Връзка с колега!?

• 11 976
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Развитие при мен няма. Гледам си детето и се чувам с колегата. И само да уточня, че наистина нямаме обща работа с него, занимаваме се с коренно различни неща и дори имаме различни шефове.До уволнение едва ли би се стигнало, дори и да се разчуе, но все пак ситуацията би било неудобна за мен, него и многото общи познати, с които се виждаме извън офиса. Просто исках да чуя мнения от хора с опит  Grinning Пък аз скоро ще пиша, когато се вразумя. надявам се   bouquet

ПС Имам отворена покана от него, така че няма да бързам, тръпката обаче е хубава, толкова добре не съм се чувствала от много време насам  Embarassed

# 76
Мария, при мен беше така: нещастен брак, а "колегата" се оказа мъжът на живота ми!!!
Ако търсиш неангажираща връзка, обаче, не знам какво да те посъветвам...
Необходим е МНОГО акъл и хладнокръвие, а всъщност не съм сигурна дали си струва...
Съвет: потърси си "ангажираща" връзка!!!
Успех  bouquet
Връзката с колега си струва ако наистина си човек, който търси "ангажираща връзка", поне при мен. Ако си като мен - от моногамните и "посвещаващите се" (връзките ми са винаги с перспектива брак, дом и деца  Grinning) и винаги ти трябва много време за да се сближиш, нормално е да се случва на работното място. Друго си е да с някой по 40 часа седмично и да имаш възможност да опознаваш постепенно и като се има пред вид колко сме заети, за някои това остава направо единствен вариант.

# 77
La Rouge, абсолютно си права! И аз така ги чувствам нещата. Именно с това са свързани терзанията ми - не става въпрос само за нужда от интимна близост, а за интимност с познат човек. Ако не беше така, щях да се възползвам от услугите на "професионалист"  Laughing А относно съвета да потърся ангажираща връзка - от такава нямам нужда, не съм готова, че даже не мога и да си помисля за подобно нещо. Човек трябва да е готов за подобно нещо, а аз не съм. Един ден може би, но не и сега.

# 78
Грешка.

# 79
ами въzполzваи се от поканата и се наслади на мига, ако стане на въпрос , кажи какво иска6, ако ли не просто си караи от сре6та до сре6та.
аz съм имала такава връzка, първо бяхме колеги, сре6тахме се месеци наред, добре ни бе6е, не сме се крили като по филмите, но и с ни6то не сме покаzвали , 4е имаме някакви отно6ения, контакта си прекъсна беz повод, сре6нахме се отново след 2 години, окаzа се 4е сега бяхме не ве4е колеги, но пък съседи Simple Smile......посмяхме се и двамата на теzи слу4аиности......zапо4нахме да се виждаме отвреме на време, след няколко месеzа се zапоzнах със съпруга ми......сега съм 6тастлива, не zнам Ж. как е , къде е и т.н......но някак си не ме и интересува, имам само добри спомени от него, а една приятелка която zнае6е вси4ко преz цялото време, понякога се 6егува , 4е това всъ6тност е моята постоянна връzка и ако 6те след години, но ние пак 6те се сре6тнем, еи така........"слу4аино"..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт