Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Мусонните дъждове в Пакистан са от съществено значение, тъй като осигуряват значителна част от водните ресурси на страната. Те се характеризират с влажен въздух и изобилие от насекоми, засягащи голяма част от територията с повече валежи, отколкото обикновено. Освен това мусоните са свързани с наводнения, унищожена реколта, разрушени домове и смъртни случаи.
-
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
-
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
-
Има ли наличен речник на български и урду?
-
Какво е ежедневието и какво е типично за живота в Пакистан?

А стига бе

А тука така разцепени някак си не е готино,едните в едната стая,другите в другата и то това не ни пречи пак да си прислужваме.

няма да ходя сама,понеже не е прилично да се пазаря с продавача(знам без да съм питала) и да го карам да ми показва размери и цветове.

Обаче бебо като се обади, че иска вече да се ражда незнам какво ми стана. Едно спокойствие ме обзе-а бях самичка-ни мъж ни жена около мене. Извиках таксито- направо по онова време беше късмет и такси да намериш- и то ме закара по живо, по здраво във болницата. И знаех, че ще е момче. Казах им на екипа като ме приеха
.нито съм виждала тези печки около които трябва да се клечи, нито са ми сервирали на пода....нито съм виждала подобни възглавнички...тоест виждала съм ги но в Еvропа в Индийските магазини...