да ви оплача от дивотията в болниците Деси на 20.10 е приеха в болница с хилусна пневмония в понеделник на визитацията ни слуша д-р Лъчезарова която беше нощна смяна и каза че пневмонията си е има още и ни каза да изчакаме д-р Тодорова която е дневна да е види и тя и да ни промени терапията дойде въпросната лекарка преслушае и каза че антибиотика е направил какво може и ни изсписват както си е с пневмонията. За в нас ни дадоха да пие Клацид. Разбирам в следствие че и е свършила клиничната пътека и затова са е изписали. Това ли е държава която се грижи за децата си.
Сега го прочетох, затова чак сега коментирам.
Същото се случи и с племенника ни преди няколко години, изписаха си го болен, с пневмония, защото е свършила клиничната пътека.Детето си беше още болно, също участваше д-р Лъчезарова, не я знам и дано не се запознаваме, но и друг път съм слушала оплаквания.Правят си каквото си искат, и по ТВ гледаме и слушаме за такива случаи, всеки гледа изгодата.
И в епикризи си пишат каквото решат, моя приятелка преди 2 години роди в 6-ти месец, бебето тежеше над 800 грама и почина 2 часа след раждането, а в епикризата й бяха написали, че е мъртво родено с тегло 400 грама.
Поздравявам всички празнували, живи и здрави да са.

И бързо оздравяване на болните.

Ние сме добре, нищо ново няма при нас.За засилване на имунитета съм купила клеева тинктура, но така и не я давам, нещо нямам навик да давам каквото и да било, а витамини от аптеката не обичам и не купувам, само вит.Ц, ако се наложи.
Прави ми впечатление напоследък, познати се оплакват, че им изписват лекарства за много пари, няколко поредни случаи ме учудиха.На приятелка детето й имаше температура и разстройство, купи лекарства за над 50 лв., после още три случая с лекарства за 60 лв., на друга приятелка детето й имаше хрема, почвало да кашлюка, тя пък даде 80 лв. за лекарства.За не сериозни болежки, толкова много пари, а и някой път изписват няколко неща, струва ми се излишно тъпченето с ненужни лекарства.