Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

Блонди, Мастерче вИИ по тоз въпрос какво ще
ха сега да видим нещо пропуснато 
само тераската не беше показала ,но и ней си я бива
...незнам за този сериал,,Перла"нищичко
,но всички около мен/без мен
,2 пъти гледах наистина са страшни...и не от тези туткавите дето както казваш 20 епиз.и нищо ...но не се захласвам,по простата причина,че ги дават по едно такова никое време,когато беба спи/ще кажете супер,да използвам момента/,но момента за какво по-напред
пук после ми тежко
,ооообаче след като се наям 

...това е важно
Мууууууууци има и за нас
диетични
като настоява няма да и викам недей...казах и да си почива,,не та не ще глади 
ииии отивам в къщи да го монтирам и се оказва че това тежко нещо е на колелца та монтирах и колелцата .......и решавам да хо бутна и на колелцата хооооооооп да го преместя където ми трябва и като се откачи едното та си порязох пръста ужасно днес съм със лепенки и нищо не мога да правя щото е на дясната ръка ........та дори и в тоалетната да се избърша не мога
Много целувки и на хубавата Елена 

....ама ти ме разбираш,моят мъжо с негов колега отварят практика тук в Басел,или по-точно поеха една стара практика и сега правят ремонти и я обновяват,а пак и други формалности са на главите им...та не се виждаме много...вчера обядвахме,пак и вечеряхме заедно...има напредък.....но така ще е уж още 2 седмици....дано всичко потръгне!Само за това се моля...че ваканция нямахме тая година,ще го прежалим....ние все сме заедно по принцип....ама има и такива моменти ,май май....а пък така се разкикотих,само като си те представих вав WC
.
.... УбачИ имам предложение за решение на наш`тУ общ проблем ---
и се изтрисаме Ф комплект пред
..., ама първо ще пуснем ИднЪ обява У вестникО..., даже мож`да краднем оня популярен рефрен:

... не е истина просто...

!Какви са тези пожелания за приятно бременеене-
!Я кажи с кой ме обьрка
П.П. Между другото,всички сте много красиви !
!!!