неповторимия пакистан втора тема

• 42 242
  • 740
  •   1
Отговори
# 225

ДАМИ аз забелязах,че днес МАКТУБ я няма,какво ли ще да е станало?
Панда Хан и тя липсва от няколко дена,а пък от Рени ни вест ни кост!
за  жените в Пакистан и не само там по принцип по целия свят златото и било и винаги желано,макар аз лично да не харесвам злато,някои дизайни са много красиви,имам един приятел(от Пакистан),та неговата  жена ми подари една много хубава сребърна гривна(аз харесвам сребро),която е с доста уникален вид,не съм виждала по софийските пазари подобни,също така един друг познат ми донесе от Афганистан едно кулие,на което вси4ки се възхищават,пак от сребро,не е някое натруфено,даже е семпло,но наистина лови окото,а стъклените гривни са красиви,но както казах много бързо се чупят и много бързо им падат цветовете,после остават прозрачни,и като ти се полепи тоя брокат по дрехите няма отърваване Grinning.Лютеничка да ти е честит новия компютър,сега ще си във връзка с нас.ANGELIтова да не те притеснява,че са те били гледали,и в София ако си сложиш шалвар и камиз биха те гледали,ама какво,не трябва да плащаме данък обществено мнение Grinning    Grinning   Grinning Peace    Peace    Peace лека ве4ер     bouquet      bouquet     bouquet

# 226
  • Varna
ААА. Лютеничкеее,
как разбрах, че съм за там. Ми целия 8 месец първо имах много силни болки, ама ти казвам, по улицата съм спирала докато минат но не съм ходила на болницата въпреки това. И вечерта преди раждането почнаха едни още по яки-аз имам висок праг на болка пак стисках ама като ми се отвори тапата-кръв имах душа. Метнах се на таксито и като отидох казаха, че съм почнала да раждам въпреки, че имах едно пикливо разкритие но пък навреме съм отишла, защото писах, че имаше и разни затруднения, да не пиша, че да не се плаши Мактубчето и да си помисли, че и при нея ще е така.
И аз имам много сребро и е такова правено от художници.- много от нещата ми са правени само във една бройка. Наскоро такива

сребърни обици открих във една галерияяяя и допълнително неща към тяяяях. Само си мисля за тях и като си мисля, май сЪ зЪ менИИИ.
Ама и аз като Лютеничката среброто само го събирам а не го нося или го нося страшно рядко. Имам една много тежка сребърна гривна-правена по един модел от 17 век български модел ама аз такива съм виждала и във по стари съкровища намирани от археолозите но явно майсторите са копирали от древните. Имам и такива подобни обеци сребърни все много старинни модели.
И златни имам такива от Османския период-купувани от Турция много красиви бееееее. А да имам пак купувани от там сребърни тежки и на зеления камък има някаква молитвичка но БЗ-чето каза, че щом има молитвичка на тях не трябва да влизам във тоалетната със тях. И познайте ко шЪ настъпи ако кака ви Делта е на голям зооооор Joy tooth newsm47 rotfImbo
дИвойкИтИ веднага да кажете на кака си какво е тУй -камиз и шалвар. Виждала съм у пакистанскУ едни красиви дълги туники със панталони и едни красиви шалове към тях. Това ли е то?Щото отдавна съм им ударила мерак и от дълги години съм си мисля, че това нещо може да се носи и сега-много красиво е и много удобно. Че и съвременно!!!

# 227
Делте, добре 4е се разписа, 4е голямо затишие бееее

Като нямах комп имах 4уството 4е се скъсвате да пишете, сега аз съм тук вас ви няма....

Мактуб, наистина къде из4езна. Да не би да са спряли нета у Пешауар....

Делта, да това се нари4а шалвар камиз. По/модерните са с панталон, но класи4еския си е истински шалвар, много широк....Камиз е туниката, тоeст камиз идва от арабски и озна4ава риза. Пар4ето, което се омотава около врата, главата, или само през бюста се нари4а дупАта.

Много оби4ам дупатите, приказно красиви са, после камизите и накрая шалвара, който не мога да понасям.

ето малко снимки   http://images.google.co.uk/images?hl=en&um=1&sa=1&q= … tnG=Search+images

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 22:08 от Лютеница

# 228

Здравейте девойки.Как я карате?аз съм много buzy напоследък.После ще пиша повече.Целувки от мен. Ето ви една страхотна песничка-новичка на Сами ЮСуф

http://www.youtube.com/watch?v=z2_2cFityc4

# 229
  • Varna
ЛЮТЕНИЧКЕ Hug
Душата, големи красоти си ми пусналУ, големи УбУстии. Всичко аресах и панталонките и шалваронките и дупатите. И разбира се камизите- та от камизите идИ-камизолкааааа  newsm47
Що не може да понасяш шалварока? Мотка ли се много и пречи ли?

# 230
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте на вси4ки Hug страШни са даже си Запаметих няколко модела да си поръ4ам на мъжо сега като ходи ако може неЩо да донесе.Страхотни са.

# 231
ЗДРАВЕЙТЕ ДАМИ,КАК СА ВСИЧКИ?ОЩЕ МАЛКО И НАБЛИЖАВА БАЙРАМА,НАИСТИНА БАГРИТЕ НА ДРЕХИТЕ СА МНОГО ПРЕДИЗВИКАТЕЛНИ Grinning   Grinning    Grinning     bouquet

# 232
ОЩЕ МАКТУБ Я НЯМА,НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКО ДА Е ДОБРЕ С НЕЯ   Peace   

# 233
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето мее   bouquet
много мило че сте усетили липсата ми  дами Hug
takasakishi
няма за какво да се притеснявате,всичко с мене е наред,ама на кака ви Мактубка никой не се сетил да и плати интернета от 2 месеца и взеха че ми го резнаха  #Cussing out Та всички мъже ходят на работа и са заети и за сметката все не остава време,ама да видите мъж ми като се обади още на следващия ден ми го платиха  Laughing
Аз направо изкрейзих тези дни,няма такава скука,особено вечер като си остана сама в стаята Confused
Днеска се разчистих от сутринта,че нали идва празника,гледам и другите женки нещо поразчистват,ама аз се ограничих само до мойта стая.Айде сега и това е достатъчно,цял ден пера и чистя прах и прахосмукачка пуснах и изгладих.Останаха ми само пердетата на стаята и едно одеало,обче тях след празника ще ги дам на свекървата,че са тежки за мене.Сега да не я занимавам,че и без това пости жената...И преди да дойде бебка ще направя пак едно основно почистване на стаята и това  е.

Лютеница ооо ако знаеш как обичам лютеница,особено домашно приготвената,направо няма да ми се меркаш пред очите ,че ще те изям  Laughing

И аз много ги харесвам тия камизолки  Joy...както се изрази  DELTA_DELTA ама тука много си ги хареваст някои тия широки шалвари и камииза да не ти е над коляното,абе глупости общо взето,щтото нали разбирате не било прилично  hahaha

# 234
Ох,обожавам шалвар-камиз с панталон обаче,не с шалварки,но пък шалварките са страшно удобни:дебелееш и не усещаш Laughing

Лютеница!!!!-ти нямаш сърце жено Crossing Arms не само ни дразни с ник,ами и картинка сложила Close
ЯДЕ МИ СЕ ЛЮТЕНИЦА,а НЯМА!!!И приятелката дето ми правеше сега има две породени бебета и няма кой да ми свари....и червените чушки са скъпи,ах,ех,ох!!!
Махай и ника и аватара-има бременни жени тука Mr. Green

Делта-морска жено,с такси ходи да ражда ooooh! имаше случай при нас мин,месец една роди в такси,бебето не е добре,в 7-мия месец родено.

# 235
  • Varna
ТЪ кЪт мЪ видЕ мойтУ мъж как сЪ мъча със приготовлението на лютеница и побесня и повече не ми разреши да се мъча. smile3503 Много обичат лютеничка моите момчета и аз де Wink Ама си купуваме на Олинезата, че там най сполучлива ни се струва и близка до моята домашна.
Ма Лиле, тогава кака ти кЪт ражда беше Тошовото времИ. За кола се чакаше със години, едни точки брояха едни чудеса хич не стигнахме до тях за да ги науча тез нИща. Ний дом нямахме та кола ли. Та затуй Лиленце, дойде таксито. Бързата помощ отказаха Душа. То добре, че дойде таксито, щото тогава и такси да си извикаш беше голям зор-все нямаше.
 Дано това детенце което се е родило във таксито да се оправи, ДАНО!!! Praynig Ангелче, невинно.
МАКТУБЧЕ- как е бебочката? Мърда ли, мърда ли Laughing Или си е спокойничко?
Те хората ако дойдат от там да видят народО насам кЪк сЪЙ разпищолил шЪ получат хард аттак Joy Камизите ще им се видят най благопристойните дрешки а те са си и такива, че са и красиви!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 20:45 от DELTA_DELTA

# 236
Water Lily
 Споко и при мен няма лютеница,така че няма да си единствената която не яде,аз също съм лишена от това вкусно нещо.. Crossing Arms
Абе сега като заговорихме за лютеницата така ми дойде на ум за кремвирши или салам,тука никой не яде такива работи и кой знае дали въобще се намират  Thinking Като тръгна да им обяснявам и нещо не ме схващат,а пък сиренето и кашкавала са толкова скъпи че и тях човек рядко си ги позволява...

DELTA_DELTA
Хаха точно това си говорехме тука с едната мома днеска,аз си бях облякла тениска и шалвар,обаче шалвара съм го запретнала до коленете а с тениската ми личи много добре шкембака и съ се разчистила тука  и тя момата ми вика айде така излез до магазина тука наблизо да видиш какво ще стане по улицата,мъжете щяли да ме  гледат ей така Shocked  а децата щяли да ме замерят с камъни  Rolling Eyes пък жените не знам вече кво щели да ме направят ...
А бебката ми да усещам си я,дже някой път като поутихне малко и аз почвам да се притеснявам и лягам така както по принцип я усещам най много  Simple Smile и чакам.

# 237
Ейййй, зарадвхте ме много бееееее

излязох да се поразходя /4е и при нас взе да се разхлажда и да става поносимо/, връщам се, гледам писали сте много...

Мактуб, аз даже щах да питам някой няма ли ти телефна...ми притеснително си е все пак...но пък е нормално да не бързат, те там така спокойно си карат. И аз като бях там без мъжа ми, той постоянно беше на телефона с инструкции къде да ме заведат, ина4е каза, 4е нищо нямаше да видя освен тяхната къща....Последния ден инструкциите бяха по отношение на 25те килограма подаръци, които той каза да оставя без да се притеснявам 4е ще обидя някого...4е куфара ми надвишаваше 50 кила, а на мен ми е неудобно да зарежа подаръците....

Панда, липсваш, но пък това 4е имаш работа е хубава новина...Сега вси4ки ги съкращават, ти оба4е като феникс...отстраняват те, ти пак по4ваш...дано сега като я няма гадната шефка да ти е по приятно да ходиш на работа.

Лиле, ами аз за какво съм я сложила тая лютеница....Носталгия, носталгияяяяяяя Купувам от един руски магазин на Дерони едро смляната, но не е баш кат домашна...А последния път мъжо решил да ме изненада, идва си с голяма усмивка и буркан4е лютени4ка...ама не улу4ил от едро смляната...носи една такава като доматено пюре...та аз за да си излея фрустрацията си смених ника.

Делта, ми не знам що но никак не ми са симпати4ни шалварите...те бяха модни и в на4алото на 80те години, и сега последните години пак, но много ми са гротескни едни такива..та и аз ги оби4ам под формата на обикновен панталон...ина4е поне 3 метра плат са набрани около кръста ти, много неудобно..има и друг вид отгоре едно пар4е шитоко колкото теб, а набирането запо4ва едва от ханша..но и тях не харесвам...Пък и Лили даде силен аргумент против тях  дебелееш си вътре и не усещаш...

Рени, арабско кафе, Марина, Такасакиши, Анджели...хайде пакистанки разпишете се....

# 238
  • Varna
ЛЮТЕНИЧКЕ-
усетила съм аз, че шалвароците са неудобни. Много мат'рЯл многУ нЯщУ бе за едни гащи newsm78. Панталонки тогаз шЪ носиииим Grinning Че и няма да ни разрешат да ядем като невидели и малко линия да ИмамИ, чИ няма да сЪ излагамИ я.
А иначе Олинезата е по сполучлива от Деронито. Ако може такава да намерите ще е добре. Имат едросмляна и е доста добра. И другите им видове биват.
МАКТУБЧЕ- така мило ми стана като прочетох, че си полягваш като не усещаш бебето и чакаш да ти се обади Hug После пък като се роди ще ставаш през ноща да проверяваш диша ли. Аз ставах и се услушвах като прасе във папур дали диша Joy и си слагах ръката на гърдичките му да се уверя допълнително.  Пракрасни са като спят Мактубче, приличат си на ангели, толкова са красиви.....
ЛЮТЕНИЧКЕ- твоето малко съкровище щурее ли? Скоро не си писала за него.
ПАНДЕ- наистина липсваш Hug

# 239
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте Пакистанки,
ИЗвинете ме,че не съм ви писала ама и работа в къЩи не свърШва, и в магаЗина поработвам 8,9 часа.Е днес имам малко време и реШих да ви драсна някой ред.
Да Ви кажа честно и на мен не са ми удобни,а и иЗглеждам като поакана,но имат други моделчета които приличат на набрани клинове много удобни и красиви.А ЛЮТЕНИЧКА си купувам от турските магаЗини подобие на наШата домаШна. АЗ да ви питам неЩо Вие как учите майчиният еЗик на лЮбимия?Че неЩо на мен не ми се отдава много. smile3529 А как ми се Ще да мога да говоря, не само да раЗбирам .
ЛЮТЕНИЧКЕ  на колко е твоето малко слънце ? Ние с мъжо работиме по тоЗи въпрос Та да видим кога Ще се получи. luvbed.АЗ сега отивам да Забъркам неЩо пакистанноско За довечера и после пак съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт