Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Мусонните дъждове в Пакистан са от съществено значение, тъй като осигуряват значителна част от водните ресурси на страната. Те се характеризират с влажен въздух и изобилие от насекоми, засягащи голяма част от територията с повече валежи, отколкото обикновено. Освен това мусоните са свързани с наводнения, унищожена реколта, разрушени домове и смъртни случаи.
-
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
-
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
-
Има ли наличен речник на български и урду?
-
Какво е ежедневието и какво е типично за живота в Пакистан?
ами тука на шербета му викат шарбът,та и аз така.Не знам ти за какъв точно имаш предвид,но тука повечето пъти донасят готов от базара,само този който го пием сега го правят вкъщи и ако не се лъжа е от захарна тръстика,мого приятно ухае докато се вари 

или пък с пълнеж от лук и домати и люта чушка,изглежат нещо подобно 

,имам кокво да ям,имам къде да спя,имам какво да обличам,така че съм добре в много отношения 
,обаче добре че го има все пак.Тука наште хора не го икономисват,но някой път като се наложи сме на газови лампи,не сме толкова романтични като вас на свещи 

Нямам спомени за сок от варени плодове. Аз бях фенка на соковете от прясно изстискани плодове от пазара, страхотни шейкове и сокове...
В Пакистан много ги ползват, слагат си ги по дворовете, покривите, навън по улиците дори...свеки пък даже не може да спи на нормално легло, а цял живот е спала на чарпаи. През лятото спят на покривите на чарпаита, аз нали съм сумнамбул все излизах по малките часове да се разкарвам по покрива и нарушавах покоя на спящите съседи, които буквално спяха на метри от мен...

как се грижиш ти за кака Делта бееееей

Но за соковете и шейковете навън и аз съм съгласна много са вкусни.А яде ли поне сладолед от пресни плодове и това нещо е много вкусно 
А то такава красота,такива дрехи и бижута си слагат по тия драми да ти паднат очите.Иначе по предавания тука много не си падам...
................