Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 473
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 Crazy чудех се аз къде сте видели на Бодливка сладкишите, пък те били в албума за 4м  Crazy Разкошни са ти момиченцата  Heart Eyes  Hug Никита, Окич, и вашите девойки са страхотни  Heart Eyes Аз шишета ползвам на Авент - нямат тръбички и клапи.
Шуши13, няма защо да се разочароваш - това е нормално за бебетата на тази възраст  Simple Smile , израства се.
белла браво на момчето,Крис не ще и не ще да я яде тая каша,плюнчи се,гнуси се  Crazy,тия дни ще му дам от тези  с плод дето са  newsm78,нали казват,че оризовата нямала никакъв вкус  Rolling Eyes
Ами незнам, ама тая на Хип беше хубава, щом изядох остатъка Embarassed Беше все едно ям мляко с ориз  Crazy
ами аз най-редовно дояждах кашите, харсвам ги, в сравнение с пюретата Crazy Blush
Не мога да си публикувам отговора вече 5мин, само пишете  Crazy

# 271
Тони, мисля, че добре мина - не беше нито ужасена, нито възхитена  Crazy, по-скоро беше заета да чопли дрънкалката  Laughing И отидоха км 2 лъжички някъде, не знам точно, защото аз и давах по мъничко накрая на лъжичката.Обаче се омазахме като да е изяла цяло бурканче. Не бях предвидила, че ще дърпа лъжицата и ще си бърка в устата, докато яде  Mr. Green/а не сложих и лигавник  Crazy/.Ама си преглъщаше, де, нямам търпение утре пак да папкаме!

Браво на вас! Дано утре имате повече успех.

Аз колкото повече наближава понеделник, толкоз повече се шашкам - да видим ние как ще се справим.

Зеленко, "свате" - ще се караме... Mr. Green Не си ни записала за срещата в събота... Mr. Green Hug

# 272
Тони, като каза събота - пуснаха ли метрото до СУ или...? Че нещо ми е далечко с колата по жегите чак до там, та може и да пропуснем...

# 273
 Heart Eyes
Нашия тати е болен - Sick и другото , та сме една драма.
Утре ще пиша павече.
Качих снимките  с  помоща на баткото  и утре ще пратя на някой една снимка да пуснем от срещата. А тя Роси прави фотосесия и трябва тя да ги качи . Мойте са само две еднакви снимки.

# 274
Е, госпожиците са нацелувани подобаващо! Hug Едната по телефона.. Wink Благодаря ви,всички дечица са сладурковци!

Баща ми има един лаф-Като малки ти иде да ги изядеш,а като порастнат съжаляваш,че не си го направил! Joy hahaha Ще му се,аз не случайно съм се родила с г..за напред! Mr. Green

Утре Мазнейкова на гости при Гала!
Ще гледам на стария ТВ,че новия може да замине.. smile3515 boo newsm66

и аз сега ги открих малките съкровща  Hug колко е хубаво като са 2!!!! бонбонки Simple Smile))
Бебо най го ма4кам,  целувам като е сънен, тъкмо събуден! толкова е меки4аккк Simple Smile))) изпълнявам съвета на баща ти кикикикикики

и аз 6те гледам утре гала, дано има нови данни, не само да говорят до тук изнесените не6та ....  Tired офф... колко нелепо  ooooh!

млъквам, лека!

# 275

Баща ми има един лаф-Като малки ти иде да ги изядеш,а като порастнат съжаляваш,че не си го направил! Joy hahaha Ще му се,аз не случайно съм се родила с г..за напред! Mr. Green
Joy Joy Joy

Беба smile3538 doh, забравих по рано, че и аз гледах бебо Стефан, невероятен сладур е с тези страхотни очи Hug Hug  Hugи всички мартенски съкровища Heart Eyes усмихвам се на компютъра...   bouquet

# 276
Добро утро,
пак ли сме най-ранобудни?!?!

Тони, като каза събота - пуснаха ли метрото до СУ или...? Че нещо ми е далечко с колата по жегите чак до там, та може и да пропуснем...

Ми не знам, ама ми се върти в главата, че трябва да го пуснат септемри месец. Нека пише някой, който ползва метрото.

# 277
  • София
А добро утро!
След като вчера прегракна от рев, тъй като му се спеше, та две не вижда, но пък не искаше да ни прави кефа да заспи, моят човек нощес отново беше едно добро дете. Grinning Явно го мъчат пусти зъби, макар да не ги виждам отникъде да се появяват, защото насред писъците вчера като отидох да го взема беше заръфал решетката на леглото като куче кокал. Само за снимка беше, ама ми беше жал да го снимам.
 Никита, София изглежда като голямо дете с този перчем. На снимката, дето се опитва да слезе от шезлонга направо се върнах да видя дали не е някоя кака снимана.
 Ядящите бебоци са много готини (както и всички други,разбира се). Илийката така се маже само с пюрета, които не обича. Другите ги изяжда, почти без да излезе нищо. Но аз за всеки случай си го храня гол. И без това така си джитка по цял ден, ама и да съм му облякла някой потник, свалям го, щото не ми се перат лигавници.
 Ха-ха,сега виждам снимката на Билянка и сутрешната преса. Много е идейна! Grinning
 Елвинг, Алекс ще е много добро и разумно дете, да знаеш. С този поглед и добродушно-лъчезарна усмивка... Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 08:53 от Дърта маймуна

# 278
  • Варна
Добро утро! И аз да похваля сладурковците от снимките, публикувани вчера. Всички са ми близки на сърцето  Heart Eyes
Нашето захранване върви по следния начин: в продължение на 6 дни изядохме 2 малки бурканчета картофено пюре, а днес смятам да почвам картоф с морков. С всеки изминат ден Симона приема все по-успешно новата консистенция (в началото и аз не бях сигурна какво точно и влиза в корема). Ще се пробвам да увелича количеството, но няма да я насилвам - колкото иска.
Оня ден щах да падна под масата. Едни наши приятели бяха на гости и закачаха Криси - има ли гадже, гушкат ли се ...и т.н. И тя като се разприказва "Гаджето ми е Росен и като порасна ще се оженя за него (това го знаех). В градината се крием зад храстите, за да не ни види госпожата и се целуваме по устата като по филмите.....И Борис ме обича и иска да се целуваме, но аз не му давам" Shocked...Какво ли ме чака след няколко години?!!

# 279
Добро утро!
Gery Moore  Laughing
Мойто диваненце през ноща на няколко пъти с въртя из леглото и се боричка с възглавницата.Добре,че го усещам та ставам да го оправя.Направо взех да се плаша вече.Вашите спят ли с възглавница.Денис постоянно си я навира в лицето ooooh! и ме е страх да не се задуши.
Сутринта го открих пак на обратно обърнат и с възглавницата от горе му. ooooh! Ама как се беше оакал малеее ,миришеше яко. Laughing

# 280
  • София
Светле, моят човек това с възглавниците го прави, откакто се помни, пък спи с възглавници заради повръщането.. В началото се стрясках, но после установих, че това просто му създава усещане, че е гушнат в нещо и така по-лесно заспива с възглавницата на очите. Така или иначе, не можем да ги охраняваме по 24 часа, така че Господ да ги пази. Simple Smile Аз мисля, че децата вече са по-силни и не така безпомощни. Опа-а-а, без малко да пикира на глава.

# 281
 Laughing Laughing Laughing опасна работа си ти  Laughing Laughing Laughing

# 282
Здравейте момичета!

Радвам се, че бебоците ви са добре! Честити месечинки на сладурчетата родени на дата 28-и!
Черпя ви виртуално защото майка ми днес е рожденничка! Тази вечер ще се преместим за няколко дни при нашите! Баткото след петък вече е във ваканция и ще поскитаме малко! В средата на август ще се запътваме към морето!
Петя спи на една възглавничка от баткото на Чико с дупки против задушаване! Не може да си я слага на лицето, не се свива, не става на топка под главичката! Много съм доволна и я препоръчвам горещо!
Вече имаме напредък с дребната! От няколко дни хапва зеленчуково пюре като вече изяжда по 40 грама, но все още не иска да пие мляко след това! Заспива и ако се събуди след час пие АМ, ако се събуди по-късно минава вече към следващото хранене! Миналата седмица взех каша на Хип, но явно я засища повече от тази на Милупа защото огладнява по-късно. Сокове пие от тези на Хип, но пак когато пожелае! Вода не иска и да надуши! Няма такова отвращение!

Гери Моор, опасни са децата вече! Аз очаквам нещо подобно от нашия син защото все ми говори за някакво момиче Стели, което даже го чака сутрин на вратата в градината!

Хайде лек и приятен ден ви пожелавам!

# 283
Да ви почерпя за петатa ни месечинка Grinning, не е истина как бързо лети времето Wink

Оня ден щах да падна под масата. Едни наши приятели бяха на гости и закачаха Криси - има ли гадже, гушкат ли се ...и т.н. И тя като се разприказва "Гаджето ми е Росен и като порасна ще се оженя за него (това го знаех). В градината се крием зад храстите, за да не ни види госпожата и се целуваме по устата като по филмите.....И Борис ме обича и иска да се целуваме, но аз не му давам" Shocked...Какво ли ме чака след няколко години?!!
Joy сладури Heart Eyes, след няколко години вече почват да се делят и си играят само момиченца и само момченца Peace, в детската са по-отворени Grinning

# 284
Zora имаме я тази възглавница на Чико с дупките.Купих си я още като бях бременна.Даже снощи я изкарах да я мерим ,но все още е висока за него. То ще му се схване врата ако спи на нея. Размера и уж е най-малкия от 0м+  Shocked

Честито на всички дечица родени с днешна дата.

Общи условия

Активация на акаунт