неповторимия пакистан втора тема

• 42 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
takasakishi Simple Smile
Имам от китайските възглавнички- златистожълта коприна по средата със червена и във центъра на червената коприна йероглифа на щастието. Много обичам да си я гушкам Simple Smile
МАКТУБЧЕ- ти вече си направило темичката newsm10
МОНСУНЧЕ- пожелавам всички страни които са ти интересни да са интересни и за мъжо ти и да не се дърпа много а да разхожда наш'тУ мУмичИ по свИтЪ Wink

# 211
Мактуб, какво е чурия  Simple Smile?

ние пък  ядем хем на земята, хем с ръце  Laughing  Обаче не съвсем с ръце де- ориз, булгур, супи- с лъжица си ги ядем.С пръсти си хващаме парче хляб и си загребваме от манджата. Аз си облизвам пръстите  Embarassed обаче др не съм виждала да си ги облизва. Вкусно е.
Лошото е, че дотолкова съм свикнала, че когато ям с колеги и се усещам , че не използвам прибори и ми става много неудобно  Embarassed

# 212

Ето това  Wink (като гривни са,слагат се на ръцете,но са от стъкло и дрънчат)

естествено може и златни

# 213
  • Varna
МАКТУБЧЕ- Wink
Много ми хареса чурията- както обичам да сЪ кича като панаирджиска барака тъкмо са за кака ти Делта. Фърлих очО на златната чурия азИ. Като шЪ е гарга да е рошава smile3503
Туй-панаирджийска барака- ми го казва БаткУ ама аз не му се сърдя. Той от лИбоФФ си ми го казва newsm47

# 214
За второто заглавие гласувам.
аз съм ,,за,,яденето с ръце,защото е от сунната и има добро влияние въру храносмилането;това е доказан факт Sunglasses

бласнаха ми очичките от гривничките...много злато в пк мнооооого Money
от де го копаят Thinking

# 215
привет девойки,ама вие сте останали с грешно впе4етление,чурията са от стъкло не могат да бъдат златни,само дизайна им е  такъв,ина4е чурия са  в най-разли4ни цветове и варияции,но пак и са опасни,аз доста пъти се зарязах с тях,много лесно се чупят,много са крехки,но пък ина4е дрънчат здраво,в софето като се накичих веднъж всички ми завидяха Wink
мансон рейн за пакистанци  в Южна Корея незнам дали има  много,но то си е и близо до акъла,те са на всеки километър,така че  и там сигурно ги има,но в  Корея ми хареса много в столицата а и Бусан е много готин,да ти кажа пове4е ми допадна от Токио.в Токио е Дисни Ленд и Дисни Си,но пък и Сеул си има Лоте парк,ами то е много трудно да се опише с няколко думи но и двете държави са много хубави,няма да сбъркаш ако ги посетиш Simple Smile

# 216
Оооо, и на мен ми светнаха очичките от тези гривни  Embarassed много обичам, ама не се кича, щото нали неприлично  Laughing  пък в нас нали върша това-онова и пак не ми е удобно. С отворени очи ще си умра  Sad

# 217
привет девойки,ама вие сте останали с грешно впе4етление,чурията са от стъкло не могат да бъдат златни,само дизайна им е  такъв,

Как да не могат да бъдат златни бе душа  Wink ,нали като се женят момите и им купуват такива златни комплекти и към тях прибавят и златни чурия.
Ето изплакнете си малко  очите...
http://www.4to40.com/images/culture/Facets_of_Dhanteras/gold_jewelry.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_KjbCOQ5D51U/SPtSXAwooRI/AAAAAAAAAAM/So … ridal-jewelry.jpg
http://www.asiajewelers.com/thumbL/images/65_Gold_bangle_set_22k_50577.jpg
https://asiajewelers.com/thumbL/images/50_Gold_Bangle_set_50597.jpg
http://www.meenajewelers.com/images/88_Gold_bangles_set_3990.jpg
https://www.asiajewelers.com/thumbM/images/20_Gold_bangle_set_50877.jpg

# 218
Привет момичета,аз мислех че чурия са само стъклени,че имат златни гривни имат не отричам ама не се казваха нещо друго,можеи аз да бъркам Confused,но все пак ще събера информация,това е интересна тема,може да я задълбаем малко,относно всекидневните бижута и сватбите в Пакистан Grinning

# 219
  • Varna
МАКТЕБЧЕ-
много убави тез чурии, златните бееее. Много обичем нещо по мене да виси и да дрънчи Joy А и немога да нося друго освен злато защото съм алергична, цялата ставам на плюски. Така, че ще си ходя накичена като коледна елха. Пък Шило щом казва, че е неприлично Sad ако съм със ваЗи ще сЪ дръпна настрана мъничко да мислят само хората за менИ, че съм неприличница newsm47
Значи на едната ръка има 3 чурии а на другата 2 но понеже часовникът ми е часовник-гривна и там съм със 3.. Очертавам се като най голямата неприличница май newsm78
ШИЛАНЧЕ Wink ко да правя бе Душа като съм такава. ИначИ  мислЪта ми не е неприлична  newsm03. Пък ако знаеш как обичам и големи обициииии, направо ще искаш да не ме познаваш. Той Бате казва, че и 5 уши да имам все няма да ми стигат обиците newsm03
Хайде на каЙвенцИтУ. То и сервиза ми такъв накичен като менИ ама шЪ пиЙти каЙвенцИ, няма да ми откажИтИ де Hug

# 220
takasakishi
ми то и на тях си им викат чурия,няма разлика  Wink

DELTA_DELTA
хахах вие тука го зехте това "неприлично" на майтап  Joy
обаче да ти кажа,колкото по накичена си тука,толкова по добре,ще те харесат момковците и полсе кФо ще правим  smile3503
ама душа те се слагат всичките на едната ръка,ако тръгнеш да ги делиш може верно и да те помислят за неприличница  Joy  Wink
Виж за кйвенцето аз съм навита,че тука само с тия млека и чайове ми се прииска да си пийна нещо различно  Hug

# 221
  • Varna
МАКТУБЧЕ-
ми аз ако ги сложа всичките на едната ръка ще ми се изкриви ръката. ШЪ вървя на една страна наведена Joy
И после хората там що не мислят, че по другите земи женурята може да си носят и на двете ръце красоти и пак да не са неприличници Wink Но това, че аз съм чужденка и нося на двате ръце това може  да значи че това е наш обичай и не означава, че е нещо лошо. Затова на хората аз винаги гледам със широко отворени дружелюбни очи! Hug

# 222
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте и от мен на вси4ки,виждам 4е имаме нова тема За хубавите гривни и аz имам няколко комплекта от тях / стъклени / , Златни оЩе нямам ,но Embarassed Ще имам надявам се.Даже мъж ми миналата година ми донесе оЩе 300 стъклени раЗли4ни цветове и наШите имена бяха иЗписани жалко 4е тук в Германия немога да ги нося вси4ките,много странно ме гледат,но дреШките си ги обли4ам / Шалвар камиЗ /.Много ми  е удобно с тях.

# 223
Здравейте пакистанки,

Това съм аз кака ви Монсун, същата съм си като преди, само имиджа ми е нов.

Сдобих се с нов, но много кофти лаптоп.

Захванали сте темата за украшенията, нека и аз да се изкажа по нея...Зна4и, много оби4м да ги гледам и да ги ПРИТЕЖАВАМ, но не и да ги нося по себе си...Едвам изтрайвам един 4асовник и един годежен пръстен от бяло злато, дори халка нямам...но след всяко посещение в Пакистан подновявам кутията си за бижута с по/голяма....отварям я периоди4но, разглеждам съдържанието, радвам му се..и после пак обратно в кутията. В интерес на истината с много злато се сдобих, 22 каратово, даже от хора извън родата...пакистанците са много щедри в подаръците си...Свекито направи най големия жест, не стига 4е ми подари комплект златни 4урия, ами и един комплект колие и обеци злато и камъ4ета, ама от ония тежките дето се ки4ат с тях по сватбите....криела ги била от дъщерите и снахите си дълги години...за да ги подари на най/любимата си снаха....За последното нещо ме гризе съвестта, о4евидно видът ми заблуждава.....

Делта, абе ти как разбра кога е момента да си хванеш таксито и да идеш да раждаш...ние ходихме два пъти в родилния и ни върнаха да си ходим, отидохме трети път, пак не ми било времето...ние с мъжо го ударихме на молби , аз даже и наревавах, да ме приемат, 4е ни омръзна рък/прък, напред/назад. Много неохотно се съгласиха да ме оставят там докато ми дойде времето за раждане.....

Мактуб, твоите болки като запо4нат, надявам се ще свариш да драснеш поне едно ред4е, 4е да сме пне мислено с тебе.....

# 224
  • Varna
АААА, Монсунчееееее,
ти ли си беееееее. Гледам аз у Арабската и питам кой туй Лютеничката newsm78
Дано по бързо да свикнеш със машинарийката newsm10
И да кажа ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУ

Общи условия

Активация на акаунт