Тра-ла-ла, на купон при нас ела :)))))

• 19 331
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
  • край Дунав
Простено да Ви е! И от видинската група-простете ни, ако неволно сме "объркали конците"-това е било от обич!

# 241
  • sofia
Простено да Ви е! И от видинската група-простете ни, ако неволно сме "объркали конците"-това е било от обич!

Ох,благодарим,  bouquet
МНого сте оби4ливи Heart Eyes

# 242

И не забравяйте, че последните ще бъдат първи! Sunglasses Sunglasses Sunglasses

готвиш ни изненада викаш-5 на веднъж и си гледаш кефа)))
обещавам-коли4ката от мен)))

# 243
  • sofia

И не забравяйте, че последните ще бъдат първи! Sunglasses Sunglasses Sunglasses

готвиш ни изненада викаш-5 на веднъж и си гледаш кефа)))
обещавам-коли4ката от мен)))

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,от къде го изрови това Joy

За Весето ще трябва да е ОФФ Роуд,4е в гората няма такива алейки hahaha

# 244
  • край Дунав
Споко, щом от офф-роуда-тук се включвам аз и я уреждам! Joy rotfImao

# 245
  • sofia

Зна4и ,Весето да му мисли hahahaИма вси4ко,освен бебета  Rolling Eyes

# 246

Зна4и ,Весето да му мисли hahahaИма вси4ко,освен бебета  Rolling Eyes
тези бебета са от блога на една мацка американка-освен тях имат още един по-голям батко и една кака-общо 7 Mr. Green

# 247
  • sofia
Етиииииииииииииииииии,твойто 4ервено ве4е може да духа супата пред мойто #Cussing out
Трябва да се радваш на 4ервената си глава,защото аз от в4ера искам да си махна мойта Joy

# 248
Трябва да се радваш на 4ервената си глава,защото аз от в4ера искам да си махна мойта Joy

Викаш утре да съм тактична и да не се скъсвам от смях пред теб?! hahaha

# 249
  • sofia

Мнооооого такти4на.Ве4е двама пострадаха Joy
До утре с теб и компания Hug

# 250

Мнооооого такти4на.Ве4е двама пострадаха Joy
До утре с теб и компания Hug
хихихи-кво го направи сега????патладжанено русо ли????)))))

аз имам 4асти4ен успех-с още 4 измивания ве4ерта като се прибрах-ве4е по4ти ставам за пред хора))) е не за пред вси4ки де))))-абе май само в бара трябва да стоя-там на тъмно е много як цвят)))
ВЕСЕЕЕЕЕЕЕ-като ти видя именцето и се сещам за прелестите ти и се разме4тавам и се забравям и затва още не съм ти отговорила на съобщението((((сраааам)-тва от либофффф

# 251
  • край Дунав
Като си говорите за нова мода що не вземете да се снимате, че пък може и ние да се направим newsm78 То...нали първо в София, после в други градове?

# 252
ВЕСЕЕЕЕЕЕЕ-като ти видя именцето и се сещам за прелестите ти и се разме4тавам и се забравям и затва още не съм ти отговорила на съобщението((((сраааам)-тва от либофффф

Лав ю соу мъч!!! Heart Eyes И в този ред на мисли сутринта в бързината и аз не успях да ти отговоря, ще го сторя ей сегичка. Flutter

Като си говорите за нова мода що не вземете да се снимате, че пък може и ние да се направим newsm78 То...нали първо в София, после в други градове?

Ако ще следвате модата, първо ви искам всичките с патешко жълти коси, по мой образ и подобие. Sick Crazy hahaha Спокойно, този ефект бях постигнала преди години...отдавна се върнах в отбора на блондинките под прикритие. Hug

# 253
  • край Дунав
 Grinning  Минавах през ярко червено, лилаво черно космическо и със зелени кичури съм била-сега вече мноооого напират белите коси, ама синка съм решила да не пробвам  Joy

# 254
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН     Нини (на мама слънчицето) !

Желая ти здраве, щастие и много любов!

Общи условия

Активация на акаунт