Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 156
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
Двадесет страници!  Crazy
Явно хората с анцузи имат една-единствена амбиция и тя е да разлаят кучетата.
Успяха.  Mr. Green

# 301
  • София
Имам амбиция да му е удобно. В пясъчника с децата най-удобно ми е анцуг! Mr. Green
Мърла! Как така по анцуг в пясъчника, това да не ти е фитнес!
Joy и аз понеже все още по цял ден по пясъчници стоя и по паркове, предпочитам да съм с анцуг, даже на моменти с работни дрехи , ми се ще да съм,  поне да не ме е яд, че се прибирам цялата на петна и още нещо... . Но дори да нямах малко дете и да не кръстосвах по цял ден сама с него по улиците..., защо да носиш анцуг-спортна дреха да е признак на бедност или упадък или простотия?!?
Виж ако се явя с анцуг,  на официален бал, в парламента,или скъп ресторант , или което и да е по изискано място , изискващо даден етикет , вече ще е конфузно .
 Но да влезна в
магазин , пак бил той дори и в "МОЛ","ЦУМ", или да си ходя по улицата  и някой/някоя да ме оглеждат и разглеждат как съм облечена ХИЧ не е мой проблем, никак не ми пука.
Та да отговоря конкретно на авторката на темата , Амбициите за живота  ми са големи , както и мечтите ми  и ги постигам до тук , нищо че в повечето време  се движа спортно облечена, без грим  и бижута.

# 302
Истината е, че "хората с анцузи", манцузи, дажанки, ланци итн. са много повече, отколкото изобщо можем да си представим. Та те са едно преобладаващо множество, те са масата а ние сме тези, които цъкат с език и мислят темички за тях сякаш са някакъв нов вид извънземи. Че аз като се поогледам и изключа прословутите луди дето все ги споменавам напоследък, Господ да ги поживи, Бог да ги прости и аз вече не знам какво, ама то като ги махнем тях остават разни чичковци с чехли, батета с анцузи, лелинки с клинчета, какички с шортички,и много, много вкиснати на алкохол и по принцип вкиснати сарфоши, алкохолици, пияндета и безделници от тука, та чак до Чирпан и обратно. И най-интерсното е, че като се замисля, те какво биха мислили за нашето моралистично и поучаващо малцинство на хората без анцузи, излиза, че те нищо не мислят, защото изобщо не допускат, че такива като нас може да съществуват. Вероятността да съществуват хора без анцуНзи е по-малка от тази за съществуването на живот на Марс. Техният микросвят е тяхната вселена и в нея ние сме безкрайно и отчайващо незначителни.
Другото нещо, за което се чудя е, какво ли би станло, ако изведнъж всички тези с анцузите наистина започнеха да спортуват. Може би нямаше да има по-здрава и издържлива нация от нас. Ниетцше би подскочил от радост в гроба, всички с радост биха показвали снимки на милото без да се налага да описват колко милО, щедРо и умнО е то. Ех...

# 303
Личното ми мнение е, че ако мястото, на което отиваш, не изисква изрично някакъв дрескод, как всеки се облича в ежедневието не говори особено много за интелекта му, много повече за финансовото му положение.
И това не е сигурно. Говори за суетността му или за липсата на такава... евентуално  Simple Smile

Съгласна. За голяма скръб на майка ми съм много несуетна и мразя шопинг. Но анцузи не нося  Mr. Green

# 304
  • София
Едва ли 'хората с анцузите' (както се изказваш ти) се стремят да наподобяват някой. Групировките са отдавна обезглавени и заличени (както знаем вече Карамански, Жоро Илиев и Илия Павлов не са сред живите). Държавна сигурност си ги създаде мутрите и държавна сигурност си ги отне. Вярно е, че живяха в лукс и разкош, живяха тези обикновенни момчета като царе, но ги избиха като кучета! И все така не се разбра кой стои там най-горе в пирамидата, кой решава кого да умре и кого да остане жив. Оцеляха някой единични бройки, но и на тях ще им дойде времето.  Laughing И все пак виждам развитието, оправяме се... още поне 30 години и може би страната ни ще има нормален облик, внуците ни ще живеят в едно нормално общество, в една нормална държава предлагаща реализация... още поне 30 години...
Иначе конкретно, погледнато от друга страна - може би хората в анцузи се стремят да си придадат по-спортен вид, да изглеждат 'по-стегнати', спортни натури... но на плажа се вижда неподдържаното и запуснато тяло.  Laughing Във фитнеса точно в края на юни месец знаете ли какво видях? Видях един препълнен фитнес, маса от хора, които са се сетили 3 седмици преди да се съблекат по бански да стегнат тялото си, Но (едно голямо НО) за 3 седмици няма да стане.  Laughing Фитнесите преди началото на сезона бяха препълнени... смешна история.
П.П. Анцуг не отива на всеки! Аз рядко обличам анцуг, но когато го правя взимам един номер по-малък за да се отличават плътно всичките ми форми, да се отличават прекрасните ми прелести.  Laughing Mr. Green

# 305
Е, Буталото, то в един момент на човек престава да му пука как изглежда и започва да мисли как ще му е по-удобно. Все пак анцуНгът е с ластик, не че не може да ти се спука де, ама то като си с анцуг, на кой му пука, че бил спукан. Може би само на хората с Адидасите и Пумата. Много ми е било смешно някой като ме види пременена в екипче веднага да запита:" Ама той май не е марков, а? Ахам, не е." Ще речеш че изобщо съм искала да хвърля някого в заблуда, че анцуНгът претендира да е нещо повече от обикновен анцуг от Руския пазар да речем. Те ако можеха и Найк и Майк да ги правят вълшебни и да топиш сланини в тях, цена нямаха да имат и тогава наистина разбирам защо всички бихме си взели по един и не бихме го сваляли от задника си.
А, да, в предния си постинг изобщо нямам предвид никакви групировки и никакви имитатори на каквито и да било зеленчуци и зеленчукове.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 22:13 от Анонимен

# 306
Аз днес съм с анцуг в знак на протест.

# 307
  • София
Срещу бате Бойко ли протестираш?  Grinning

# 308
а, добра идея. вече да.

# 309
  • София
Стига де, недей да бъдеш скептична... сега ще видиш как бате Бойко ще ни оправи.  Laughing

# 310
  • Пловдив
Аз така и не можах да разбера защо се счита, че хората с анцузи са мутри, тлъсти, в невидение с какъвто и да е дрес код, непременно със златни ланци и оригващи след всяка глътка спрайт, без образование и обществено положение, и не на последно място нямащи пари да си купят обувки от изкуствена кожа!? Замислете се малко и стига сте ринали собствената кал върху гърба си.

# 311
Истината е, че "хората с анцузи", манцузи, дажанки, ланци итн. са много повече, отколкото изобщо можем да си представим. Та те са едно преобладаващо множество, те са масата а ние сме тези, които цъкат с език и мислят темички за тях сякаш са някакъв нов вид извънземи. Че аз като се поогледам и изключа прословутите луди дето все ги споменавам напоследък, Господ да ги поживи, Бог да ги прости и аз вече не знам какво, ама то като ги махнем тях остават разни чичковци с чехли, батета с анцузи, лелинки с клинчета, какички с шортички,и много, много вкиснати на алкохол и по принцип вкиснати сарфоши, алкохолици, пияндета и безделници от тука, та чак до Чирпан и обратно. И най-интерсното е, че като се замисля, те какво биха мислили за нашето моралистично и поучаващо малцинство на хората без анцузи, излиза, че те нищо не мислят, защото изобщо не допускат, че такива като нас може да съществуват. Вероятността да съществуват хора без анцуНзи е по-малка от тази за съществуването на живот на Марс. Техният микросвят е тяхната вселена и в нея ние сме безкрайно и отчайващо незначителни.
Другото нещо, за което се чудя е, какво ли би станло, ако изведнъж всички тези с анцузите наистина започнеха да спортуват. Може би нямаше да има по-здрава и издържлива нация от нас. Ниетцше би подскочил от радост в гроба, всички с радост биха показвали снимки на милото без да се налага да описват колко милО, щедРо и умнО е то. Ех...

Така,както те слушам изглежда имаш сериозни наблюдения към темата тръгна от едно спортно облекло и завърши с прехода.Мисля, че пропусна да кажеш за джогинга на американския президент,който според нормите създадени тук от вас трябва да тича по костюм  Wink.Само за инфо искам да каже че има хиляди разновидности на анцузи,които са направени целесъобразно за вида спорт който практикувате,има определни облекла за фитнес,определени облекла за крос,футбол,баскетбол,бокс,голф,тенис дори и за ШАХ и т.н,както и всяка една марка има така нар. casual сериая,като puma,shon jhon,adida,es,hugo,ck.dg и тн.Не че искам да чета лекции но ми е чудно защо всяко нещо се свързва с определен стереотип или може би с това правите аосциации във времената които сте живели,както и някоя екзотична дестинация като Чирпан...

# 312
Анцузите амбицират хората да пишат, да творят, да леят мисъл, да разсъждават. Дори не е задължително да са облечени в анцуг. Може само да се каже думата "анцуг" и глей кво става...
Това анцуга е голяма работа!

# 313
Анцузите амбицират хората да пишат, да творят, да леят мисъл, да разсъждават. Дори не е задължително да са облечени в анцуг. Може само да се каже думата "анцуг" и глей кво става...
И дънките са голяма работа! Какво щяхме да правим, ако ги нямаше?

# 314
  • Пловдив

Е не е като народна носия, но все пак примири се. Wink

Общи условия

Активация на акаунт