Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава БХС в Майчин дом?
Какво е кожен диван и какви са неговите характеристики?
Какво представлява скринингът за бременността на БХС и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава БХС в Майчин дом?
БХС в Майчин дом представлява набор от кръвни изследвания, които включват измерване на кръвното налягане, пълна кръвна картина, глюкоза, хемоглобин, хематокрит, протеинови фракции, билирубин , трансминази , креатинин , урея , електролити и седиментация. Освен това се изследват група и резус фактор, сифилис, хепатит B и C, HIV и ревматоиден фактор.
-
Какво е кожен диван и какви са неговите характеристики?
-
Какво представлява скринингът за бременността на БХС и защо е важен?
-
Какво е FM и защо е важно?
-
Какво е значението на термина на бременността?
Но сега доки я забрани след кървенето, заедно със секса и ме лишиха от всички удоволствия... В петък съм на преглед, дано разрешат поне едното (второто)
, че то не се издържа... Млади хора сме
.

), ама бях и малка - на 20, живеех в Студ. град и УЖ от всичко разбирах. Сега като се сещам и ми е смешно
и аз - цял ден по разходки, биричка........и така вечерта викам на мъжо: "Хайде все пак да отидем до МД?" - речено, сторено --> остави ме в 18 h. и каза, че към 20 h. ще дойде да ме види. И започнаха прегледите...на гинекологичния лекарката вика: "Момиче 8 см. разкритие до час ще родиш. Отиваме в пред-родилна." А аз: "Не може. Чакам мъжа ми да дойде да ме види." Абе неадекватна работа
Живот и здраве, ако раждам пак толкова лесно май няма значение - къде?

.