Връзка с колега!?

• 12 015
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
Всъщност, нищо лошо няма в тези връзки - първата ми "служебна връзка" ме научи на много неща - в работата, в живота, в човешките отношения...
Втората ми такава се превърна в 7-годишен (продължаващ) брак, страхотно разбирателство и приятелство, обичаме се много, щастливи сме. Имахме близо година връзка, след като се запознахме на работа, а после пак сме били колеги. Сега също работим през 2 пресечки и е страхотно.
Сега също съм много щастлива...

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 16:22 от azaf

# 31
  • Пловдив / София
Връзка с колега не е препоръчително. Винаги води до проблеми и идва момент, в който, ако връзката се задълбочи, някой ще трябва да си жертва раб.място.
Не случайно в доста фирми се подписва такава декларация. За една банка знам със сигурност от първа ръка.

# 32
Връзка с колега не е препоръчително. Винаги води до проблеми и идва момент, в който, ако връзката се задълбочи, някой ще трябва да си жертва раб.място.
Не случайно в доста фирми се подписва такава декларация. За една банка знам със сигурност от първа ръка.

Е, ама авторката не иска да се омъжва за колегата си.
Иначе, когато решихме да се женим с моя мъж, докато бяхме колеги, аз напуснах (и без това, имах в пъти повече шансове да сменя работата с много по-добра) - преди това не е било проблем за никого - знаеха за отношенията ни, но не сме ги смесвали с работата.

# 33
 Laughing Категорично не искам да се омъжвам за него. Готин е, но хич и не го искам в живота си. И за да бъда напълно ясна, за тези които мислят, че търся връзка или искам/ влагам чувства - не не е така! Аз секс с мъжа си не правя, имам си едни елементарни нужди, а съм на 27 и хормоните ми кипят  Laughing От друга страна много си харесвам работата и не ми се иска да я жертвам, но пуст нагон  Laughing Не мога да се позная.

# 34
звучи добре  - хем ти е под ръка(можете да го правите на бюрото след работа или в обедната почивка), хем казваш ти харесва. според мен се хвърляй, не му мисли.

той защо си избира все женени жени?
щото така му изнася - да не могат да му търсят отчет на принципа "аз казвам ли ти нещо ти като си с мъжа си?"
тези вече ги познавам,но не струват  Peace

# 35
Ami ako edinij ot dvamata se vlybi? Togava kakvo pravim? Za6toto vlybvaneto stava ei taka bez da iska6 ponjkoga nali?

# 36
Ami ako edinij ot dvamata se vlybi? Togava kakvo pravim? Za6toto vlybvaneto stava ei taka bez da iska6 ponjkoga nali?
тогава страда жената - така обикновено се случва Sad

# 37
   Май си от жените, които си падат по филмирането на всеки флирт...Как пък изобщо ти мина през главата мисълта за брак? Нали искаш само секс - действай! А пък дали е колега или не, изобщо пък не виждам проблем! От вас си зависи дискретността!

# 38
със Съпругът ми работехме заедно, когато се запознахме. Той ми беше шеф и двамата си имахме гаджета! В началото връзката ни беше много либерална и общо взето чисто сексуална, в последствие се задълбочи и станахме официално гаджета. Една година по-късно се оженихме. След като станахме обаче гаджета пак работихме известно време заедно, но определено нещата не се получаваха, така че и аз мисля, че е по-добре да не го правиш на работното място!

# 39
Тази поговорка изобщо не е вярна. Връзка с колега е полезно и за работата и за връзката. Всичко зависи колко е стабилна връзката. Ако си с намерение да се изчукаш и да се зарежете, раздялата може да повлияе зле на работата.

Но аз като те чета, ти не го харесваш този колега. Не се забърквай и не го мотай излишно човека! Wink Ще си намериш друг който да те грабне.

# 40
Тази поговорка изобщо не е вярна. Връзка с колега е полезно и за работата и за връзката. Всичко зависи колко е стабилна връзката. Ако си с намерение да се изчукаш и да се зарежете, раздялата може да повлияе зле на работата.

Но аз като те чета, ти не го харесваш този колега. Не се забърквай и не го мотай излишно човека! Wink Ще си намериш друг който да те грабне.

Е точно пък това с такава категоричност да го кажеш Shocked
И работата може да си загуби и за смях може да стане.
Търпях,търпях, ама и аз рекох да споделя опит.
Ама мноооооого можеш да пострадаш. Толкова ли не можеш другаде да свалиш някой за единия секс? На мене тази тема ми се вижда пързалка newsm78 "Искам да изчукам колегата, ама ме е страх да не загубя работата." newsm78 - Ами изчукай неколега. Това е толкоз просто и логично,(както е казал неизвестния вече Вапцаров).

# 41
Ама мноооооого можеш да пострадаш. Толкова ли не можеш другаде да свалиш някой за единия секс? На мене тази тема ми се вижда пързалка newsm78 "Искам да изчукам колегата, ама ме е страх да не загубя работата." newsm78 - Ами изчукай неколега. Това е толкоз просто и логично,(както е казал неизвестния вече Вапцаров).

Не виждам как може да загуби работа, освен ако в службата няма специални правила за това (конфликт на интереси). Не виждам и от какво пък може да става за смях. Shocked

Приятели и съпрузи успешно работят заедно, държат заедно семейни фирми и от това и връзката и работата печели. Общите интереси винаги са сплотявали.

# 42

Не виждам как може да загуби работа, освен ако в службата няма специални правила за това (конфликт на интереси). Не виждам и от какво пък може да става за смях. Shocked

Приятели и съпрузи успешно работят заедно, държат заедно семейни фирми и от това и връзката и работата печели. Общите интереси винаги са сплотявали.

Това, че не си видяла или разбрала, че някой е изгубил работа заради това, не значи, че е невъзможно. Е, аз казвам-възможно е. Ставало е и ще става. Никой шеф не си затваря очите, ако служители си губят времето в одумки на "новата двойка" на работата. И конфликт на интереси могат да й намерят, стига да не е чистачката. И като разбере и съпругът й, какво следва? Да се разведе и да търси тръпки. Тогава "новата двойка" в работата няма да е толкова интересна.

# 43

Това къде е в сюжета? newsm78

# 44
Това, че не си видяла или разбрала, че някой е изгубил работа заради това, не значи, че е невъзможно. Е, аз казвам-възможно е. Ставало е и ще става. Никой шеф не си затваря очите, ако служители си губят времето в одумки на "новата двойка" на работата. И конфликт на интереси могат да й намерят, стига да не е чистачката. И като разбере и съпругът й, какво следва? Да се разведе и да търси тръпки. Тогава "новата двойка" в работата няма да е толкова интересна.

Ако частник поиска да изгони някой от работа, ще го направи и без този някой да е одумван заради връзка.
Изходът- подхалимничи на шефа да не би случайно да му мине през акъла. Joy

Или си отваряй собствена фирма сам да си си шеф.

Дали съпругът ще разбере или не, не е въпрос на това служебен ли е романа.

http://www.youtube.com/watch?v=tUwuHMiJcGQ

http://www.youtube.com/watch?v=Zc143Ut1BoM

Общи условия

Активация на акаунт