Връзка с колега!?

• 11 984
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Какво ще стане ако преспи с теб и след това се отдръпне? Или ако се появи друга в обкръжението му?

ДОЕРИ СЕ НА ОПИТНИТЕ  Simple Smile КАТО The_Third

# 46
Щом си скъсала емоционално с мъжът си, що му мислиш толкова?

Ако ти харесва пробвай, ако не, не се хаби.

Какво значение има дали е колега?

# 47
Преди доста години бях в същото положение-както в брака,така и във взаимоотношенията си с колега.Той бе свободен,с приключваща връзка с момиче,което учеше в чужбина.Аз бях нещастна в брака си,понеже всичко се бе превърнало в една грозна рутина/освен прекрасното ни дете/.Лошото бе,че и двамата се увлякохме прекалено много и хлътнахме,а не го бяхме предвидили така.Впоследствие аз напуснах работа!Много деликатен проблем са взаимоотношенията на работното място.Дори бих казала,че се изисква специална философия за тях.

# 48
Няма нищо лошо, до момента, когато тези взаимоотношения спрат...
От този момент нататък започват проблемите...
Но всичко зависи най-вече и от хората, участващи в тези взаимоотношения...

# 49
именно. ако и двамата са интелигентни първо може и никой да не разбере и второ след края отношенията да си останат добри - личен пример Blush

# 50
именно. ако и двамата са интелигентни първо може и никой да не разбере и второ след края отношенията да си останат добри - личен пример Blush

Именно. От къде си сигурна, че никой не е разбрал? Твоят опит-през твоята камбанария. Ама аз какво знам за връзките на моя на работата, бедна ти е фантазията Joy Тези жени освен да ги съжалявам, нищо друго не мога да направя. Joy

# 51

Именно. От къде си сигурна, че никой не е разбрал? Твоят опит-през твоята камбанария. Ама аз какво знам за връзките на моя на работата, бедна ти е фантазията Joy Тези жени освен да ги съжалявам, нищо друго не мога да направя. Joy
БилянаБ, както писах - личен пример - естествено,че е през моята камбанария. аз също знам за доста чужди връзки,но не е моя работа да съдя хората - за да го направят е имало някаква причина. а дали съжаляваш жените или им завиждаш е може би въпрос на друга тема...

# 52
Чак до съжаление ли стигнахте, бре?
Жената още е на етап "свенливи погледи", вие вече почнахте и да я съжалявате...  hahaha
Ей, много безгрешни се навъдиха в последно време... Има надежда за България...  Joy

# 53
Чак до съжаление ли стигнахте, бре?
Жената още е на етап "свенливи погледи", вие вече почнахте и да я съжалявате...  hahaha
аааааа моля,моля аз не я съжалявам  Naughty , а й завиждам Peace  - ами жената си е като в тийнейджърските години - да му пусна ли, да не му ли пусна - -то и това си е тръпка... Laughing

# 54

Хммм, това може да го напише само човек, който или не е преживявал подобна връзка, или е хлътвал при подобна... Peace
Ако участниците във връзката са достатъчно разумни същества, няма как отношенията да повлияят нито на работата, нито на друго.
Не искам да влизам в лични подробности, затова само ще кажа, че е важно /трябва и двамата, обаче, да са наясно с това/ в работата по никакъв начин да не показват отношенията си /никакви смс-и, позвънявания, разменени погледи, тъпи усмивки и подобни - в работата с човека се говори и върши работа, а не нещо друго/. Въпросните отношения /в случая, сексът/ се консумират в извънслужебна среда - има достатъчно хотелчета, хостели, кръчми, дискотеки и какво ли не, където и да се засекат с други колеги, няма да е от значение. А, ако някой е наясно и се опита да каже нещо, винаги може да се контрира с думите: "Имаш ли да коментираш нещо за работата ми или много държиш да си наясно с подробности от личния ми живот?"...
След края на една подобна връзка, ако никой от двамата не е хлътнал и си харесва работата, едни подобни отношения могат да бъдат само и единствено в плюс, защото така винаги имаш под ръка един колега, на когото можеш спокойно да се довериш в работата и да бъдете добър екип... Peace

# 55
Мноу сте сладки... hahaha

Такива неща се случват, и то постоянно..
Развитието зависи най-вече от интелектуалното ниво и на двамата..
А ако си вършите добре работата - няма защо да плащате данък обществено мнение..
Б..и ..върнахте в социализма, където основният начин за прекарване на деня е да се обсъжда кой с кого и къде..
Истински вярвам, че нещата серизно са се променили от тогава..И не вярвам на някой шеф сериозно да му пука кой с кого си го слага..единствено ако той  самият не е хвърлил око на колежката..Wink

При мен връзките в над 90% от случаите са тръгвали или на работното място или пак покрай работата. Нормално..омъжена, с дете..къде да го срещне този другия?
Освен това наистина действа доста положително и на работата и на успеваемостта един такъв хууубав флирт..
При двама интелигентни хора, какви точно проблеми може да има?  newsm78
Ако някой хлътне повече - прекъсват културно връзката и продължават..или се събират и тн..

Според мен проблеми имат повече тези, дето си врат носа в чуждите работи.. Joy

# 56
magarence,   bouquet

# 57
Хммм, това може да го напише само човек, който или не е преживявал подобна връзка, или е хлътвал при подобна... Peace
Аз те разбирам така -  може да има еднодневна връзка, след която не следва скарване или раздяла. Съотвено -  скарването/раздялата няма да влияят на работата.
Съгласна съм, че това е друг случай, който трябва да се спомене.
Но се замислям какво става след това. Той: с нея е еднодневно, утре с друга колежка еднодневно... Тя: по същия начин.
И ако на никой не му пука, няма кавги, скоро в тази фирма ще са си едно голямо семейство  hahaha
Не се заяждам, само питам и обяснявам какво съм разбрала...

# 58

БилянаБ, както писах - личен пример - естествено,че е през моята камбанария. аз също знам за доста чужди връзки,но не е моя работа да съдя хората - за да го направят е имало някаква причина. а дали съжаляваш жените или им завиждаш е може би въпрос на друга тема...

Темата за завистта е измислена именно от такива "колежки". Не. Не им завиждам. Последната знам, че трепери да не си отворя устата и ми избягва погледа. Както е казал дядо Чудомир"който гледа надолу-мисли за голо". За какво да завиждам и на самата авторка-че не може да си намери сексуален обект освен един-единствен колега? Личи си, че не си ми чела постовете. Аз си казах чувствата към авантюристки в службата(другите не включвам-те са за друга тема) и то от личен опит. Ти си позволи да ми вменяваш чувство завист, без да ме познаваш. И на база твърдението ти, че си минала по този път, да ми даваш характеристика на чувства, които не познавам(и другаде съм писала, че не завиждам на никого-харесвали ми нещо, уча се и аз да го постигна), отново стигам до извода, че такива жени са лесно раними и живеят за едната тръпка и женска суета. Не-не желая да съм такава. И се уча от чуждите грешки и все по-малко от своите. Laughing И ако не е пързалка, надявам се авторката три пъти да премисли и тогава да "скача".
П.П. Приемам личната ти нападка като мигновен уплах, че и за твоята авантюра все някой знае, а аз съм потенциален такъв. Joy Не се предоверявай на мъжката дискретност.

# 59
Мноу сте сладки... hahaha

Такива неща се случват, и то постоянно..
Развитието зависи най-вече от интелектуалното ниво и на двамата..
А ако си вършите добре работата - няма защо да плащате данък обществено мнение..
Б..и ..върнахте в социализма, където основният начин за прекарване на деня е да се обсъжда кой с кого и къде..
Истински вярвам, че нещата серизно са се променили от тогава..И не вярвам на някой шеф сериозно да му пука кой с кого си го слага..единствено ако той  самият не е хвърлил око на колежката..Wink

При мен връзките в над 90% от случаите са тръгвали или на работното място или пак покрай работата. Нормално..омъжена, с дете..къде да го срещне този другия?
Освен това наистина действа доста положително и на работата и на успеваемостта един такъв хууубав флирт..
При двама интелигентни хора, какви точно проблеми може да има?  newsm78
Ако някой хлътне повече - прекъсват културно връзката и продължават..или се събират и тн..

Според мен проблеми имат повече тези, дето си врат носа в чуждите работи.. Joy

И бат'Бойко няма да оправи тази държава, където хората се занимават с флиртове на работата и шефовете се чудят,как пак да оправдават загубите.
Не, не съм в социализъм. В див капитализъм работя. И нямам никакви проблеми, освен да събера флиртувалите колеги. Ама колегата се дърпа като магаре на мост. Joy
Ние си чешем клавиатурите, а авторката да си решава-работата или сексът за 1 час максимум.

Общи условия

Активация на акаунт