неповторимия пакистан втора тема

• 42 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
DELTA_DELTA    Blushами тука на шербета му викат шарбът,та и аз така.Не знам ти за какъв точно имаш предвид,но тука повечето пъти донасят готов от базара,само този който го пием сега го правят вкъщи и ако не се лъжа е от захарна тръстика,мого приятно ухае докато се вари   Yum
Ето какво папкаме ние това е пакора от син домат
другите които хапваме са с картофи или пък с пълнеж от лук и домати и люта чушка,изглежат нещо подобно
Друго което хапваме е морабба днекса го направиха и аз за пръв път ядох.Състои се от сушени плодове,праскови,стафиди,фурми и семки от тиква и се готви като сладко.Става вкусно  Peace

И не се оплаквам че съм зле,само емоционално някой път изпускам края  Wink
Слава на Бога имам за какво да съм благодарна,имам мъж който ме обича и се грижи за мен,след 2 месеца чакаме и бебка да се появи  Heart Eyes,имам кокво да ям,имам къде да спя,имам какво да обличам,така че съм добре в много отношения  Praynig

Monsoon_rain Не ми се вярва да си дошла в Пакистан и да си пропуснала шарбъта,той си е като плодов сок...
За тока ами добре че имаме генератор,който работи в пълни обороти като изчезне тока,обаче как бръмчи    jumpuu,обаче добре че го има все пак.Тука наште хора не го икономисват,но някой път като се наложи сме на газови лампи,не сме толкова романтични като вас на свещи   1dating
Не се притеснявай за кръста ще се оправиш само не се натоварвай.И моя някой път се обажда ако съм по активна,чистя или пера дехи,но някой път и с това седене на земята ми е малко трудно  yes

Шилан & Шиар
   bouquet
красотата е хубаво нещо,но и на нея човек се насища...

Миг незабравим благодаря и на теб.Ще се оправя момичета,не ме мислете   bouquet

# 166
Панда, много неприятна новина, но все пак добре че детето е без опасност за живота. Не се ядосвай какво пише по вестниците, важното е да се оправи детето.

Мигче, дори по аватара ти си личи, че са те запленили момците от този край на света  Laughing

Бабели, тъкмо се опитвах да се сетя как се казваше сериала, мерси че ми припомни.

Мактуб, май наистина съм пропуснала шербета.  Sad Нямам спомени за сок от варени плодове. Аз бях фенка на соковете от прясно изстискани плодове от пазара, страхотни шейкове и сокове...
По отношение на генераторите...наистина вдигат ужасен шум. Нашият беше в гаража, но съседите ни - една баба и един дядо не можели да спят от шума, та ни помолиха да го преместим. Сложихме го под нашата спалня, във вентилационната шахта - щяхме да полудеем. Продадохме го и взехме ю пи ес, което е безшумно, но пък токът почна да спира толкова често че батерията му не успяваше да се зареди, и пак често стояхме на тъмно и на горещо...Абе ни така, ни онака...

Делта, не знаех, че на спина бифида се викало отворен кръст...това си е сериозно, добре че на теб ти се е разминало с малко...

Мога да ти предложа да спиш на чарпаи, може да ти подейства добре на болките  Grinning В Пакистан много ги ползват, слагат си ги по дворовете, покривите, навън по улиците дори...свеки пък даже не може да спи на нормално легло, а цял живот е спала на чарпаи. През лятото спят на покривите на чарпаита, аз нали съм сумнамбул все излизах по малките часове да се разкарвам по покрива и нарушавах покоя на спящите съседи, които буквално спяха на метри от мен...

цък:

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 22:25 от Monsoon_rain

# 167
  • Varna
МАКТУБЧЕ-
шербета си го купихме като бяхме във Анталия- Турция. Във една торбичка са сипани съставките, като на пакета е написано как трябва да се приготвя. Червено е на цвят обаче. И ухае божественооооо. Не е такова лепкав сладко а даже леко киселее. Като гледам пакората от сините домати и аз правех навремето такова нещо. Много вкуснооо, обаче лИбУФта на живота ми получи язва и сега син домат гледаме през кривия макарон. И както нареждаш манджите доста са без месо а аз въпреки, че съм нулевата кръвна група предпочитам постните манджоляци. А какъв сладкиш си метналаааа, добре, че не съм бременна. Божеййй, не мога да устоя на нищо сладкУ. smile3511
МУНСУНЧЕ Hugкак се грижиш ти за кака Делта бееееей  bouquet Трябва да го пробвам аз това чудо дето ми го пращаш. Но и аз като Мактубчето да си поФаля мъжо. Купи ми страхотно легло и нямам грижа със спането.  Само зимата някой път става по напечено ама се справям де Wink ШЪ имам ли шанс някога да ида към вашите краища-Ishallah. Влече ме тоз Изток бееееееей, мЛогУ мЪ влИчЕЕЕЕ

# 168
  • In a surreal moment!
Миг  незабравим,

И аз го гледам този сериал много, всъщност той приятелят ми го гледаше първо по youtube след което и аз се присъединих  Grinning мисля се казва " Mind your Language" стара но наистина хубава комедия Grinning

същия , същия , хич не помня заглавия , а те нашите го превеждат по друг начин...
много забавни образи , нали Simple Smile

Ох , Мактубчееее... колко Фкуснооо...аз съм на жИстока диета и съм мноого гладна, особено за пърженичко ...и шикеряно...
ох , позабравих вчера да си пия хапчетата и днес съм с ужасен глад...

Мактубче - канех се да те питам - гледаш ли местна телевизия или си предимно на компа.
Привличат ли те някакви техни предавания ...сподели нещо в този дух - благодаря!

# 169
Ето го шербета.Танвирчо купил вчера една бутилка.Разтворено с водичка с лимонче и лед -екстра.Много ми хареса.

# 170
# 171
панда съжалявам за това което се е случило с детето  Hug

мактуб дано и при теб да се наредят нещата добре  Hug

А подобен на този сериал съм гледала и наживо ,когато учих в ИчС -преживяването е ункално  hahaha hahaha hahaha

# 172
# 173
добър ве4ер момичета!!!
Панда съжелявам за племеника ти, България  всичко е възможно,седиш на автобусна спирка и те бутне кола,абе просто нямам думи,добре че детето се е разминало леко.а като видях картинката на ROOH AFZA че онзи ден ми го препорача един момък от Мърдан а нар,взима се нара и се очиства от обелката и се полива с това питие и било много хубаво,явно е запазена марка за Мърдан Grinning.не съм го пробвала,моге и да е вкусно.а това за захарната тръстика е много популярно,и даже са ми казвали че понеже не съм била гризала захарна пръчка като малка затова зъбите ми били слаби и съм имала развалени зъби,но вината не е моя,аз съм редовно по зъболекари мия ги по 3 пъти на ден и пак същото,баща ми има много хубави зъби,но аз съм с българските зъбки,кво да се прави,важното е да ги имаме колко се може по дълго.
аз пък днес готвих риба тон с доматки и малко лук стана превъзходно,имахме басмати,самоса с кайма яйца с майонеза,пилешко къри и плодова салата,имаше и роти,но аз не ям ориз с хляб независимо какъв е.пазя линия Grinning
лека ве4ер девойки и приятни сънища  bouquet    bouquet    bouquet

# 174
Monsoon_rain Е браво на теб,да не си опитала шарбът  Crazy Но за соковете и шейковете навън и аз съм съгласна много са вкусни.А яде ли поне сладолед от пресни плодове  и това нещо е много вкусно  Party
И тука чарпай под камък и на над камък,хората много ги обичат...

DELTA_DELTA Тука шербети във жълто,червено,кафеникаво....кво да ти кажа,обаче ги купуват от базара полуготови,то е в бутилка като сироп и само добавяш водичка.

Миг незабравим Гледам някой път,но да ти кажа предимно съм на английските канали.
Ооо щях да пропусна като хвана гледам 1-2 драми  JoyА то такава красота,такива дрехи и бижута си слагат по тия драми да ти паднат очите.Иначе по предавания тука много не си падам...

Дон Койоте   bouquet

ПП.takasakishi  изчити си малко кутията с ЛС,че не мога да пратя  Wink

Хайде момичета успешен ден на всички  Peace
Аз днеска ще излизам на вънка и то къде ще ходя  Thinking ................
на лекар естествено,стискайте палци всичко да е наред  Party после като се прибера пак ще се видим.

# 175
  • Varna
МАКТУБ Hug
как мина при ДоФтУра?

# 176
Всичко е нормално,бебка е добре  Grinning
Я кажте вие като бяхте бременни биха ли ви инжекции против тетенус,защото на мен днеска ми боднаха една  Rolling Eyes

Иначе тука е яко жега,днеска таково слънце беше пекнало...Еххх само да имаше едно моренце да се гмурна в него  Crazy

# 177
Здравейте,

само да ви кажа 4е се скапа лаптопа ни, май е сериозно, и пиа от клуб.
Да ме извиняват тези, които са ми писали на ли4ни, малко схте позакъснея с отговорите.

Мактуб, първия път като ходих в Пакистан бях бременна и не си правих никакви ваксинации...и ницо не ми стана...втория път бая ме надуп4иха, а страдах от най разли4ни работи...молете се да се оправи лаптопа  Cry

# 178
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=213968

Сладурката на снимката е сестричката на Слави Калина.Току що говорих с сестра ми -Слави е по добре но май са открили проблем с черния му дроб затова ще го задържат за още няколко дни в болницата.Много е уплашен миличкия.Слави е страхлив по принцип-все е по плиткото.Като бяхме в БГ ходихме за един ден на Бургас-не смее да влиза навътре защото го е страхНо сестра ми е твърдо решена да съди до дупка.Няма да остави така нещата.И аз я подкрепям 100% 

# 179
  • Varna
МАКТУБ-
на мене не са ми били никакви инжекции.  Бе каква инжекция бе, те не бяха отбелязали, че съм за цезарово. А аз бях много дисциплинирана бременна-поначало обичам реда още повече за такова нещо. Така, че каква инжекция какви 5 лева.  Добре, че ми се случи един от най добрите екипи за раждане- ай ся няма да разправям. Едно, че побеснявам отново и второ не ти трабва да чуваш такива тапотии

Общи условия

Активация на акаунт