Монтанското дете

• 31 713
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Таня,не е ли рано от сега да се правят изследвания за април месец  newsm78 мисля че те важат около 1 месец, Peace ако греша ме поправете.
mama na nana и двамата ходят в ЦДГ Буратино ,номер 3

# 706
tanq_mt незнам в коя ясла ще е малката,но в която и да е все пак и аз мисля,че изследванията важат за един месец.Но все пак както си решиш,ако ти е жал си я остави за есента  Peace Аз така направих и се радвам,че така стана.Ходихме си лятото на разходки,насам натам,гушкахме се.
Момичета не мислите,че е време да измислим нещо за нова темичка.Има ли предложения? Heart Eyes Или е още рано.

# 707
Благодаря ви за топлото посрещане, момичета! Аз нямам много време за седене пред компа, така че няма да се включвам често.
Хубав ден на всички!

# 708
  • у дома
Съвсем случайно попаднах на най-богата колекция(според мен де) на приказки за слушане,има и онлайн има и за сваляне) - http://ljube.com/278/ ... мойте деца ги обожават,ако иска Петя като прави новата тема да го сложи този линк на първа страница,мисля че ще е полезен за дечицата...

# 709
Привет! Hug
Как сте?Светле браво на теб.Аз тъкмо търсех приказки,че така или иначе нещо не можем да теглим филмчета за гледане, поне приказки да слушкаме.  Peace   bouquet

# 710
svetlaem днес ми остана малко свободно време и разгледах снимките на Оги от първия учебен ден. Embarassed
Познахме две момиченца,от групата в градината на Дебора,колко паралелки първи клас има във  вашето училище?
Май доста са отишли при вас Laughing

# 711
  • у дома
Две паралелки има и в първо и две в шесто...в нашия клас са 21 дечица,в другия са 16,в шесто ситуацията е същата почти ,в единия клас са 23 деца,в другия са асмо 16,има и други дечица от вашата детска,но те са в шесто училище...
На Ивчето майка й ми е приятелка и сме ги гледали заедно като бебета и дойде при нас ,заради моя избор на учителка ,а Йоанка пък е приятелка ан Ивка и така...честно казано не съжаляват и са доволни...
Пусни и ти снимки на принцесата от първия учебен ден да я видим... Hug

# 712
Дано да съм се справила,че нещо съм много боса на качването на снимки. Embarassed
http://totomaniak.snimka.bg/children/debora-na-p-rviya-ucheben-den.240148

# 713
  • у дома
Нали си е наша,Дебора е най-хубава...
Ама вашето училище до 12 клас лие,поне така осатнах с впечатления то снимките...

# 714
Не,Светле,училището е до 7-ми клас.
ОУ се води,но само първи клас са шест паралелки по 24-25 деца,в тая София много народ ,много нещо. ooooh!
Още съм си носталгично настроена и никак не я харесвам.

# 715
totomaniak Дебора е много хубаво детенце,голяма симпатяга. smile3503 Много са хубави снимките  Hug Hug Hug

# 716
  • у дома
Не,Светле,училището е до 7-ми клас.
ОУ се води,но само първи клас са шест паралелки по 24-25 деца,в тая София много народ ,много нещо. ooooh!
Още съм си носталгично настроена и никак не я харесвам.

Малееееее,в София сигурно от въздуха е акселерацията-някой от момичетата които участват в програмата ми се сториха доста по-големи...

# 717
Светле от радиацията ще да е Laughingпапкали децата Laughing
mama na nana благодаря за хубавите думи Hug

# 718
Добро утро момичета, хайде да пием по кафенце

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 10:26 от mih06

# 719
Привет! Hug Hug Hug
Как сте майчета?Нещо се поизгубихме и никой не пише.
mih06 благодаря за кафенцето, супер изглежда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт