неповторимия пакистан втора тема

• 42 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
марси коя е песента нищо не си сложила?

# 586
Ch0c0l@t3 C@ndY

Ти пък там от къде ги извади тия проблеми с нета и тока,това си е приоритет на Пакистан и ние не го даваме на други държави  Naughty Тук всичко е позволено да ти спре и водата и тока и нета и газта  Crazy И накрая лягай на тъмно без манджа  Joy

За чаршафите тук е интересно че продават комплекти долен чаршаф и калъфки...аз много им се чудех в началото,че комплектите не са и с горен...ама таково положението  Rolling Eyes
Иначе шарении всякакви,зависи какво  ти допада - аз лично не харесвам изчистени модели,предпочитам да е с някакъв дизайн.

филия_с_ЛЮТЕНИЦА
За тези пердета,ами аз не съм видяла в друга къща,явно тук на мода са по плътните и тежки пердета...
Ние си донесохме нашите бяли дантелени  от БГ,обаче не съм ги слагала в стаята (не ми достигат,и на трите стени имам по един двоен прозорец) та и ние тука сме си купили от тези по плътните леко зеленикави с едни цветчета,много свежарско  Flutter

marsy
Душко ама ти нищо не си дала...къде е тая песен тука да я разгадаем  Wink

Офф дами дами,кво ще правим тука с тия бомби не знам...Я аз да гледам по бързо да се изнасям от тоя Пакистан,че да не вземе верно да започне някоя война  ooooh!

# 587
  • Varna
Мактубче Hug
кога евентуално ще се изнасяш от Пакистанко бе Душата?

# 588
Делте   Hug
Ами не искам да пророкувам...мисля да изчакам раждането,всичко дано да мине наред  Praynig и беба да е добре,да е здрава,но със сигурност ще изчакам 40-те дена да минат.Имам и после документи да оправям,за нея ще трябва паспорт и ако трябва да ходя до посолството не ми се мисли  ooooh!
Но така както го гледам най-малко още 2 месеца ще съм тука,ако не ми вземе и повече време  Tired
Така ми се иска нещата по бързо да се наредят и с мъжа ми отново да сме заедно,този път вече като пълно семейство  Heart Eyes (Дай Боже)

Един приятелски  съвет от мен за всички - Обичайте си мъжете и не се карайте за глупости,че така човек като остане сам не си е работа...иска ми се всеки миг който съм имала възможност да сме били заедно   loveuuu txtloves и времето през което сме били заедно сега ми се струва малко  Neutral Face

# 589
Мактуб и аз като бях в Пакистан ми се стори странно те когато спят с нищо не се завиват затова и не продават сигурно завивки. Grinning Grinning не ти е лесно и на теб но какво да се прави трябва някак си да се справяме с живота.

# 590
  • по пътеката
http://www.youtube.com/watch?v=mmUqTN0CnxM
сори, с едно прокси съм и като запецна , но сега ме пусна де! ама да не губя поста  съм го пуснала по навик!

# 591
марси филма се казва Gajab Tamaasa(1992) актьорите са Rahul Roy,Anu Agarwal

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 23:21 от reni31

# 592
  • по пътеката
рени, признахте, цял ден се ровя,ама този никъде не го открих по блоговете! та голямо мерси, е спя споко, голяма краста ми е като не намеря нео по гуглето и се напъвам да карам по  bouquet спомени, ама не става и издивявам!

# 593
# 594
  • Varna
АлЮЮЮЮЮ Хубавелкитееееее Hug
Тъкмо щяФ да метна една закуска и се присетих, че има и булка на която може да и се прияде а да го няма това което е снимано във картинката и се отказах.- Мактубче Wink.А може и други да има и ще се чувствам виновна заради тях. Hug
МАКТУБЧЕ-Благодаря, за съвета ти мила. Аз си го знам този съвет, че той живота ми мина да съм самичка повечето време и оценявам това което си посъветвала момичетата. Дай Боже висчко да мине при тебе както трябва, да нямаш спънки при оправяне на документите, обаче незнам дали няма да има наистина нужда да идеш и до посолството newsm78 Не го мисли това сега. Знам, че не можеш защото и аз съм същата. Ако трябва нещо да се върши вече искам да и свършило да ми се маха от главата-неспокойна душа и това е.  
Лек и много усвихнат ден на всички момичета Hug Hug Hug

# 595
Брей, Делта, каква огромна усмивка си лепнала рано сутринта...на мен ми отнема часове да се разсъня, а ти как се хилиш.

Мактуб, значи и пердета сте носили в багажа....как не ги е видял турския митничар, че да каже ' бла, бла, бла, дюшек - юрган - перде'  Laughing

Шоколад, след доста разъждения и перални несгоди, и аз стигнах до извода, че не ползват бели пердета заради прахоляка. То всяка седмица пердета трябва да переш.... Тогава малкият беше бебе на 3 м. и аз го харесвах най-много в бели дрешки, бели пеленки....обаче след няколко дена в Пакистан нищо бяло не остана...гледам, гледам, абе в Англия по-друго седеше някак си...искреше, а сега стана едно мръсникаво сиво...пера, пак не побеляват, викам водата ли не е наред, пералнята ли, праха ли....Само не ми е ясно как си поддържат тия снежнобели шалвар камизи....

За атентатите, май все още са ограничени покрай военни обекти, ама защо имам гадното чуство, че някои хора няма да оставят Пакистан на мира, ще ръчкат, ръчкат докато стане гражданска война, и ще стане нещо подобно на Ирак, как искам да не съм права.

# 596
Ех аз докато се размърдам и то стана обедно време  Crazy
По принцип спя до към 11 сутрин,ама днеска изгляднях нещо рано рано,та станх да си нправя закуска и после бам - пак в леглото да си доспя  Whistling
Не съм като Делтето ,тя рано става и усмихната и кайвето винаги готово  Hug
Обаче сега предчувствам че като родя режима ми ще се обърне на 180 градуса,но нищо аз ще се радвам,че то така и безработен да седиш цял ден не си е работа...
Делте метай тука закуските не се притеснявай,я виж Лютеница как ме изкушава с тая филия  Crossing Arms  Wink Така ми се е прияло и пресен хляб Добруджа  Crazy

филия_с_ЛЮТЕНИЦА
сега се сетих аз една песен малко ми идва в главата "митничарю митничарю.... newsm78 нещо зациклих..."
За пералните - то не знам там в Лахор какви са ...ама тука тая нашата на два пъти ми скъса дрехи  #Crazy и най- тъпото е че трябва да плакнеш на ръка,не е автоматична - само върти там центруфугата и после изцежда  Rolling Eyes
За белите дрешки тя тука в къщи свекървата използва един сапун - пере безупречно  Peace но няма да забравя тъкмо бяхме дошли и аз и давам да "метне" една пералня и и бях дала един червен спален комплект с розички...та кога събирам простора гледам гледам той целия изпобелял,все едно е на 100 години  Crazy ..та така свекито го пуснала със сапун  Laughing

# 597
...абсолютно съм съгласна с мактуб тези пакистанци които са в софия не стават за приятелство всеки гледа само себе си аз затова нямам намерение моя да го запознавам с никой от пакистанците в софия

Ехоооооооо, и аз го прочетох това  Wink Но да знаете, че моят мъж не е от тези.
Ние си имаме от Пк и комплект с горен чаршаф - с едни котета големи.
Между другото, ако някой се интересува или мисли, че може да имаме общи познати, мога да ви кажа на лични имената на всички, които познавам. Мога даже да издиря и някакви снимки, на който имам, но май само на кумовете имам и брат на мъжа ми.
За посолство в София отдавна ми е казал мъжа ми, но не знам от кога точно ще има.

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 16:35 от MarinaZh

# 598
  • Varna
ЛЮТЕНИЧКЕ-ми
аз се хиля и на сън Wink пък за твоето разсънване нали има там една тънкост. Аз ще се хиля и разсънвам и заради тебе Hug
МАКТУБЧЕ- ще ви сервирам и кафенцето щом така желаеш. А и моят съпруг като тебе много обича пресен хляб Добруджа.  Във съседния магазин незнам от къде го носят- Варненски ли е, от Добрич ли е но наистина е много вкусен и аз го харесвам- вкусееееен. То хлаба ни въпреки, че уж ни е национална храна не е от вкусните и нямаме толкова видове  колкото съм гледала във други държави, че чак и във Далечния изток където хляба на хорицата там нали е оризеца. Напоследъка вече има, но не е бееее, не е вкусен, като тричав е. А аз като замеся колкото и да стои все си е вкусен. Ама така си е домашно приготвения хляб, вкусен и не става на трохи на следващия ден.

И за всички вас момичета-

# 599
  • по пътеката
мактуб4е, не знам колко още ,но ти май си на старта за бебката? ако не е неудобно, на колко си години ,много млади4ко ми зву4иш, като моите деца, едни оптимисти и романтици, както и адреналинковци! има ли си име бебката ве4е? ако си казвала ,сори, пропуснала съм!подготвила ли си се за идването и за раждането ? после ще разказваш ,нали? с упойка ли е си или натурално?

Общи условия

Активация на акаунт