Сега лято и море, а ФЕВРУАРИ всяка ще гушка своето дете! (7)

• 11 499
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ами те са били ин витро, изненадата първоначално е била "Защо е само едно?", а после всичко си е дошло на мястото.

# 196
Даркан,добре дошла при нас,това е супер новина twin_neutral,да са ти честити близнетата

# 197
Ани, живи и здрави да са ти близнетата hug hug hug

# 198
  • Бургас
Уау, DarkAn, супер новина! Честито!  Hug

Аз идвам на отчет. Вчера бях при доктора, който живот и здраве ще ми води ЖК.
Всичко е ОК, ембриончето расте, отговаря си на седмиците. И снимчица ми дадоха!  Flutter

ДоФторът ме вика след 2 седмици, тогава ще правим и изследванията.
Момичета, приемането на Утрогестан влияе ли на резултатите на изследванията за кръв и урина?

# 199
  • Плевен
Здравейте. Днес се реших и си запазих час за фетална морфология на 13.08 в МЦ Фемина при д-р Цолова. Дано да е добра. Пробвах Марков, Томова и Димитрова, ама все за късни дати имат свободни часове, та...Цолова ми е късмета. Притеснявам се от тоя биохимичен сгрининг или каквото беше там..., не заради друго, ами страшно много ме е страх от игли...Ще се почудя още известно време и ще видя какво ще правя. Вас изследваха ли ви за СПИН, защото мен никой не ме пита дали искам и така и не ме изследваха... Sad

# 200
Здравейте милички!
Днес съм малко по-спокойна,говорих с шефката си и се разбрахме да поработя още малко и като се усетя,че не мога ще почна да влизам в болница,и за три дни лежане те давали 30 дни болнични и така можело до края!
Поне днес беше в настроение и ми влезе в положение!
А при първа възможност тоя лекар ще го сменя.Той мъжа ми беше с мен вчера ама като хич не е по скандалите!
Гледам вече дрешки за бременни си купувате,а на мен хич не ми личи още,а как искам Grinning

# 201
Здравейте мами! Много ви благодаря за топлите думи! Аз знам, че не могат да ме съкратят, пък и тези завистливи кучки изобщо нищо не могат да направят освен за завиждат и да си пишат по вътрешния чат... То за това сме на такова дередже - вместо да работят (а имат много работа) си чатят...
Аз по принцип съм перде, но явно хормоните си казват думата. Изроди всякакви, въпроса е да не им обръщаш внимание. За болнични се замислям от септември или октомври, но принципно си харесвам работата, пък и не ме натоварва ( за сега). Честно казано не ми се стои в къщи по цял ден Simple Smile
Хубава вечер ви желая, сега ще дочета, че много пишете бе.....

# 202
Lolilita мила хич не им обръщай внимание на такива!Гадно е само,че трябва да ги виждаш всеки ден!Какво може да им пречиш!

# 203
Пухтар, не ми пречат. Аз им преча. Joy Joy Joy Позитивен човек, така че не ме мислете!

Добре дошли на всички майки без значение колко туптящи сърца носят Simple Smile

Моето момче има брат близнак, та свеки разправя, че хич не е било лесно с две и то мъжки  hahaha, така че стискам палци да сте твърди и корави като нея!!!

# 204
Здравейте, сладурки! Аз няколко дни не съм влизала и сте преполовили темата. Връщам се да чета, че много ме чака  Grinning

# 205
В четвъртък съм на преглед.Цели 20 дена не съм виждала чудото в мен и ми е криво и притеснено.Тогава ще ме записват и на ЖК и изследвания ще правим.Дано всичко е наред.
Момичета,на някоя от вас казаха ли и вече какъв ще е пола на бебето?На януарки масово в 12 седмица им казаха пола.Чак се учудих как може толкова рано newsm78.Между другото имате ли предпочитания за пола.Знам,че най-важното е да имаме живи и здрави бебета,но не ви ли е любопитно?

# 206
Харем стил Ха Ха, някой друг освен мен наднича в чужди теми  Joy
Не са ни казали масово половете, сега започват вече да изскачат, чаак след 15г.с.! Май чакат да са съвсем сигурни! леко бременеене и здрави бебчета на финала   bouquet

# 207
Я и аз да се рапиша в чеждата тема
На мен доки ми каза полът защото аз го изнудих.
Той накрая каза че ще имам дъщеря
С съм едва в 13 седмица
Е каксте имате ли коремчета?
Аз май усещам бебо и то все като си легна по гръб и то става все по силно Shocked
Каксте с ритничетата?

# 208
Добро утро на всички!  bouquet

Аз се по изгубих пак. Гледам преполовили сте темата.

Добре дошли на новите майчета. Hug

Чета ви за болничните, аз също ще излизам в болничен в началото на септември, нали съм с високо кръвно. Док ми каза че тогава най рано може да ме пусне в болничен понеже може да дава само 180 дена. При първата бременност не съм излизала в болничен понеже не бях на работа, но тогава пак ме пита дали да ме пусне, но този път ще изляза.
На работа помолих да ме пуснат в отпуска докато изляза в болнични, но шефката ми отказа категорично. #Cussing out А имам поне 20 дена да ползвам ако ли не даже и повече. От както съм на тази работа(от миналия август) не съм ползвала отпуска. Шефката ми вика предната касиерка си ползва отпуската после. Да ама аз искам сега да я ползвам, но какво да се прави ще поработя още един месец. После за болничните нищо не може да ми каже.

Оплаках ви се Embarassed

Лек ден на всички! Hug

# 209
  • Плевен
Fallen_91 аз нищо не усещам все още, освен, че се уголемявам. Аз съм в края на 10 седмица, таман влизам в 11. Коремът си ми личи, ама не знам дали е от бебето или са сланинки. По принцип съм слаба и дребна, а сега се чувствам огромна. Не знам как ще я караме до края. Ти усещаш ритане ли вече?!

Общи условия

Активация на акаунт