Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 094
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Ха добър вечер и от мен.
Честити месечинки на Радо и всички останали бебоци от 26-ти!!!
Ние се върнахме още на обяд заради лошото време (излезе през ноща ураганен вятър и дъжд валя) но досега си изяждахме и изпивахме всичко в кумовете да не става зян после  Mr. Green
сега ви оставям, че ме чакат на спалнята на бял чаршаф  luvbed утре пак

# 196
kikoikris, не ограничавам Лора, тя просто толкова си иска. Мисля, че е нормално след две седмици захранване да яде по едно малко бурканче ама неще  Crossing Arms и аз не насилвам.

dobro_nastroenie, не знам дали в момента има конкурс за двойници, ама и да няма като ви видят снимката за вас ще го обявят  Peace и аз ще гласувам с две ръце за Марто, че е голям бонбон!

Tony_st , я дай снимки че да видим и ние тези младежки закачки  Joy

# 197
здравейтее Simple Smile))
ето малко снимки от нас, от днес сутринта по хладни4ко на хамака Simple Smile)

лека Simple Smile

Sad(((( не става ка4ването

# 198
Какво ще кажете за това http://www.innobaby.de/sackn_seat.html

Дали ще е удобно?  newsm78

# 199
  • София
Здравейте и от нас. Вчерашната среща беше леко минорна, но пък времето беше... мечта... Значи освен нас дойдоха още Роси + Стела + Тати + Вихрогонче + Малкото Вихрогонче, а по-късничко, както Тони е казала, мина и снахата да се види със зетя. Е няма такъв флирт, наистина. То нали Калин предимно с мацки е обграден в ежедневната скитня, ама не им обръща особено внимание, а на Рая направо искаше да й скочи. То не беше "оцкане", то не беше закачки с крачетата, то не беше чудо... Рая като истинска госпожица в началото се правеше на недостъпна и не му обръщаше внимание, но после като почнаха едни усмивки... Снимки ще сложа 'га сколасам, че времето не е за изпускане и пак ще се мятаме цял ден из парка  Whistling
Открихме невероятна поляна за среща, просто не е истина, а имаше и масички с пейчици дървени между обграждащшите я дървета (на сянка). И шезлонги - целият парк от миналата седмица е осеян с дървени шезлонги...

dideto, да ви изям тортата  hahaha калинкена

dobro_nastroenie, конкурсът на сп. 9 месеца е за прилика и обикновено е с роднини, ама за вашата снимка според мен трябва да направят изключение!

ДЕСЕТА ЮБИЛЕЙНА СОФИЙСКА СРЕЩА: 01.08.2009 г. събота в Борисовата градина от 11 ч. Среща около езерото Ариана на сянка. Който има желание, може да се включи пслед срещата в похода в подкрепа на кърменето.
записвам: зелено човече

Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415334.0)

СОФИЯ
1 август (събота) от
17:00 ч. Поход в подкрепа на кърменето
От пл. „Св. Неделя” по бул. „Витоша” до НДК, вход на bTV
18:15 ч. Пикник „С мама на кафе”
С подкрепата на Сдружение «Настоящи и бъдещи майки»
Теми: „Кърмене и работа”, „Кърменето в извънредни ситуации”
Заведение Delano Garden (на полянката пред bTV на свободна консумация)

2 август (неделя) от 10:00 ч. Семеен пикник на зелено, Борисовата градина на централната полянка между Слона и езерото с лилиите --> бихте ли се включили?

# 200
Добро утро.

Нещо ми убягва Бейби Мони? newsm78

Я споделете имат ли вече предпочитания бебоците?Кое им е любимото пюренце? Grinning

# 201
  • София
Елвинг, за най-ужасни жеги не че не става Западния парк, но все пак у нас си беше по-добре. Ама ние сме на първия етаж, де и около нас почти пред всички прозорци има дървета, та е доста хладно. Иначе, ние бяхме в тази, слънчевата част на парка, до чешмичката, близо до централния вход и си беше доста жежко. Смятай, щом Илийката като го изкъпахме в 5 часа си подкара нощния сън, колко е бил каталясал. По алеите, където няма асфалт е по-хладничко, но те са по-безлюдни и ме беше страх.

# 202
добро утро и от нас Hug
честити месечинки  bouquet

алекс_мама тук сме,бяхме при баба и дядо,в събота бяхме на басейнче,и вече не се отличават толкова на тениска Mr. Green още един път и ще съм с равен тен Rolling Eyes

днес сме на консултация,ще пробвам номера с ключовете,пък дано не плаче много Praynig

днес май времето ще е приятно Grinning

# 203
Добро утро и от мен.Хубава и прохладна сутрин!!! *Nikita*   според мен това няма да е удобно защото ми се струва че не е кой знае колко стабилно.Мисля че може да увисне наляво или надясно от стола...............

# 204

Ами според мен ще върши работа за укротяване само  Mr. Green Не е удобно за бебе или по-малко дете, защото няма нищо отдолу, което да му повдига нивото. А това е задължително, за да стои на масата нормално  Peace

Мира от една седмица яде по 150гр зел.пюре. Аз пък се чудя не е ли много  newsm78 За сега, си мисля че има предпочитания към моркова  Thinking Но тя всичко си хапва и не мога да преценя съвсем сигурно, пу-пу  Laughing
Днес ще започнем кашите и пюре от ябълка. Да видим какво ще каже на сладкото  Laughing Само, че взех безмлечна каша и се чудя как да я правя  Rolling Eyes Не ми се цеди кърма определено. И май ще я забъркам с вода, пък тя после ще си суче от мен.

# 205
Добро утро и от мен.

И аз се чудя колко време след плодовите  да захраня със зеленчукови пюренца. След като съм изброила 3-те плода(ябълка,круша,слива) би трябвало да може-така каза и педи.Ама аз сега почнах да давам комбинирани плодови и изчаквам още малко.
Алекс-мама пробвай друга марка щом не ги яде.Банана е сладък плод затова сигурно го предпочита.Аз още не съм захранила с него и нямам намерение да бързам.Даже ще го оставя за след зеленчуковите.Сравняват го с картофа,а и не е наш плод.

Относно цените на Бг пюрета-нормално е да са по ниски-не са внос.В случая цената не определя качеството.(така мисля аз).
Лек ден на всички.

Веси ,ще споделиш ли кои зеленчуци си давала до момента?

# 206
здравейте,

Ние сме най-лигавото бебе на форума. От 6.30ч до сега мрънка, а като я взема на ръце се сме. Прави ме на трътка и се кефи  Joy Сега му се кара нещо на Зайко Байко.

Честити месечинки на бебоците!!!

Ние се оправяме и излизаме навън.

# 207
Добро утро и от нас Simple Smile
Да споделя какви каши купих вчера:
Хип-Първата каша на бебето
Хумана-Каша с круша и елда
Лактана-Оризова каша с ванилия
Всичките са млечни, не съдържат глутен.Днес почваме с Хипа, че нали и това мляко ядем. Peace

# 208
Добро утро и от нас Simple Smile
Да споделя какви каши купих вчера:
Хип-Първата каша на бебето !!!
Хумана-Каша с круша и елда
Лактана-Оризова каша с ванилия
Всичките са млечни, не съдържат глутен.Днес почваме с Хипа, че нали и това мляко ядем. Peace

Белла, провери срока на годност на тази каша!
Аз исках да я купя, защото е точно това, което търся - млечна и без плодове. Но я имаше само в Кауфланд и се чудех защо я няма никъде другаде. Преди да отида да я купя, се отдих в една аптека, където зареждат всичко на Хипп и там им казаха, че цялата партида внесена в Бг на тази каша е с изтекъл срок на годност. Изтеглят ги от мрежата  Peace На тази, която ми показа срока беше изтекъл преди месец. Всеки момент чакали зареждане с читави каши.
Аз съм взела само една за сега - на Блевит  Peace

От зеленчуците съм въвела - морков, картоф, тиквички, пащърнак и сега въвеждам тиква  Peace Може да се каже,че съм въвела и ориз и царевица, защото в някои пюрета основния зеленчук е комбиниран с едно от двете.
Сега съм в чуденка как да продължа напред  Rolling Eyes От чистите пюрета остават за въвеждане карфиол, броколи и спанак. Но аз я пробвах с карфиол два дни преди две седмици и много се разтръцкахме  Rolling Eyes А във всички вече комбинирани пюрета без месо има задължително нещо от тях + грах. И ги водят пюрета Нежни зеленчуци  newsm78
Може ад взема да ги въвеждам не с чисто пюре ами от тези смесици. Там са с в по-малко корличество и предполагам, че няма да са й проблем  Rolling Eyes
И с Маги си спомням, че се чудех какво да давам един месец, като въведох основните зеленчуци, а останалите пюрета основно бяха с месо  Rolling Eyes А аз месото ще го въвеждам от 6мес. Освен това и почти всички вегетариански пюрета са в малки бурканчета  Tired

# 209
Проверих още в магазина-26.09.09 Peace
Знаете ли дали от плодовите йогурти и десерти на ОВКО дали мога да ги давам като самостоятелно хранене(примерно за следобед)или като десерт към млякото или кашата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт