Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Мусонните дъждове в Пакистан са от съществено значение, тъй като осигуряват значителна част от водните ресурси на страната. Те се характеризират с влажен въздух и изобилие от насекоми, засягащи голяма част от територията с повече валежи, отколкото обикновено. Освен това мусоните са свързани с наводнения, унищожена реколта, разрушени домове и смъртни случаи.
-
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
-
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
-
Има ли наличен речник на български и урду?
-
Какво е ежедневието и какво е типично за живота в Пакистан?

Не се безпокой сега за близките си,мисли само за детето.Нали е най-важно то. Момичетата, които са били в Пакистан най-добре знаят, но аз мисля,че ако всичко е наред ще си родиш детенцето там, живо и здраво да е и то и ти
Все пак жените и там раждат и си отглеждат децата.Щом няма как да отидеш при съпруга си или да си дойдеш тук, приеми го и не се тормози повече. Ние ще те подкрепяме

Знам че и на мъжа ми също не е лесно,че сме разделени,много си липсваме,обаче също така знам че го прави за наше общо добро 

Иначе тези вечери на тъмно и на свещи могат да са чудесен начин за сближаване на членовете на семеството, да се откъснат за малко от телевизора, да седнат заедно, да си разказват истории...
Мансун, харесва ми медузата 
Принесе ме във приказка Монсунче със описанието на къщата. Красива къща пък защо така гаден квартал бе?

Ама не трябва да пълнея, че той моя от по слабичките мъже. Как не се наля и той бееее. Ще го мразим всички жени, че такъв строен
Така, че такава ми е орисията. Но не се оплаквам. Казвам си винаги има и по лошо. Дай Боже колкото съм зле така да съм. Просто mactub