Връзка с колега!?

• 11 981
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
Ох БилянаБ , както е казала magarence по-нагоре "проблеми имат повече тези, дето си врат носа в чуждите работи..." , а авторката май не споменава че не може даси намери друг , а пита за конкретния случай с колегата...
И това,че колежката ти "трепери да не си отвориш устата" само може да говори на всички нас колко си дискретна, което пък от своя страна може да ни говори още мнооооого неща,но не аз съм психолога във форума. Sunglasses
Обаче да ти кажа чувала съм,че е много неприятно да не ти обръщат внимание - или както беше казала една моя колежка "много е лесно да си целомъдрен,когато си грозен и не ти обръщат внимание". Е другите сме нормални хора и от време на време се поддаваме на хубавите неща,които ни се случват. Peace

# 61
...
Аз те разбирам така -  може да има еднодневна връзка, след която не следва скарване или раздяла. Съотвено -  скарването/раздялата няма да влияят на работата.
Съгласна съм, че това е друг случай, който трябва да се спомене.
Но се замислям какво става след това. Той: с нея е еднодневно, утре с друга колежка еднодневно... Тя: по същия начин.
...

Не, говоря за продължителна връзка - в случая, 1 г. засега...

...
И бат'Бойко няма да оправи тази държава, където хората се занимават с флиртове на работата и шефовете се чудят,как пак да оправдават загубите.
...

Е, ако има такива, които вместо да работят, мислят с "онези си работи"...
Всъщност, ако хората си вършат работата и не само няма загуби, но има и свръхуспеваемост, тогава за чий ... на някой /особено пък на шефа/ трябва да му пука дали си го слагат с мъжа си, със зарзаватчията или с колегата от съседния офис... Peace

# 62

Всъщност, ако хората си вършат работата и не само няма загуби, но има и свръхуспеваемост, тогава за чий ... на някой /особено пък на шефа/ трябва да му пука дали си го слагат с мъжа си, със зарзаватчията или с колегата от съседния офис... Peace

Ама нали се сещаш, че рядко става за един път. Авторката е лишена от потенциален избор и най-вероятно ще задълбае с колегата. Увеличава (а може и да намалее) производителността. Разделят се. Уверявам те, започват разсейките, грешките, намаляване на производителността. Ти би ли търпяла такъв работник? Сега пазарът на труда е много богат, а един собственик, ако се съобразява с личния живот на подчинените си(ако няма сериозни причини,разбира се), е аут и той от пазара, стига да не е монополист.
Та тези размисли са, за да поохладя малко авторката, за да не каже после"защо при другите се е получило(ах,как ми писаха за 9 1/2 седмици), а при мене - не".

# 63
... Разделят се. Уверявам те, започват разсейките, грешките, намаляване на производителността. Ти би ли търпяла такъв работник? Сега пазарът на труда е много богат, а един собственик, ако се съобразява с личния живот на подчинените си(ако няма сериозни причини,разбира се), е аут и той от пазара, стига да не е монополист.
...

Е, зависи от "участниците" - случвало ми се е няколко пъти и никога не ми се е отразявало на работата. Единствено в положителна насока. Но това са били връзки без "задълбаване".
И стига да не са тип "начаник-подчинен", но такъв опит имам само с половинката ми /той ми беше подчинен/.
Писах по-горе, че единствената връзка, при която имаше някакво развитие и очаквания от двете страни, беше със съпруга ми - тогава аз напуснах и то, защото самата работа вече не ме удовлетворяваше. Ако усетя, че подобни отношения ми пречат на "производителността", аз самата ще напусна. Основното определящо в случая е отношението към работата и това доколко и двете страни са склонни да поставят на първо място работа, семейство и други неща и чак накрая "връзката си"... Peace

# 64

Ама нали се сещаш, че рядко става за един път. Авторката е лишена от потенциален избор и най-вероятно ще задълбае с колегата. Увеличава (а може и да намалее) производителността. Разделят се. Уверявам те, започват разсейките, грешките, намаляване на производителността. Ти би ли търпяла такъв работник? Сега пазарът на труда е много богат, а един собственик, ако се съобразява с личния живот на подчинените си(ако няма сериозни причини,разбира се), е аут и той от пазара, стига да не е монополист.
Та тези размисли са, за да поохладя малко авторката, за да не каже после"защо при другите се е получило(ах,как ми писаха за 9 1/2 седмици), а при мене - не".
Чак си представих авторката седнала насред офиса,рони горчиви сълзи и крещи "защо аз,защо все на мен се случва???", а около нея купчини със мокри сополиви кърпички и шефа й,който крещи - "хайде работи де, стига си ревала пиши тука после ще ревеш... от твоя рев печалбата ми секна"
извинявам се,но все ми се струва,че колкото и тъпанарски да разсъждават началничите по днешно време личният живот на подчинените им си е тяхна работа и е пълен абсурдистан някой да уволни някого задето преспал със друг - е освен ако авторката не се готви да спи със съпруга на шефката - тогава е възможно  newsm78
много филми гледам напоследък май Joy

# 65
Ох БилянаБ , както е казала magarence по-нагоре "проблеми имат повече тези, дето си врат носа в чуждите работи..." , а авторката май не споменава че не може даси намери друг , а пита за конкретния случай с колегата...
И това,че колежката ти "трепери да не си отвориш устата" само може да говори на всички нас колко си дискретна, което пък от своя страна може да ни говори още мнооооого неща,но не аз съм психолога във форума. Sunglasses
Обаче да ти кажа чувала съм,че е много неприятно да не ти обръщат внимание - или както беше казала една моя колежка "много е лесно да си целомъдрен,когато си грозен и не ти обръщат внимание". Е другите сме нормални хора и от време на време се поддаваме на хубавите неща,които ни се случват. Peace

Винаги съм казвала, че изказването неподготвен може да те направи за смях. Радвай се, че си в женски форум. няма да се повтарям и припотретвам, че някой знае едно и като баба си бае. Joy Чак и за грозна ме взе. Joy

# 66
БилянаБ, искам само да те питам - от личен опи ли говориш или само теоретично? Имала ли си подобни отношения и наистина ли са ти се отразили на работата?  Peace

# 67
azaf , не разбра ли - тя само сеир гледа Peace

# 68
... Разделят се. Уверявам те, започват разсейките, грешките, намаляване на производителността. Ти би ли търпяла такъв работник? Сега пазарът на труда е много богат, а един собственик, ако се съобразява с личния живот на подчинените си(ако няма сериозни причини,разбира се), е аут и той от пазара, стига да не е монополист.
...

Е, зависи от "участниците" - случвало ми се е няколко пъти и никога не ми се е отразявало на работата. Единствено в положителна насока. Но това са били връзки без "задълбаване".
И стига да не са тип "начаник-подчинен", но такъв опит имам само с половинката ми /той ми беше подчинен/.
Писах по-горе, че единствената връзка, при която имаше някакво развитие и очаквания от двете страни, беше със съпруга ми - тогава аз напуснах и то, защото самата работа вече не ме удовлетворяваше. Ако усетя, че подобни отношения ми пречат на "производителността", аз самата ще напусна. Основното определящо в случая е отношението към работата и това доколко и двете страни са склонни да поставят на първо място работа, семейство и други неща и чак накрая "връзката си"... Peace

Така е. Но малко жени умеят да направляват такъв процес. А много често тук има само ревливи заплетени случаи. Запомних един наскоро с една,където спала с несемейния си шеф, пък как да се разделяла с него, пък май много го ценеше-абе едни обърквации...Ама сами се вкарват във филми.
Аз й давах съвет на тукашната авторка да не си рискува работата, а да потърси тръпка навънка. Там по-лесно се контролират нещата. А пък и защо да рискува. Колегата не е пробван още Joy Може да не отговори на очакванията й. Joy

# 69
БилянаБ, искам само да те питам - от личен опи ли говориш или само теоретично? Имала ли си подобни отношения и наистина ли са ти се отразили на работата?  Peace
Азаф, напълно сериозно говоря, но не мога да дам подробности. Много ще се познаят. Да. Последствията бяха сериозни. Казвала съм и друг път-сериали не гледам-животът ми е филм за "Оскар".

# 70
Азаф, напълно сериозно говоря, но не мога да дам подробности. Много ще се познаят. Да. Последствията бяха сериозни. Казвала съм и друг път-сериали не гледам-животът ми е филм за "Оскар".

Вероятно си такъв тип човек, който влага повече чувства.  Peace
За мен е неразбираемо, но то и затова този тип врзки не са за всеки... Peace

# 71
А къде изчезна авторката? newsm78
Ние тук се скъсваме да даваме съвети и да спорим кой е по-правилен, а тя се кротна ли, с мъжа си ли се сдобри, с колегата ли си го сложи??? Или просто ни гледа сеира от някъде? newsm78

# 72

Вероятно си такъв тип човек, който влага повече чувства.  Peace
За мен е неразбираемо, но то и затова този тип врзки не са за всеки... Peace

Не. Грешно приемаш нещата(не си ми прочела постовете). Оперирала съм се от всякакви чувства. Животът ме научи  bouquet

# 73
  • София
Мария, при мен беше така: нещастен брак, а "колегата" се оказа мъжът на живота ми!!!
Ако търсиш неангажираща връзка, обаче, не знам какво да те посъветвам...
Необходим е МНОГО акъл и хладнокръвие, а всъщност не съм сигурна дали си струва...
Съвет: потърси си "ангажираща" връзка!!!
Успех  bouquet

# 74
Единственият резултат от връзката ми с колега е сина ми  Grinning
А  ... и че живеем заедно  Wink

Може две неща : да стане нещо или нищо да не стане .
Имаше период , през който работата ми беше всичко ...
тогава съвсем изобщо се въздържах от такъв тип взаимоотношения ... беше ме страх, че тя ще пострада.
Дотолкова и' се отдадох, че останах съвсем сама .... .
Така разбрах, че човек  трябва да подрежда правилно приоритетите си .

Пожелавам ти хубава развръзка във всеки един случай, каквото и да избереш  Peace

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 21:56 от Magesta

Общи условия

Активация на акаунт