неповторимия пакистан втора тема

• 42 250
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Varna
ТЕСС Hug Hug Hug
Не плачи моля ти се, не плачи....че се чувствам виновна и ми е свито във душата. Да си таковам тъпата глава, че споменах, по горе и аз за него smile3538

# 571
Не се притеснявай Делтичке, аз не съм спирала да мисля за него, както виждаш все ми е на устата той. Така че аз да си "таковам тъпата глава" че не мога да го забравя още  smile3538 Ама пуста лИбоФ някой път ни носи само сълзи, нали така  Simple Smile

# 572
хе хе Лю-чудесен урок,мерси   bouquet

Тесс-ми потърси го,попритисни го тоя младеж Wink то живота е въртележка..

Мактуб-одобрена си,заповядай Hug

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 11:33 от Water Lily

# 573
Бързо бързо аз да се похваля че си сложихме нов интернет с който се Живее  newsm44

Ей тези пакистански зъбки много убави бе,аз се чудя дали мойто диване ще наследи зъбките на баща си  Rolling Eyes

Да се изкажа за задружието - първо ще спомена тука за Пакистан от опит...
Като дойдохме с мъжа ми и се обадихме в БГ посолството тук...полсе мъжа ми отиде и до Исамабад и се запозна с тях - семейство мъж и жена (българи).Уж мили такива,това онова...И дойде време на мъжа ми да тръгва обратно за БГ с колата и посланика реши да тръгне с него,със собствената си кола...та с жена му се бяхме разбрали която получи първа новини да се обади на другата.На мен ми беше много притеснено все пак 9 дена пътуване,а и той е  с десен волан,казах му много да внимава като изпреварва..И какво става те като пристигнали някъде в Турция той посланика се обадил ли съобщение ли е пратил на жена си не си спомням сега и успокоил мъжа ми че тя ще ми предаде,че са там и всичко е наред...Обаче нъцки  newsm11
Мъжа ми се обажда на следващия ден вече са в БГ и ми казва нали пристигнахме,аз вече спокойна и веднага след като прекъснх разговора с него,звъня на нея викам си и тя притеснена като мене,не знам дали мъжа и се е свързал с нея...Звъня,звъня и накрая вдигна и аз и казвам веднага нали пристигнали си и тя ми вика- Ами да аз знам той вчера мъжа ми се свърза със мен докато бяха в Турция  smile3515 И аз викам добре и затворих телефона и си мисля егати аз тука така се бях изпопритеснила дали ще стигнат благополучно и щом получих новини веднага и се обаждам,а тя си е питала ушите  smile3512 Е стана ми много кофти...

За пакистанците в БГ - ами идваха няколко момчета там където работеше мъжа ми от време на време така разговаряха,но не са хора с които да подържаш някакви по сериозни отношения,ако мога така да се изразя побългарили са се...

Water Lily
успях да влезна,после ще хвърля един поглед за какво иде реч  Wink

# 574
Лютеницо на филия-какви са тия новини,дето пускаш в ислямския бе????? Убивам те Joy

малко Пащунска красота:

нещо да кажете? Wink

а тия костюмчета много много ми харесват:

# 575
мисля егати аз тука така се бях изпопритеснила дали ще стигнат благополучно и щом получих новини веднага и се обаждам,а тя си е питала ушите  smile3512 Е стана ми много кофти...

е, как няма да ти стане #Crazy за съжаление тя няма и да се усети - трябвало е да и направиш съвсем строга забележка

# 576
  • Varna
МАКТУБЧЕ Hug
Тая кукумявка си е придавала важности. Каааак ги познавам аз такивааааааа. ШЪ ми сЪ праЙ на важна. Ще кажеш, че хванала Господ за шлифера. Сигурно си и отрязала квитанцията мисля аз, защото тя не е забравила да ти даде информацията. Ега ти цинцифуцията.....
ЛИЛЕ- голяма Пущунска красота ама момитИ дето живеят там казаха, че рядко има таквЪз красУта бе.....

# 577
здравейте и от мен.виждам че всички сте добре.абсолютно съм съгласна с мактуб тези пакистанци които са в софия не стават за приятелство всеки гледа само себе си аз затова нямам намерение моя да го запознавам с никой от пакистанците в софия.аз сега чакам нови документи от пшакистан пак ще трябва за един печат да ходя до Румъния за един печат пак преводи легализаций ужас и ако пак кажат не незнам ужас колко пари се пръснаха и то на вятъра.но да се надяваме,че този път ще е добре.то всичко можеха да ми дадат от посолството ама с моя късмет толкова неучтиви хора работят там въобще не желаят да издават  нищо за единия документ колко се молихме и този накрая как се смили да го даде незнам и пак не го е направил както трябва но да се надяваме че ще мина с него. Praynig Praynigприятна вечер на всички. Hug Hug

# 578
Вятър   DELTA_DELTA

Не ми се занимаваше с нея...абе не знам..аз съм така че като обещая нещо да направя го правя след като съм го казала или Ако случйно нямам възможност се свързвам с дадения човек и му обеснявам така и така са нещата...ама не всички хора мислим еднакво така че...карай да върви  Wink

Water Lily

Това синьото костюмче ми грабна окото,ама тук в Пешавар къде така с разголени рамене  Naughty Сега ние тука прилични ли сме или не  Joy

reni31
Много кофти с твойте документи,но не губи надежда  Hug надявам се всичко да се оправи  Peace
Ние с мъжа ми също имахме пречки преди да се оженим,но и нашето време дойде.
Знам че всичко изисква много нерви и средства,но понякога съдбата трябва да ни помъчи малко,че после да ни е по сладък момента  Heart Eyes

# 579
здравейте дами,сега и дъртото да се изкаже,гледам изписалисте много то докато го изчета и забравям за какво искам да изкажа мнение,но това е от годинките   newsm78
сега относно пущуните азмога да кажа,че освен на външен вид/разбира се има и изключения като 80 % от пущуните са бледолики,но има и едни 20  които нетрябва да се забравят те са тъмни,особено пущуните от Куета са тъмни и не всички са с характерни пущунски черти,имам лично приятели от там доста и съм ги виждала/ се разбира и по факта,че говорят урду малко по-странно от панджаби и синди,но пък и панджаби говорят урду някак си  бързо както говорят и панджаби,та пущуните говорят урду както бих звучала и аз като чужденци,аз когато говоря и настъпва смях в залата  Joy    hahaha ,ама пък много не ме притеснява аз какавото знам и мога да кажа казвам на всички езици,хич не ме е срам да говоря   Laughing.незнам дали пущуните карат таксита в Саудитска Арабия,ама знам че има и доста които имат магазини или пък са доктори.
пакистанците са задружни за разлика от българите,ние сме на групи ако сме приятели добре ако просто се разкарай,злобни хора сме малко по природа,в България единствените задружни са ромите.в София тези пакистанци които познавам както се изказаха МАКТУБЧЕТО И РЕНКАТА с изключение на една две бройки за нищо нестават,няма да коментирам личния им живот,не е моя работа  Crazy,а незнам  МАРИНКЕ вие кои пакистанци познавате ама така като те слушам ми личи че въобще не ги знам тези хора,но както и бях казала преди и аз незнаех че имало толкова много пакистанци в София аз мислех че са само десетина   newsm78.хайде за сега чао от мен после пак   bouquet    bouquet    bouquet

# 580
Шоколадов бонбон, ти ако си дърто, то на мен некролога ми се подава от джоба (този лаф го научих от кака ви Делта и сега го упражнявам)

Делте, ето вчера пак отсъствах, сигурно си си помислила, че ме мързи, но не, никога не би се сетила че преядох с бадеми, стана ми тежко и......(следва неприятно самопризнание) като почнах да редувам повръщане с разтройство....накрая изтощена заспах по никое време...съответно сега будувам и пиша пак по никое време.

Имам да отговарям на няколко лични, моля ви бъдете търпеливи с мен  Praynig

Рени, абе нали преди време беше казала, че ще откриват ПК посолство в София..не се ли осъществи това начинание? Според мен има крещяща нужда, като ви чета колко пакистанци имало в БГ, а пък и колко моми напоследък хукнаха да се женят с техни момци....Е, това пътуване до Букурещ е убийствено.

Имам въпрос за пердета.

Който е бил в Пакистан, виждали ли сте някъде бели, дантелени пердета, имам предвид тези, които се сагат под плътните. Ние за малко да заформим семеен скандал в един мебелен магазин. Отиваме да избираме килими и пердета за нашата къщя, абе никъде не виждам бели...Всички тънки пердета са в по-светъл нюанс на плътните, но бели НЯМА. Питаме продавача той се пули неразбиращо, викам на мъжо обясни му де, а мъжа реши че вече е забравил какви са ни били пердетата в Англия. Е, направо побеснях, замалко да се скараме там. При послдния опит да обясня на продавача той изтърси 'Ами те вече излязоха от мода'   #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Е, разбрах, че няма да стане работата...Е, то така и си останахме с голи подове и прозорце, но това е друга история. Просто реших да попитам наистина ли това е непознато явление там, или з бях куцуза (а как обичам снежнобелички перденцааааа)

Лека нощ

# 581
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮ УбавелкИтИИИИИ Hug
Днеска по едно мУмунскУ каЙве за да ви е веселУУУУУУУУУУУ newsm47
ЛЮТЕНИЧКЕ- ти като не се появиш аз Ич не си мисля, че те мързи даже и не си го помислям. Друго си мисля аз и сЪм във прИтисненИе, ама ние със тебе нали си говорихме та от там ми иде притеснението.
Те пък как ще им мине модата на такива пердета. Аз наскоро гледах списания за пердета, нови списания. А да знаеш какви пердета си купи кака ти Делтааааа- страхотна дантела има по тях, богата, богатаааа, не мога да им се нарадвам. Едните са такива снежно бели както ти ги харесваш. Другите между слонова кост и много ама много леко загатнато лимонено жълто, паааак едни дантили има по тях пааак една крЪсУтЪЪЪЪ. Ама и най-скъпите бяха де Embarassed Ама то научих като взеха да ги мерят ама не сЪ отметнах де. Между другото имаше и на много сносна цена много хубави пердета но понеже моите със брюкселска тЪнтЕлЪ и стана тя кват стана няма сЪ отмятЪми сИга я smile3503
Дано си намериш, все пак тия пердета са класика а тя никога не излиза от мода. thumbsup
А на пода във спалнята нищо не съм сложила. Във хола имам един стар Родопски килимо - черга на 100 години-антика. Такъв тъничък и лесно го вдигам ама го давам да ми го перат. Казвам му моята градинка, защото е като градинка. До скоро и във стаята на сина нямахме нищо но се наложи да му купим от тия на Сливен- ей много им са хубави килимите на Сливен бе. То да се чудиш кое да купиш и са качествени. Та го сложихме защото като дърпа чекмеджетата на лъглото си да си прибере завивките и замина паркета м.......му
rotfImao Иначе шляпам по паркета и ми е лесно със почистването и миенето. Ей така навсякъде има паркет и във коридора и кухнята даже и е много уютно.

# 582
е много се ядосах до сега писах писах и накрая тъпия нет ми зацикли,направо това нет ли е незнам  smile3515   Rage  вчера влизам да се къпя и тока спря цяла нощ спира тока за по малко,тъкмо се накваси и точно посягам към сапун и хоп токчето ми резна душа защото е електрически душ,леле побеснях  #Cussing out,рестартирах интернета днеспак е бавен
за гостите е нормално да има после камари от неща за миене,но за първи път чувам някой пакистанце да ходи някъде и да не купи било сок или плодове,незнам какви са тези хора,но и сред родата/констатирам всички пакистанци/ има доста стиснати,които нещат и една стотинка да изхарчат,така че МАРИНА вие май сте попаднали точно на такива Confused
ЛЮТЕНИЧКЕ с тези пердета ме разсмя яко,еми според мен просто белите пердета не се котират там,защото то си е и прахоляк голям,та не мисля,че много клиенти била со купили бели пердета,и нормално е продавача да ти отговори така,иначе какво друго да ти каже,аз съм работила като продавач и като те попитат нещо странно трябва да отговориш бързо и на човека това му се е сторило най-правдоподобно  Laughing , а аз незнам какви чаршафи използват там сигурно пак цветни  newsm78,то не че е лошо и аз обичам шаренийките ама не всички хора са като мен  Joy,за това вземете си перденца от АНГЛИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ вместо да се разправяш там и хората да се чудят как да те убеждават че няма такива неща.
и една тъжна новина след вчерашние бомбен атентат в ПЕШАВАР  днес има нов в ИСЛАМАБАД,станаха вече много жертвите на безсмислените действия на група хора     newsm61,днес гледах ARY NEWS,аз не бях гледалал новини за ПАКИСТАН отдавна,ноднес направо се учудих,какво става с тази държава,скоро време там може и гражданска война да стане с това положение,не ми се мисли  Cry  Confused  колко ли невинни хора още трябва да умрат,а ние даваме данъци,на европейския съюз и нато за да се водят войни после,ето сега и в БЪЛГАРИЯ ще вдигат цените на много неща,в АНГЛИЯ съобщиха щяли да вдигат данъците,защо?

# 583
оф,да....пак бомба Tired пак ли талибаните?Тоя път какво не им изнася?!
Щях да питам нещо за развлеченията,ама зла ми стана от извънредните новини за Пк. Sad

# 584
  • по пътеката
моля за помощ за тази песен ,ако някой ми каже кой е актьорът и кой е филмът! голям съм му фен на филма, отпреди поне 8г съм го гледала! песента ми е от любимите !
как сте мактуб4е, то като на война сте! да пази бог!

Общи условия

Активация на акаунт