хавлии в хотелите

• 15 022
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
И дори спя гола в хотелските чаршафи  ooooh! От чаршаф още нищо лошо не съм хванала.

Ти пък! Ще спиш гола! Знаеш ли какви опасности дебнат... Mr. Green

# 121
  • София
Чаршафите се сменят веднъж седмично, хавлиите - на 3 дни или ако реша, че са за смяна, ако е по-рано.

Е ужас, не думай!
ССФ сменя чаршафи всеки ден, най-много на два.  Twisted Evil

# 122
Сигурно и секса в хотелски чаршафи е пълно табу..... Mr. Green

# 123
Смятам, че всеки има право на мнение и мен лично ме обиждат последните иронични постове.
За протокола- не съм маниачка на тема стерилност и чистота. Сменям хавлиите веднъж седмично, смятам, че е напълно достатъчно (явно съм мърла щом вие сменяте вашите на 3 дни). Не държа нито себе си, нито бебето си в стерилна среда (ау ужас дори не и стерилизирам приборите!)....за вас това може да е недопустимо, за мен не е!
Не използвам хотелски чаршафи и хавлии, но не се присмивам на хората, които са решили да ги използват. Смятам, че сме големи и възпитани хора и заядливите подхвърляния не ни отиват  Naughty
И ДА за мен сексът в хотелски чаршафи е табу, именно заради тоа си нося свои  Naughty

# 124
Нищо не нося. Просто си избирам хотели, където е гарантирано, че кърпите и чаршафите ще са прани  Laughing

Точно така. Обратния вариант да мъкна и хавлии, не си го представям.  Shocked

# 125
  • Бургас
Добре де - има хора в командировки - 4 дни в седмицата са в различни градове и спят в хотели ... Как ги виждате да си носят и чаршафи ?

# 126
Добре де - има хора в командировки - 4 дни в седмицата са в различни градове и спят в хотели ... Как ги виждате да си носят и чаршафи ?

Предполагам, че са претръпнали тези хора.

# 127
  • София
catwalk, хората, които работят нямат време да изпадат в мании и да си вкарват филми в глаавата:))

не мога да си представя, че ако отивам на почивка:

- ще мъкна самара с чаршафи и кърпи и куфарите ще са повече от хората
- че хотелът, в който ще бъда няма да спазва необходимите стандарти за чистота и нараво стерилност (където трябва)

на тези, които си носят от удома кърпи и чаршафи, препоръчвам да си вземат и пясък, и морска вода, че тези по морето, ако знаете какви са....

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 18:07 от Dao

# 128
  • Бургас
catwalk, хората, които работят нямат време да изпадат в мании и да си вкарват филми в глаавата:))
Именно !  Simple Smile

# 129

Предполагам, че са претръпнали тези хора.
И аз предполагам, че просто са свикнали. Не виждам нищо лошо в това, чеповечето хора не си носят от вкъщи. Обаче, не виждам нищо лошо и смешно в това, че аз си нося Naughty
Дао, това за водата и пясъка няма да го коментирам.
Имайте малко уважение към авторката на темата и мнението на другите  Naughty
Предварително благодаря! 

# 130
Ползвам хавлиите в хотела и чаршафите също.

# 131
Споделям мнението на barboran4e. Peace

# 132
barboran4e, умишлено ли не отговаряш на въпроса ми, как е името на 5-звездния хотел в Щатите, в който си работила, или не си видяла, че те питам?

# 133
  • София
Чаршафите се сменят веднъж седмично, хавлиите - на 3 дни или ако реша, че са за смяна, ако е по-рано.

Е ужас, не думай!
ССФ сменя чаршафи всеки ден, най-много на два.  Twisted Evil
Помня я темата.Някои и сутрин и вечер сменяха  #Crazy

# 134
  • София
Тогава реших благоразумно да замълча.
Иначе сериозно рискувах да ме вземат за нещо като клошар  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт