбициите браво

# 106
е в крайна сметка какво излиза ,че като обличам анцуг от време на време съм "тъпа кифла без амбиции" ли? newsm78.добре ,че авторката повдигна тая тема да се усетя на време и да си преоткрия амбициите браво

И слушаш чалга и КИ ти е под 60  newsm10

# 107

Много се обяснявате, имам чувството, че Вашето е малко "Гузен негонен бяга" Peace ....

Аз казах, че нося анцуг, де.

Не е шушляков!   Wink

# 108
Ако публичното изгаряне на анцуга ми ще ме направи умна и амбициозна, веднага спретвам едно ауто-да-фе.

# 109
Ако публичното изгаряне на анцуга ми ще ме направи умна и амбициозна, веднага спретвам едно ауто-да-фе.

Публично, но и ритуално. В огъня непременно да има тамян.

# 110
там е работата че чалга въобще не слушам,много ми е блудкава,а пък за другото може и да е вярно(слушам рок) Mr. Green

# 111
И се предполага,че щом е
преуспял анцугът следва да е скъп,а не от
50лв,иначе ще го помислим за катил.
Хъ, това ми звучи странно. Един разумен и преуспял човек няма да даде 300/примерно/ лв. за анцуг при положение, че и такъв от 50 би му свършил същата работа. Изключвам снобите и парвенютата. Не бих го помислила за катил, по-скоро би ми се издигнал в очите. Имах едно много приятно четиво по този повод, ама не ми се търси.

# 112
там е работата че чалга въобще не слушам,много ми е блудкава,а пък за другото може и да е вярно(слушам рок) Mr. Green

Съжалявам ама не влизаш в категорията "Тъпа кифла без амбиции". Малко не ти достигна.

# 113
Колкото и да се опитвате да го докарвате на самоирония и "аз съм над тия неща", ще го повторя - и най-готината жена по анцуг, извън спортните площи (с изключение на Пасинет), прилича на дропла!  Peace

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 16:03 от Seltakis

# 114
Не изглеждам много зле  newsm78

# 115
Разликата между анцузите от 50лв. и тези от 300лв. е от тук до небето, но да не отваряме тази тема отново, че вече става банално.

...отивам да се гръмна...установих, че съм сноб, първеню, неразумна и неуспяла
С думата "катил" не съм запозната

# 116
Дропла ама друг път. Много малко анцузи си виждал Laughing

# 117
Е, хубу де, редактирам.  Laughing

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 16:12 от pasinet

# 118
Колкото и да се опитвате да го докарвате на самоирония и "аз съм над тия неща", ще го повторя - и най-готината жена по анцуг (извън спортните площи), прилича на дропла!  Peace

Е, стига де. Всяка сутрин като си водих детето на градина минавам през почти индустриална зона, токчета и поличка ли да облека. Само по спортен екип си ходя, няма да си облека бална рокля и да се нагримирам, още ми се спи, едва тътря детето на градина и да се тъкмя.  Laughing

Цитирала си ме неправилно!  Naughty

# 119
Ето една дропла:

Общи условия

Активация на акаунт