Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Мусонните дъждове в Пакистан са от съществено значение, тъй като осигуряват значителна част от водните ресурси на страната. Те се характеризират с влажен въздух и изобилие от насекоми, засягащи голяма част от територията с повече валежи, отколкото обикновено. Освен това мусоните са свързани с наводнения, унищожена реколта, разрушени домове и смъртни случаи.
-
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
-
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
-
Има ли наличен речник на български и урду?
-
Какво е ежедневието и какво е типично за живота в Пакистан?

то живота е въртележка..

И аз викам добре и затворих телефона и си мисля егати аз тука така се бях изпопритеснила дали ще стигнат благополучно и щом получих новини веднага и се обаждам,а тя си е питала ушите
Е стана ми много кофти...
за съжаление тя няма и да се усети - трябвало е да и направиш съвсем строга забележка
Сега ние тука прилични ли сме или не 

,ама пък много не ме притеснява аз какавото знам и мога да кажа казвам на всички езици,хич не ме е срам да говоря
,а незнам МАРИНКЕ вие кои пакистанци познавате ама така като те слушам ми личи че въобще не ги знам тези хора,но както и бях казала преди и аз незнаех че имало толкова много пакистанци в София аз мислех че са само десетина

Иначе шляпам по паркета и ми е лесно със почистването и миенето. Ей така навсякъде има паркет и във коридора и кухнята даже и е много уютно.
вчера влизам да се къпя и тока спря цяла нощ спира тока за по малко,тъкмо се накваси и точно посягам към сапун и хоп токчето ми резна душа защото е електрически душ,леле побеснях
,рестартирах интернета днеспак е бавен
,днес гледах ARY NEWS,аз не бях гледалал новини за ПАКИСТАН отдавна,ноднес направо се учудих,какво става с тази държава,скоро време там може и гражданска война да стане с това положение,не ми се мисли
пак ли талибаните?Тоя път какво не им изнася?!