хавлии в хотелите

• 15 015
  • 159
  •   1
Отговори
# 75
  • In someone's dreams
Аз също нямам нищо против да ползвам хотелските хавлии и чаршафи. Въпреки случката, която ни се случи тази година в 4-звезден хотел на бг курорт.

Та в този хотел камериерките винаги минаваха в 12,30 /по това време е обяда в ресторанта/. Качвам се аз обаче да пасирам храната на дребчо, за да не мъкна пасатора в ресторанта и в стаята две камериерки уж чистят. Едната се обажда от банята: "Тая пък си хвърлила памперса на детето в коша" - казва в мое присъствие. Аз мълчаливо си пасирам супичката, а другата: "Дали да им сменим чаршафите или само да ги пригладим, тия и без това не се прибират почти". Другата се смее с глас. Аз пак се правя на глуха. Отварям хладилника и сипвам малко студена вода в пасираната супа, че се бях престарала със сухарите пък и пареше и едната коментира пак: "Гледай я тая какво прави, т'ва дете ще яде ли тая помия". При което вече не се сдържах и отговорих: "Да, ще я яде и много му харесва даже".

Двете лелки пламнаха като червени домати. Пет минути ми се извиняваха, били ме помислили за чехкиня и затова така коментирали. Смениха ни чаршафите /които си бяха пригладили само/, даже ни оставиха и резервни кърпи за плажа. Иначе ей това е обслужването в накои хотели. Думи нямам просто.

# 76
  • There I was on a July morning
Двете лелки пламнаха като червени домати. Пет минути ми се извиняваха, били ме помислили за чехкиня и затова така коментирали. Смениха ни чаршафите /които си бяха пригладили само/, даже ни оставиха и резервни кърпи за плажа. Иначе ей това е обслужването в накои хотели. Думи нямам просто.

Ох, голям смях hahaha Joy Joy
Стана ми интересно къде според тях трябва да се изхвърлят памперсите?

# 77
Един месец съм работила като камериерка, в студентските си години, легенди мога да разказвам.Не само за чистотата в хотелите, но и за хигиенните навици на почиващите и то според възраст и националност.
Представям си тези, на които това по принцип им е професия

# 78
  • Страната на приказките
Не, не се обременявам, ползваме хотелските. Кой ще го носи и пере всичкото това? У дома не си сменям чаршафите всеки ден  Embarassed. Моя позната освен всичко това, което описвате, си носи и собствен леген, за да си пере в хотелската баня. Не сте се сетили, нали  Laughing

# 79
...легенди мога да разказвам...
Микрофона е Ваш.

# 80
  • Бургас
Бъдете сигурни, че обслужващият персонал коментира по особено грозен начин всичко свързано с вас. Тия препарати, с които мият баните им вземат акъла и си го изкарват на клиентите (тайничко), пък и повечето камериерки не се отличават с особена интелигентност и обноски.

# 81
  • Sofia
Аз също нямам нищо против да ползвам хотелските хавлии и чаршафи. Въпреки случката, която ни се случи тази година в 4-звезден хотел на бг курорт.

Та в този хотел камериерките винаги минаваха в 12,30 /по това време е обяда в ресторанта/. Качвам се аз обаче да пасирам храната на дребчо, за да не мъкна пасатора в ресторанта и в стаята две камериерки уж чистят. Едната се обажда от банята: "Тая пък си хвърлила памперса на детето в коша" - казва в мое присъствие. Аз мълчаливо си пасирам супичката, а другата: "Дали да им сменим чаршафите или само да ги пригладим, тия и без това не се прибират почти". Другата се смее с глас. Аз пак се правя на глуха. Отварям хладилника и сипвам малко студена вода в пасираната супа, че се бях престарала със сухарите пък и пареше и едната коментира пак: "Гледай я тая какво прави, т'ва дете ще яде ли тая помия". При което вече не се сдържах и отговорих: "Да, ще я яде и много му харесва даже".

Лелее  ooooh! бях чувала, че гладят мръсни чаршафи, но си мислех, че това е останало в миналото...

# 82
и нашето семейство ползва хавлиите в хотелите.Само за плаж си носим свои.

# 83
Момичета честно да си кажа направо ме шашардисахте с тези хавлии и чаршафи...
На почивка ли отивате или... ??? Ами тези хавлии дето си ги ползвате на пясъка после кво?
Нали на този пясък преди вас са лежали (та и други работи може да са правили) други хора че и животни!!!

Аз пък си търся точно от тези чаршафи на които спахме в хотела в Турция това лято ама ги нема тука... язък. А бяха превъзходни, меки, гладки, хладничко държат... (sorry for the spam)

# 84
  • Sofia
Какво е значението дали ще ги ползваш  след баня или за плаж?

# 85
Изумена съм, че някой носи хавлии и чаршафи от къщи!  Thinking  Ами, ако тръгнете на 10 000км и сменяте 3 полета - как ще влачите толкова багаж?
Аз съм носила 1 хавлиена кърпа, за всеки случай, ако липсва в хотела, да има с какво да се избърша - това за Египет, Тунис... понеже съм чувала много пъти, че няма. То пък имаше, та си ползвахме тамошните и си върнах нашата непокътната.

Ама кофти работа бе хора, вие се заробвате! Нямате никаква свобода - носите си хавлии, чаршафи, в басейна не влизате, ваната не ползвате... не си струва да ходите изобщо, то не е живот, по- добре в къщи.

# 86
  • Sofia
Какво е значението дали ще ги ползваш  след баня или за плаж?
на повечето места не предоставят хотелски кърпи за  плаж,иначе не бих носила и за плаж

# 87
Имам една шашава братовчедка, която си мисли, че само тя е чистоплътна, защото си пере гащите на ръка, но след като видях темата се ошашавих аз - колко гнуслив народ съществува.
Някой ходил в Египет да не си носи и цистерна с вода от неговия си извор Joy, защото тамошната не става дори да си миеш зъбите.

# 88
Аз преди малко, в друг форум, попаднах на пост, в който се разказваше как в Турция цяла група (автобусна) се посрала на връщане (уж от храната), та се съветваше нищо да не се яде там, да си носиш храна от вкъщи  Laughing

Изобщо, от Европа не излизайте, и от България не излизайте, пък може и от вкъщи да не излизате!

# 89
  • София - Бургас
Пина, като чета постовете от теб, сякаш ми взимаш думите от устата и не само в тази тема, като разсъждения явно ще си паснем много..С удоволствие бих се запознала с теб, стига да имам път към Варна...

По темата, хавлии никога не съм носила и не са ми били необходими.В момента само се сещам и то заради споменатата от Пина дестинация - Египет, че дори и шампоан не си бях взела, за което горчиво съжалявах, кърпи обаче - имаше!

Общи условия

Активация на акаунт