неповторимия пакистан втора тема

• 42 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
има доста провалени бракове но има и сполу4ливи,но мъжете по принцип са си малко диваци Joy,ама трябва да ги търпим Joy

# 331
Лютеничке,аз историята въобще не съм я претупала(спрях да я разказвам) и нищо лошо не съм писала в нея.Само по нататък споменах,че ще прочетете неща,които няма да ви харесат.И разбира се,че съм права,така че си ги оставям за мен.

# 332
  • по пътеката
лютенице, ако мислиш,4е съм за сеира , говориш нелепости,заядливостта прави грозен облика на 4овек!!определено с това "пребиване" на желанието на една жена да се изкаже, ми заприла4а на дискриминация на 4уждото мнение!затова го исках в суров вид ,не  субективно омазано от емоциите на прецакани надежди! другото съм го виждала  и при пакистанци, и магребинци,иракци и при  бг тарамбуки, непрекъснато дори като вървя ми се разказват истории, явно съм от хората дето вдъхват доверие от разстояние, а и не съм ограни4ена от мъж или релииозни норми да си говоря свободно с непознати!
 форумите са за споделяне и съветване! а ти като доверено лице, можеше да й дадеш съвет да си постне директно писанието от ли4ното, за да не се тормози с преписване, кой ли гледа сеир сега?  newsm78
махам, жалко,може поне да 4уеш мненията на пове4е жени, поне да си усетиш къде е трябвало да имаш сигнална лампа!за една повторна грешка! Peace

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 02:52 от marsy

# 333
такасакиши ние двете няма ли да спим

# 334
Marsy, откъде си сигурна че не съм я съветвала точно това? Напротив, казах и да пише, но и да се подготви психически за помията, която ще се излее върху нея...Това последното го казах защото тя ми сподели че не е готова за упреци от рода на каква е будала и прочие, а аз съм сигурна че няма да мине без такива неща.

И те моля спести си намеците за кой как бил ограничен от религия или мъж, не мисля че знаеш на всеки личните обстоятелства...не си ли доволна че няколко човека тук вече се правим че една огромна част от живота ни не съществува, само защото на някой друг не му харесвало ...ами идваш и тук да пренасяш проблемите от другите теми ли?

Надявам се че ще ни навестяваш по-често, а не да изникваш само когато се зададе някоя пикантна историйка.

До скоро и лека нощ на всички.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 03:19 от Лютеница

# 335
Така е,наистина ми каза да пиша,и наистина не съм готова за упреци.достатъчно ми е,че аз се самоупреквам.

# 336
  • по пътеката
за какъв проблем в другите  теми говориш?м/у ли4ностните  проблеми не са ми приоритет, аз проблем нямам с никой от мюслимите, нито в темите ,нито извън тях,  не ги деля по религиозен признак, ако не се е забелязало! не виждам защо някой трябва да си загърбва живота,напротив ,ако си го живял пълноценно по всяко време си е 4удесен спомен и опит!
ами спрях да пиша,4е нямаше отговор на никоя от зададените  питанки и се отказах да питам! 4ета ви, защото ми е интересен опитът от там на живо! харесвам да знам нещата от извора, а не от книгите и уикипедия! усещането е неповторимо! допира с културата ,с отношението и с хубавите, и лошите неща! особено са ми интересни издънките от разли4ията, на моите още се хилят сърде4но- африка не е само зоопарк, както и не само сладкиши! айде пак се сетих да питам за превозните средства и на4ина на транспорт в малките градове и планините? с какво се отопляват зимата, какви са облеклата за зимния студ? традиционни или си носят якетата ?тоест доколко е останал оригинален животът там?

# 337
еми добре аз досега чаках да прочета,но поне кати почнала довърши,както и да,и да се упрекваш и да не все тази,няма да върнеш нещата,така че се оптай да го преживеш,мъжете не са се свършили с него,всеки прави грешки,и какво затова сме хора и всеки греши,важното е да се поучиме и да не повтаряме,не бих харектеризирала проблема като сблъсък междъ български манталитет и азиатски,това е стара колкото света,различия между мъжа е жената е имало и ще има докато свят светува,примери за лоши връзки има всякакви,в българия не е възможно да се направи втора сватба,но пък за сметка на това знам много които много връзки извън семейството,а има и такива които са женени за чужденци,и после зарязани,но има и сполучливи семейства,както казах рядкост е да намериш своя перфектен партниор,може да го намериш веднага но може и по-късно,но когато го намериш независимо от произхода се опитай да го задържиш,освободи съзнанието си от негативизма и гледай трезво и ще откриеш принца на бял кон,който е дошъл на този свят специално за теб,успех   bouquet

# 338
не чакай,няма да довършвам.така е в бг(а и насякъде по света,имам предвид христ.държави) няма втори,но има любовници.и на тях(мъжете) им идва по евтино,като започне да иска  много люб.я зарязваме,не са длъжни да я издържат.да му се и не види все мъжете облагоденствени

# 339
Марси, съжалявам ако не ти е било отговорено на въпросите. Сигурна съм че не е било нарочно, най-вероятно не сме знаели отговорите...особено ако си питала нещо свързано с готварство, аз сто на сто не съм знаела, иначе отговарям ако знам.

Относно превозните средства, не само в селата, ами и в 10 милионен град са доста живописни. рикшите ги обсъждахме в първата тема, освен тях, по улиците може да се види всичко, от най модерни японски коли, до талиги теглени от магарета и биволи с гърбица, не знам как се казват точно последните. Само в ислямабад не е така, вътре в града за забранени рикшите, магаретата и биволите, та изглежда малко по европейско

За отоплението  в Лахор всички използвахме едни печки на газ, но пламъкът си е направо открит, аз чудех как не се запалват децата, много опасни ми се сториха тези печки, освен това постоянно миришеше на газ, все ми се струваше че изтича от някъде.

Якета ползват обикновени...каквито ние си ползваме в европа, но върху шалвар камиза, та се получава странна комбинация.

А може да споделиш и някои от твоите африкнаски изцепки, н мен също ми е интересно как сме гафили .

Махам, не знам дали ще продължиш, или не, но докато си разменяхме на лични, ме осени една идея..всички които имаме успешни връзки (поне до момента) с пакистанци да напишем съвети към 'начинаещите', да споделим какво мислим че е допринесло за нашия успех, какво е важно да се знае и т.н да ги изтипосаме в началото на всяка нова тема, може и като линк към друга страница , или блог.

За мен , моят съвет е винаги искайте да се запознаете с родителското тяло, ако имате сериозни намерения...това е почти 100 процентова гаранция че той е сериозен към вас, може и с по голяма сестра, сестрите обикновено са на голямо уважение...не приемайте скришка мишка, или по-късно ще им кажем.....Моят мъж ми каза ще те запозная със сестра си като гаранция че съм сериозен с теб, а аз тогава въобще не разбрах колко е важно това, мислех че е баламосва, а то е срамно да сменя гаджета пред сестрата, така де можеш да представиш само една единствена -годеницата.

За втори брак рядко се навиват родителите, даже много се ядосват, но при махам се е получило малко по различно, но тя ако реши ще сподели.

За съжаление, това че мъжете някъде имат право  само на един подпис по закон не ги прави моногамни....но ние жените, след многохиляден опит от историята, все още не можем да се примирим с това, все се надяваме, че точно моят няма да изневери или да ме остави, че точно аз ще бъда единствената...

Хайде лека нощ за сефте тая вечер.

# 340
охо забравихме да споменеме,че някои си носят нещо като одеяла наметнати отгоре върху тях,да транспорт всякакъв,но и прахоляк,честно казано не мога да разбера как живеят тия хора така

# 341
Момичета добро утро!
Пускам едно айс кафе за да охладим страстите от снощи
И исках да ви кажа нещо, по-скоро да благодаря - повечето от вас знаят за моята история, също не много приятна и докато четох снощните постове си мислех, че ако не бяхте вие, вашите постове за Пакистан, за исляма, сигурно и аз щях да нося толкова мъка във сърцето си като Махам и щях да съм негативно настроена. Сега не само че не съм, но и съм привлечена от тази култура дори повече, отколкото като бях с моето момче. ТА! Благодаря ви момичета, че бяхте толкова мили с мен и за многото интересна и полезна информация.   bouquet   bouquet   bouquet
А това е специално за Лютеничка, че най-много нея изтормозих с моите глупости newsm51  smile3525  newsm51

# 342
Хм... Исках да напиша нещо хубаво, но ми изчезна ентусиазма.

# 343
Лютеничке както казваш това за запознанствато-почти е сигурно.Той искше да ме запознае(вече е бил е женен),но аз се не исках,откъде да знам,че е толкова важно,а пък нали и вече е бил женен,така че пропуска не е голям.Забравих да кажа Добро утро на всички.

# 344
Той като личност е прекрасен,все си мислех,че е изключение,като вашите мъже,и че няма да допусне да го оженят на сила.Както е казано-всяко правило си има изклю4ения.Та аз си мислех,че той е едно от тях-да,ама не,момчето си е от правилото

Общи условия

Активация на акаунт