Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 160
  • 466
  •   1
Отговори
# 285
Не очаквах,че тази прекрасна тема
ще достигне 20 страници,честно. Confused

# 286
Както каза някой по-горе, важно е да имаш убеждения. Вие сринахте всичките ми убеждения - и за дънките, и за средната класа... май и за раниците.

Налага ми се да отида до банката и после на фризьор. Дали да си обуя дънките? newsm78
Аз пък си признавам, че понятието "средна класа" не ми е много ясно. Но затова пък ми е напълно ясно, че има кой постоянно да се грижи за нашето духовно и материално обедняване.

# 287
  • София
Е ТЕ т'ва е част от световната конспирация.

# 288
Не знам дали е световна конспирация но модната индустрия си е "присвоила" правото да диктува какво да обличаме,колко дълъг да е панталона,колко широк,какъв цвят да са дрехите ни, какви обувки да носим, коя прическа е актуална...
Не виждате ли армията млади момичета и момчета ,които са като нощни шкафчета,толкова еднакво облечени?Изобщо не им трябва униформа,те сами си я налагат.
Точно както беше наложена и модата на анцузите...а някои хора просто не са разбрали,че тя вече е в миналото.

# 289
Здравей, а ти защо гледаш на анцузите като мода или  като продукт на минало и на настоящето,просто е удобно облекло когато решаваш че ти се носи и го носиш.Мене пак ме радва факта че хората вече са по освободени и не им пука,как ще излязат до магазина,и не е нужно да се гримираш Simple Smile

# 290
Здравей, а ти защо гледаш на анцузите като мода или  като продукт на минало и на настоящето,просто е удобно облекло когато решаваш че ти се носи и го носиш.Мене пак ме радва факта че хората вече са по освободени и не им пука,как ще излязат до магазина,и не е нужно да се гримираш Simple Smile
Ами те си бяха мода преди....10-на години.Ама много модерни бяха...
Аз не съм против анцузите.И аз имам и нося,на подходащите места и поводи.
По-напред съм писала кое за мен е неприемливо.да не се повтарям.

# 291
еха 20 страници и още не сте разчепкали амбициите на хората с анцунзи newsm78  Laughing

# 292
  • София
Мисля, че е крайно време да изприказваме още двадесет страници за амбициите на хората по джапанки.

# 293
Мисля, че е крайно време да изприказваме още двадесет страници за амбициите на хората по джапанки.
А,това е вече сложна работа.Всеки втори е с джапанки...

# 294
  • София

И голяма част от тях са с немити крака и неизрязани нокти.

# 295

И голяма част от тях са с немити крака и неизрязани нокти.

Мда ,много е удобно.... особено като трябва всеки ден да режеш ноктите на някое от децата или на болни родители Tired...слагаш джапанките и анцуга даже с тях.....и търчиш навсякъде Crazy.....
Грим ли...... само прихващаш коса с ластик, за да не пречи Mr. Green Wink

# 296
Остави заплата ,казвай с дънки ходиш ли?

Аз много се изумих от кръстоносния поход срещу дънките, заформил се тук. И през ум не ми беше минавало, че са "недостойна' дреха  newsm78
Ако има дреха, която искрено обичам, това са дънките. И черно обичам  Mr. Green
Дънките са удобни, неангажиращи, комбинират се с почти всички стилове. Изобщо дънките РУЛЗ  Joy

Иначе "средната класа" ще ме прощавате, ама е икономическо понятие, и се определя първо от състоянието на банковата ти сметка и после от средата и ала-бала.

Личното ми мнение е, че ако мястото, на което отиваш, не изисква изрично някакъв дрескод, как всеки се облича в ежедневието не говори особено много за интелекта му, много повече за финансовото му положение. Познавам твърде умни хора, които отделят твърде малко внимание на външния си вид, просто защото не ги вълнува. И аз не съм от най-развълнуваните. Това прави ли ме некултурна, примерно?

# 297
Пример за пошлост в облеклото по ТВ днес адвокатката на пияния грък с фалшивите пари беше по къси панталонки и потник с полугол гръб.
Как въобще са я допуснали да влезе така в съда ?

# 298
Личното ми мнение е, че ако мястото, на което отиваш, не изисква изрично някакъв дрескод, как всеки се облича в ежедневието не говори особено много за интелекта му, много повече за финансовото му положение.
И това не е сигурно. Говори за суетността му или за липсата на такава... евентуално  Simple Smile

# 299

Личното ми мнение е, че ако мястото, на което отиваш, не изисква изрично някакъв дрескод, как всеки се облича в ежедневието не говори особено много за интелекта му, много повече за финансовото му положение. Познавам твърде умни хора, които отделят твърде малко внимание на външния си вид, просто защото не ги вълнува.

..както и много богати хора. Твърде много старание за външния си вид обикновено полагат въшльовците. Или тези, които са в центъра на прожекторите.

Общи условия

Активация на акаунт