неповторимия пакистан втора тема

• 42 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
здравейте дами,нещо пак закуцука темичката,сега е уикенд и май купонясвате  Simple Smile,разбира се  лошо няма.желая на всички много усмивки и щастие.
как вървят постите?всеки ден да мислиш какво да се готви охххх направо ужас.
дами вие обичате ли карела?
оххх хайде сега ще гледам телевизия и пак ще се включа
лека вечер

# 181
Здравейте и от мен! Честито на младоженците, дълъг семеен живот пожелавам!
Панда, съжалявам за това, което се е случило с племенника ти, ние бяхме на Св.Константин, когато прочетох в "24 часа", а ден преди това се възмущавах на джет в комплекса, който форсираше сред група къпещи се хора. Доколкото прочетох, детенцето е добре и е изписано от болница, но ти можеш да кажеш най-добре.
Мактуб, още преди разказах на мъжа ми за теб, за това, че си сама в Пк, без съпруга ти, че си бременна и той каза ако имаш нужда от нещо, по всяко време е насреща. Той ще пътува на 16.09., в Карачи живеят, но все пак да знаеш, че ако ти трябва някаква връзка в Пк, може да ти съдейства. А за ваксината мисля, че са ти сложили заради хигиенните условия в страната, сигурно такава е практиката. Пожелавам ти леко раждане и само приятни емоции около него!

# 182
takasakishi Честно да ти кажа хич не си падам по тия сортове карели,каду и още какво ли не.Тука готвиха на няколко пъти обаче ми казаха че нагарчало и аз не опитах  Whistling
Единствено тиквички мога да ям ако са пържени или печени с доматен сос,но готвени ... Sick

Monsoon_rain дано бързо да ти се оправи компа и да си  на линия  Peace

DELTA_DELTA ми тука до колкото  разбрах на повечето бият такива инжекции към края,ама да попитам все пак...явно само тук е практика  Rolling Eyes

MarinaZh Много благодаря и на теб и на съпруга ти   bouquet Но не се притеснявайте за мен,аз съм добре.Все пак много мило от ваша страна  Simple Smile

# 183
привет4е дами,надявам се вси4ки да са добре,както мен  Grinning
аз също не ми е любимо карела,но не отказвам,казват 4е била полезна,а каду тиквички и всякакви други зелен4уци ям,даже и карфиол,хахаха макар вси4ките ми приятели в Бг да ми се чудят яко.обаче по месото съм с много претенции Shockedкожи,кости и сланинки,сухожия твърдо не,също не обичам и овче месо,но пък за сметка на това ям всичко от морето,било и някои животинки странни за други хора  Laughing     Laughing     Laughing     Laughing   Laughing
ау да сега като се отвори темата за папкане от моя страна аз да питам девойки вие гълъби и враб4ета яли ли сте като сте били в Пакистан ,защото няма пакистанец който като попиташ да не е ял,поне аз не съм попадала,може и да има изключения   Simple Smile
лека ве4ер дами

# 184
Ей девойки изгубихте се нещо,къде заспахте  Sunglasses Айде включвайте се и вие само ние с  takasakishi  ли ще си говорим за манджи...
И аз обичам готвен карфиол и зеле,но не знам дали си забелязала тука каквото готвят го правят почти без чорба за да могат да си топят с питките,а пък на мен честно казано някой път ми идва сухо...Обичам така дето се вика лъжичка да тропа  Laughing
За гълъби и врабчета ...не бих опитала  Sick обаче както казваш ти,май тука си ги мезват някои...
даже ми казаха че много били вкусни на кокошката краката - пържени  ooooh! то не знам какво има да се яде от тея крака...
и още ядат вратове на пиле,ама айде това бива и на мен ми харесва  Simple Smile
Обаче да ви кажа как ми се е дояла една хубава българска туршия,уф така киселичка  Party
айде сега който е опитал пакистанската туршия от манго да сподели...аз не я намирам за особено приятна с тази остра миризма и ужасно много сол и олио  Blush
ей щях да забравя и къде без любимата им халва от моркови 

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 11:29 от mactub

# 185
Мактуб, татко ми и баба ми ядяха кокоши крака на чорба  Sick и сладко -сладко си ги смучеха, нали има костен мозък  Sick

оставям ви сега, че много ме болят очите да му се не види. И глава ме цепи като на алкохолик, 2 седмици ве4е ще ми изгърми главата

# 186
И баба ми си вареше супа от кокоши крака и курбан от гълъбчета си е правила за здраве, значи и от тях е яла  Embarassed
Туршията от манго ми беше любима, особено като бях бременна, какви количества съм изяла от нея... А като се запознахме, твърдях пред мъжа ми, че не ям люто  Laughing То така си беше, но не знам защо тази туршия така приятно ми ухаеше... А сега ми люти, та чак ми се плаче, друг път съм яла по 1-2 кутии на месец, последния път си ги подарих на индийските студенти. Сега само сладкото ме блазни като донесе.

# 187
добър ве4ер моми,ау Мактуб добре 4е отвори темата за ачара-туршията от манго,аз бях на 10 някъде когато дойдоха едни приятели на баща ми от Америка и донесоха това чудо на кулинарното изкуство,беше на Ахмед фудс интернешънал,и само като ме лъхна миризмата на олио и червен пипер ли е незнам какви подправки слагат тотално отказах да го ям,но съм чувала коментари че било и доста люто та не мисля 4е би ми допаднало като цяло.то има и други видове туршии,ама май всички са много пикантни,и манджите пикантни и хората също  Grinning    Laughing  Laughing    Peace.
разни хора,разни идеали,за тях нашите манджи са малко безвкусни   Laughing   Laughing  Laughing
за сега това е от мен лека и мека     bouquet    bouquet     bouquet

# 188
Здравейте и от мене.Малко притеснени с момченце тези дни бяхме но всичко е наред сега. Мактуб сега се сетих -ти като си там в Пешавар имаш свободно време та ако може мушкай се в кухнята на свекито и пиши как и какво готви.Давай идеи от първа ръка Simple SmileПитай разпитвай пиши рецепти.Снощи Танвир беше с негови приятели на афтаар party-прибра се много доволен.И аз намазах-донесе ми раз малай,ялеби и разни други сладкории.В Бирмингам друга работа-като малък Пакистан е каза [/b]

# 189
добър ве4ер дами,надявам се всички да са добре,нещо темата пак закъса,та реших днес да ви предложа да разгледате едно линкче за град Куета:  http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http: … 3D1R2ADFA_enBG336
хайде за сега това е от мен лека ве4ер    bouquet    bouquet    bouquet

# 190
PandaKhan Ок.Ще видя ако се готви нещо по различно ще споделя,но за сега избягвам много да се застоявам в кухнята,както знаете тука са газови колтоните и си става яко жега  Crazy то и без това навън е топло,та като се готви пък съвсем  Joy Но ако нещо ми грабне окото ще споделя  Wink

takasakishi Аз бях в Куета за една седмица,бяхме там във военният квартал и ходихме до едно езеро си спомням.Имам добри впечатления от там.След 9 дневно пътуване с кола в този град разбрах че съм бременна  Heart Eyes

Ей какво става с  Monsoon_rain и DELTA_DELTA  съвсем се изгубиха  Thinking

# 191
здравейте, много ми е нервно на клуб, затова само минавам да ви кажа, 4е оце съм жива (разположението на буквите е разлинно, нямам време да разу4авам) на лапропа му изгоря важна 4аст, можела да се намери само в Мадрид, а ходене до там би излязло колкото един нов от най евтините...та мъжо днес тъкмо се нави да купува нов, и попаднал на някакъв друг сервиз, 4овека схтял да се опита да го оправи, но сте знем 4ак след 5, 6 дена, да и се не види тая испанска клавиатура, вси4ко разместено.

отгоре на вси4ко бяхме без ток 2 дена, и то не по насха вина

карелата, някъде я обсъждахме, май в арабската бесхе, много е полезна за диабетици, но
нагар4а, а аз хи4 не си падам по гор4иво

Пнада, тази Калинка е изклу4ителна сладурана, радвам се 4е баткото е добре.

а4ара е убиец, запо4нах да го ям само с върха на лъжи4ката (толкова силен вкус има) но сега ве4е спокойно мога да изям 2, 3 мъжи4ки.

айде до скоро, липсвате ми, и ви обставам едно дълго писмо като съм на линия пак 4ао

# 192
Е дами,какво става  Party
Аз да се похваля,вчера ядох Шами кебап
Не го бях опитвала до сега и да ви кажа ми се стори вкусно  Wink Ето пускам и рецептата:
може да го направите с месо или с кайма (аз ядох този с месо)
Сварява се дадено количество Чана ки дал (това е вид леща)
като се слага сол,гарам масала(подправка е но да ви кажа не знам от какво се състои) и кимион.Като се свари лещата,тука я бяха сложили в херметическата за около 20 мин. в същата вода може да пуснете и телешкото месо пак за 20  мин.След което ги смесвате и оставяте на огъня докато се изпари водата.След това пасирате сместа,добавяте зелени люти чушки(колкото искате да ви е люто) и магданоз.Правите кюфтенцата,овалвате в разбито яйце и ги изпържвате за малко  Flutter
Е това е,айде сега който сготви да сподели как е станало  Peace

Забравих да ви кажа като ходих на преглед този месец и на рецепцията за плащане за прегледа и ехографа то винаги са мъже.И единия явно ме помни от предния път,че нещо му се стори различно името ми,и сега пак ме пита как се казвам и аз му отговарям и той: Ами ти пакистанка ли си или афганистанка  Crazy и аз се ядосах тоя пък каква му е работата и му викам аФганистанка съм  Joy и той ги потупа по рамото другите двама където седяха с него,явно си помисли човека че е познал  hahaha И ми вика като те питат недей да казваш че си от там  ooooh! Явно не ги харесват много афганистанските сестри как мислите  Thinking

# 193
  • Varna
А ти що не казваш, че си Българче бе Душа Joy
Да не би пък ние да сме много опасни там и ти не смееш да споменеш Joy

# 194
Ей разсмя ме мактубче.Сетих се като бях в Лахоре и беше 50 градуса как припаднах в зоологическата градина.Моя мъж и един негов приятел ме закараха в някаква клиника.Аз не исках ама те не та не.Та влизаме при доктора -имаше 3 доктора там.И се започна една раздумка-кой как какво и.т.н.Проблема беше че мъжовете си говореха помежду си а мен болния никoй не ме пита нищо.По една време дръпнах Танвир и му казвам-какво става тук сега? а той ми обяснява какво доктора му бил казал и как щели да ми сложат инжецзя.Аз като се разлютих и казах-Никoй нищо няма да ми слага докато някои на чист english не ми обясни какво става.И един от докторите започна да ми обяснява как съм била получила слънчев удар и бла бла бла.Заведоха ме в манипулационната-там една сестра приготвя инжекцията.Вади я от тенджератата  -стъклено желязна една такава.Аз викам-Стоп.Танвир да отидеш да ми намериш спринцовка за еднократна употреба иначе забрави.И той отиде и намери.Сега като си мисля клиниката едва ли ще е била частна.Спомени спомени

Общи условия

Активация на акаунт